lousifer2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα σε όλους τους μοτο-μανιάκ χρειαζομαι την βοηθεια σας. έχω ένα Kawasaki KLR650 μοντέλο 2004 και σκεφτομαι να βάλω μια εξάτμιση. στο μάτι μου έχει κατση η FMF (μιλάω πάντα για τελικό) όπου ελλάδα κοστιζι γύρω στα 350 ευρώ από την μικρή μου έρευνα. βέβεα από αμερική μου έρχετε ελλάδα με 250 ευρώ με USPS Priority Mail International όπου μου διαβεβεονη ο τύπος ότι δεν θα μπλέξω με (κώλο) τελώνια στην υπέροχη ελλαδιτσαμάς που μας κλέβουν από παντού. το θεματάκι που ανίγο είναι για να δεχτώ κάποιες συμβουλές και πρότασης από κάποιους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα επιλογής εξάτμισης moto. ψάχνω κάτι οικονομικό και μέτριο με καλούτσικο. ότι αφορά τον θόρυβο και τους ρύπους γενικός χέστηκα γιατί δεν θα σώσω εγώ τον πλανήτη. από ότι έχω ακούσι όταν αλαζής εξάτμιση πρέπη να κανείς και της σχετικές ρύθμισης στα καρμπιλατερ οπότε θα με ενδιέφερε και κάπιος καλός μάστορας. αν κάπιος έχει να μου προτίνη κάπιο μάστορα φθηνό με @@ και όχι @@ μάστορα, δεκτό. παρεμπιπτόντως κατοικώ αθήνα. ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Haldol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Για τους ρύπους δε θα σου πω κάτι, για το θόρυβο όμως, πρόσεξε μην περάσεις κάτω απ' το μπαλκόνι μου. Μπορεί να σου 'ρθει κατακέφαλα κάνα τρίκιλο αναμμένος θερμίτης. Btw, για εξάτμιση (μεγάλο πακέτο που δεν περνάει απαρατήρητο) θα το φοβόμουν για απ' έξω. Είναι πάρα πολύ πιθανό να το ελέγξουν. Με USPS (απλό ταχυδρομείο) είναι λιγότερο πιθανό να την πατήσεις, αλλά με μεγάλο πακέτο είναι ρίσκο. Με δεδομένο πάντα ότι θα το μαρκάρει ως "gift" και θα γράψει μικρή αξία, π.χ. $50. Σε άλλη περίπτωση δε το συζητάμε, τελωνείο.
lousifer2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 χαχαχαχα όχι φιλαράκι δεν παίζι να περάσω είμαι νέος ακόμα ένταξη για το θόρυβο δεν έχω και καγκουρόTDM γαζιά και συναγερμός χμμμμ άσε την έχω πατήσι από αμερική και το φοβάμαι λίγο.
madsc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Εξατμίσεις απ' έξω το πιο πιθανό είναι να περάσει τελωνείο. Πέρνα μια από Παπαγιάννη Πειραιά με τις Racetech πριν αποφασίσεις για το τί θα βάλεις. Ζητάς τον Πέτρο. Μάστορα θες τον Κώστα Καλλιθέα για το μηχανάκη σου. Θα σου ανοίξει τα μάτια.
lousifer2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ένταξη φιλαρακι θα τον επισκεφτώ να πάρω γνώμες σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα