Tezzeret Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Πριν μερικές μέρες,ενώ ο υπολογιστής μου λειτουργούσε φυσιολογικά,ξαφνικά χάθηκε το σήμα στην οθόνη(εμφανίστηκαν πολύχρωμες γραμμές στην οθόνη).Έκανα restart και έκτοτε δεν κάνει κάν boot(μάλιστα δεν ακούγεται και ο αντίστοιχος ήχος-μπιπ κατά την εκκίνηση).Ανοίγει κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται κάτι στην οθόνη,της οποίας το λαμπάκι αναβοσβήνει.Οι 2 δίσκοι φαίνεται να λειτουργούν κανονικά.Επίσης δοκίμασα την μνήμη Ram σε άλλο υπολογιστή και δούλεψε κανονικά. Η μητρική μου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και ένας φίλος μου είπε πως μπορεί να κάηκε το chipset ή θέλει αλλαγή ολόκληρη η μητρική.Δυστυχώς δεν βρήκα κάποια κάρτα γραφικών να βάλω στην θύρα PCI EXPRESS,με την ελπίδα ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα. Αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα κατα το παρελθόν ή γνωρίζετε τι παίζει,ευχαρίστως να δεχτώ τις συμβουλές σας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
haris013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 αρχικα κανε ενα clear smos αν και πρεπει να ειναι η καρτα γραφικων.αν μπορεις να "αποκρυπτογραφησεις" τα μπιπ ωστε να σιγουρεψουμε τα πραγματα.αν ειναι συνεχωμενα χωρις διακοπη στις περισοτερες μητρικες ειναι οι ραμ αλλα αφου τις δοκιμασες και παιζουν δεν παιζει να φταινε αυτες. εφοσων εχει ενσωματομενη καρτα η μητρικη δοκιμασες να ανοιξεις το pc βγαζοντας τη κανονικη καρτα?
Tezzeret Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ,θα το δοκιμάσω και ενημερώνω για την εξέλιξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα