Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μπερδευτει με το θεμα voip.Ειδα προσφατως μια προσφορα που δινουν μια usb συσκευη με ακουστικα και ενα λογισμικο,που οταν το συνδεσεις στον υπολογιστη(αρκει να εχεις ιντερνετ) μπορεις να καλεσεις σε σταθερα τηλεφωνα,κατι που με ενδιαφερει παρα πολυ.

Ισχυει αυτο ή ειναι μυθος?Details please!!!

Αν ναι,οι κλησεις χρεωνονται και πως?Υπαρχουν απαιτησεις?

Δημοσ.

Μήπως ενοείς κάποιο πρόγραμμα σας το skype που κάνεις κλήση μεσω αυτού ?

Για πια προσφορά μιλάς πες μας λίγο να σου πουμε ακριβώς

Δημοσ.

ειδα αυτο http://www.groupon.gr/deals/special-deal/play247-usb-voip-phone-internet-telephony-sidedeal/1775541?CID=GR_COP_5231_225_1_1&utm_source=cop_5231&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1&nlp

αν θεωρηθει διαφημιση παρακαλω να διαγραφει.αυτος ειναι και ο λογος που δεν το εκθεσα απο την αρχη B)

Δημοσ.

Εγω που κανω πολλα τηλεφωνα εχω:

1. Συνδρομη skype 5 ευρω το μηνα για απεριοριστα σταθερα σε ΟΛΗ την ευρωπη

2. Λογαριασμο στην omnivoice για κλησεις σε κινητα ελλαδας με πολυ φθηνη χρεωση το δευτερολεπτο και οχι παγια κλπ

Και με τα δυο μαζι κανω πολυ καλα και οικονομικα την δουλεια μου

Αν καποιος ξερει κατι φθηνοτερο θα με ενδιεφεραι να το μαθω

Ολα μεσω υπολογιστη με αριστη ποιοτητα ηχου και ενα απλο usb τηλεφωνο

Δημοσ.

Εγω που κανω πολλα τηλεφωνα εχω:

1. Συνδρομη skype 5 ευρω το μηνα για απεριοριστα σταθερα σε ΟΛΗ την ευρωπη

2. Λογαριασμο στην omnivoice για κλησεις σε κινητα ελλαδας με πολυ φθηνη χρεωση το δευτερολεπτο και οχι παγια κλπ

Και με τα δυο μαζι κανω πολυ καλα και οικονομικα την δουλεια μου

Αν καποιος ξερει κατι φθηνοτερο θα με ενδιεφεραι να το μαθω

Ολα μεσω υπολογιστη με αριστη ποιοτητα ηχου και ενα απλο usb τηλεφωνο

επειδη ειμαι λιγο αρχαριος για πες μου κατι.

αν εχεις skype στο κινητο ή στον υπολογιστη μπορεις να κανεις κλησεις με 5ε το μηνα παντου σε σταθερα,υπεραστικα και διεθνεις?΄Η πρεπει να εχουν skype και αυτοι που δεχονται κλησεις?

2.Για την omnivoice μου ειπαν και σε αλλο site αλλα δεν εχω ψαξει ακομα τι παιζεται,αφου δεν ξερω καν τι ειναι B) :cool:

Οποιοδηποτε usb τηλεφωνο?Προτεινεις καποιο?

Δημοσ.

Ναι σε σταθερα ελλαδας ευρωπης με το skype κανει οσο σου ειπα

Τηλεφωνο πηρα ενα φτηνιαρικο απο σκρουτζ κανει τελεια τη δουλεια του

Επισης η omnivoice σου δινει ως 5 λογαριασμους. Οποτε εχω ενα για δουλεια ενα για σπιτι ενα για το κινητο μου

Και ετσι βαζω 10 ευρω στο "πορτοφολι" μου και ειναι ολοι οι λογαριασμοι συνδεδεμενοι και καλουν χρεωνοντας το ενα πορτοφολι

Επισης εχω σεταρει να φενεται ως καλων το κινητο μου ;)

Ετσι κανεις δεν ξερει πως κανω κλησεις voip

Δημοσ.

PAIDIA PAIDIA ΠΑΙΔΙΑ CHILDREN ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ?

ΤΑ ΚΑΝΩ COPY PASTE

Stickphone είναι:

• Δωρεάν κλήσεις μεταξύ δύο σημείων που χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία. Η επικοινωνία μεταξύ δύο σημείων που έχουν Onevoip Internet Telephony είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία δέσμευση, ή πάγιο ή κάποια κρυφή χρέωση. Η μόνη προϋπόθεση είναι το κάθε σημείο να βρίσκεται συνδεδεμένο στο Internet, με οποιοδήποτε τρόπο (σύνδεση Dial up, ADSL, LAN κ.λπ.)
  • Πραγματοποίηση κλήσεων προς οποιοδήποτε internet, κανονικό σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, σε όλο τον κόσμο, με πολύ φτηνή χρέωση, ή ακόμα και δωρεάν. Το κόστος των κλήσεων και η χρέωσή τους εξαρτάται από το είδος του carrier που θα επιλέξετε.

• Προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, όπως είναι η τηλε-διάσκεψη (teleconference), αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων (messaging) σε πραγματικό χρόνο, η αποστολή και λήψη αρχείων σε πραγματικό χρόνο, η πραγματοποίηση video-κλήσεων κ.α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...