GeorgT. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Που ειναι η Τηλεόραση φίλε Κωτσο?? Δε βλέπω TV με κωδικό 106864 στα 259 στο site σας: Silver Alert ζητείτε η προσφορά!!!
tilbellos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μηπως εννοείς την προσφορά των Media markt? λαθος μου, στα Media Markt την εχουνε στα 269€
Katsalaki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εμείς απο επαρχία δεν εχουμε τύχη...Καλη τιμή πάντως! http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/products,19701,%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7.html?layer=flyer&navigationId=promotions
GeorgT. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δώστε 2 λεπτα θα ανεβάσω κ τη διαφήμιση που παίζει ολο το βράδυ στον Αντ1!
Alxnks Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δώστε 2 λεπτα θα ανεβάσω κ τη διαφήμιση που παίζει ολο το βράδυ στον Αντ1! οχι μονο στον αντ1, εγω στο mega την εβλεπα ολο το βραδυ (απο τις ειδησεις και μετα, στις διαφημισεις των 2 ελληνικων σειρων).
GeorgT. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Παιζει μαλλον ακομα η διαφήμιση του Κωτσο για 32αρα philips LED 100hz με κωδικό 106864 στα 259€ απάντηση στο ΜΜ αλλα χωρις να υπαρχει πουθενά η συγκεκριμένη tv!! Τη πρόλαβε κανένας??? Αν υπηρχε! εντιτ: http://www.youtube.com/watch?v=539m9FQy22w
Katsalaki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αύριο πρωι πρωι θα παω στον Κωτσόβολο να ρωτήσω... Και αν την εχουν θα την πάρω όπως είναι...άλλα κάτι μου μυρίζει στην υπόθεση όπως λες...Και θα παρω και το βιντεο να τους το δείξω...
SpirtouLisS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 ας μην τον θαψουμε νωρις. αυριο θα παω στο καταστημα ισως την εχει εκει την προσφορα και οχι στο ιντερνετ. αλλα ενταξει αν εβγαλαν μια τηλεοραση σε καθε καταστημα και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε ειναι πολυ ξεφτιλες. για να μαζεψουν κοσμο στα καταστηματα... αλλα να σου πω την αληθεια πολυ ξεφτιλα μου φαινεται η προσφορα 259ε 100hz full hd... (εκτος αν ειναι προβληματικη η τηλεοραση αλλα νταξ για philips μιλαμε)
Dannie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εμείς απο επαρχία δεν εχουμε τύχη...Καλη τιμή πάντως! http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/products,19701,%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7.html?layer=flyer&navigationId=promotions Αυτη ειναι η 50HZ η 60HZ οποτε δεν ειναι τοσο μεγαλη ευκαιρια σε λιγο αυτες εκει θα ειναι....Η αλλη στον Κωτσοβολο ειναι ευκαιρια αλλα καταστηματα υπαρχουν και στην επαρχια...! Παντως σημερα περασα απο 2-3 μεγαλα καταστηματα ηλεκτρικων κ.τ.λ και ηταν ΑΔΕΙΑ...εχει πεσει πεινα και θα πεσουν οι τιμες και αλλο...εκτος αν κλεισουν και μεινουν 2 εταιρειες και συννενοουντε μετα...!
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 ας μην τον θαψουμε νωρις. αυριο θα παω στο καταστημα ισως την εχει εκει την προσφορα και οχι στο ιντερνετ. αλλα ενταξει αν εβγαλαν μια τηλεοραση σε καθε καταστημα και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε ειναι πολυ ξεφτιλες. για να μαζεψουν κοσμο στα καταστηματα... αλλα να σου πω την αληθεια πολυ ξεφτιλα μου φαινεται η προσφορα 259ε 100hz full hd... (εκτος αν ειναι προβληματικη η τηλεοραση αλλα νταξ για philips μιλαμε) Κοίτα να δεις ξεφτίλα δεν είναι, 100Ε πάνω τις βρίσκεις τώρα, αν μιλάμε για προσφορά, εκεί θα πρέπει να είναι η τιμή. Σε 3 μήνες βγαίνουν και οι καινούριες, πρέπει τώρα στα χριστούγεννα ν'αρχίσουν να ξεστοκάρουν. Αλλα κι εμένα μου έκανε εντύπωση και μπήκα να την ψάξω και φυσικά δεν υπάρχει..
vasilis1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Πάντως ούτε οικονομικό μοντέλοστα 100 Hz εχει η philips.αύριο πρινντην δουλειά θα περάσω και εγω να δω αν υπάρχει
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Πάντως ούτε οικονομικό μοντέλοστα 100 Hz εχει η philips.αύριο πρινντην δουλειά θα περάσω και εγω να δω αν υπάρχει Aυτή είναι η φθηνότερη 32άρα led στα 100hz της Philips http://www.ecomarkt.gr/product.asp?id=6593 . Kι εγώ αναρωτιέμαι ποια τηλεόραση θα υποστηρίξουν ότι και καλά είχαν στην προσφορά...
vasilis1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Πήγα στο κατάστημα της περιοχής μου.Δεν ξέρουν τίποτα,θα είναι λίγα κομμάτια διασκορπισμένα ,δεν το έχουν και λοιπές δικαιολογίες .Αυτα απ εμένα και αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι άλλο ας το γράψει.μια ( ; ) ακόμα ξεφτίλα του κώτσου;
RoRo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Στο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών μου είπαν ότι υπάρχει σε διάφορα καταστήματα (Περιστέρι, Mall, εκπτωτικό χωριό κ.λ.π.). Από περιέργεια ρώτησα το μοντέλο και η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι είναι η Philips 32PFL5206H. Προσοχή είναι HD Ready... Σε σύγκριση με την Philips από το Mediamarkt προσωπικά θα επέλεγα εκείνη ως Full HD για monitor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα