asxeto4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μόλις αγόρασα το G500 και με ένα mousepad Sphex είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω μόνο ένα μικρό πρόβλημα. Φτιάχνω κάποια προφίλ ανάλογα με τα παιχνίδια και θέλω να κάνει αυτόματο εντοπισμό την εκάστοτε εφαρμογή και να φορτώνει το ανάλογο προφίλ. Παρόλα αυτά δεν μου δουλεύει. Ο μόνος τρόπος που κατάφερα να δουλέψουν τα προφίλ είναι πριν τρέξω το κάθε παιχνίδι να αλλάζω χειροκίνητα την εσωτερική μνήμη πατώντας στην αποθήκευση του ανάλογου προφίλ. Μπορεί να κάποιος να μου πει τι δεν κάνω σωστά; Ευχαριστώ.
asxeto4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα... http://forums.logitech.com/t5/G-series-Gaming-Mice/G500-Profile-Detection-Not-Switching/td-p/395437 Θα δοκιμάσω τις λύσεις που αναφέρονται και βλέπουμε.
asxeto4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Το πρόβλημα λύθηκε με το να τρέχω το DeviceSettings.exe της Logitech as admin Το έχω βάλει να τρέχει στο startup, αλλά τρέχει σαν απλός χρήστης οπότε μετά από restart το τρέχει σαν απλός user. Ξέρει κανείς αν μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα να τρέξει στην εκκίνηση σαν admin? Ευχαριστώ.
gatuso Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δεξι κλικ properties - Compatibility - τσεκαρε Run this program as an administrator και μετα apply
asxeto4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δεξι κλικ properties - Compatibility - τσεκαρε Run this program as an administrator και μετα apply To έκανα αυτό. Στο restart όμως τρέχει πάλι σαν απλός χρήστης. Κλείνω την εφαρμογή από το tray και την ξανατρέχω σαν admin και τότε παίζει οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα