Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro 13'' I5 σερνεται σε flash

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.Πηρε η κοπελα μου το macbook που παραθετω πιο κατω με Lion.Ειναι fan των παιχνιδιων του FB και το μηχανακι σερνεται πιο αργα κι απο σαλιγκαρι σε σχεση με ενα HP 4ετιας που εχει.Αυτο συμβαινει και με firefox και με safari.Updates δεν εχει κανει ακομα.Εχει κανενας αλλος αυτο το θεμα ή να δοκιμασω τα updates για αρχη?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Macbook Pro 700GR

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Της τον πηρα και τον αφησα απο χθες το βραδυ να τα κανει και θα τον βαλω να δω τι παιζει.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι εγω δεν εχω κανενα θεμα.Αντε γιατι με εχει φαει να το δωσει και να παρει ενα Vaio και μου αναβει τα λαμπακια!Δοκιμαζω και ενημερωνω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Και μετα απο λιγες μερες ομαλης λειτουργιας,παλι τα ιδια...Το κοριτσι ειναι στα προθυρα να το βαλει αγγελια το mac.Updates εγιναν και το λαπτοπ δεν εχει τιποτα εγκατεστημενο.Τι αλλο μπορει να φταιει...?

• Super Moderators

Και μετα απο λιγες μερες ομαλης λειτουργιας,παλι τα ιδια...Το κοριτσι ειναι στα προθυρα να το βαλει αγγελια το mac.Updates εγιναν και το λαπτοπ δεν εχει τιποτα εγκατεστημενο.Τι αλλο μπορει να φταιει...?

Μην περνάς απλά τη νέα έκδοση του flash από πάνω! Αφαίρεσε το πρώτα εντελώς με το σχετικό tool που δίνει η adobe (http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/uninstall_flash_player_osx.dmg) και στη συνέχεια εγκατέστησε ξανά την τελευταία έκδοση.

http://kb2.adobe.com/cps/909/cpsid_90906.html#main_10.4

cool.png

• Super Moderators

Για να το δουμε κι αυτο...Thank you bill!

Στη δική μου περίπτωση, παρουσιαζόταν προβλήματα ειδικά με τον firefox μόνο και όχι με chrome ή safari.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...