ffilz Δημοσ. 15 Μαΐου 2003 Δημοσ. 15 Μαΐου 2003 Εχω παρει αυτη την ηλιθια καρτα μονο για να ακουω ραδιο, αλλα παιζει οποτε τησ ερθει. Βασικα οταν ανοιγω το ραδιοφωνο δεν πιανει κανενα σταθμο και αν το βαλω να ψαξει για σταθμουσ κανει βολτεσ σε ολεσ τισ μπαντεσ αλλα δεν βρησκει καμια. Μονο οταν του κανω καμια 20+ restart και ειμαι τυχαιροσ μπορει και να παιξει. και οταν δουλεψει πιανει ολουσ τουσ σταθμουσ καμπανα. Drivers εχω κατεβασει αλλα τιποτα. Καμια ιδεα ΥΓ: εχω διαβασει ολα τα σχετικα post αλλα δεν βρηκα καμια πληροφορια
abysinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2003 Δημοσ. 19 Μαΐου 2003 εγώ έχω αυτην την καρτα της prolilk.δεν εχω κανενα προβλημα με το ραδιο.ειδες στο site της prolink? αντιθετα δε μπορω να ριθμισω την τηλεοραση.πιανω κανα δυο σταθμους της πλακας και τιποτα αλλο.
Chupacabra Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Gia to radio den 3erw tin lusi, alla gia tin tv bale autes tis ru8miseis sto Tv System Configure: Location : PAL-BG Cable CATV (kai air antenna na baleis, kala einai) Language: English (afou den exei ellinika, toulaxiston i diki mou...) Audio :Cd Audio (auto exw kai douleuei) VGA :Standard AGP VGA (einai gkrizo, den epilegetai) Chipset :Generic Chipset (episis einai gkrizo) Meta, patas to koumpi "tv" kai patas "scan". Frontise na exeis kalo sima ston xwro, gia na piasei kala, kai an 8es, peiramatisou me tin epilogi "cable-air antenna" pou exei stin idia o8oni
deathlok Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 to idio problima to exo kai ego alla se poli mirko stis 10 fores pou anoigo to programama 1 me dio den piani tipota.den xero an einai tixeo alla afto simbainei otan tin stigmi pou anoigo to prog gia to radio einai kai ligo fortomeni i cpu me doulia!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.