rallistas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα.Πηρε η κοπελα μου το macbook που παραθετω πιο κατω με Lion.Ειναι fan των παιχνιδιων του FB και το μηχανακι σερνεται πιο αργα κι απο σαλιγκαρι σε σχεση με ενα HP 4ετιας που εχει.Αυτο συμβαινει και με firefox και με safari.Updates δεν εχει κανει ακομα.Εχει κανενας αλλος αυτο το θεμα ή να δοκιμασω τα updates για αρχη? Ευχαριστω προκαταβολικα. Macbook Pro 700GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 κανε τα updates ειδικα ο safari στρωνει αρκετα εννοειτε αναβαθμιζεις/περνας flash player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 +1 στα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Της τον πηρα και τον αφησα απο χθες το βραδυ να τα κανει και θα τον βαλω να δω τι παιζει.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι εγω δεν εχω κανενα θεμα.Αντε γιατι με εχει φαει να το δωσει και να παρει ενα Vaio και μου αναβει τα λαμπακια!Δοκιμαζω και ενημερωνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τα updates να ξέρεις δεν θα περάσουν όλα με τη μια. Αν είναι αρκετά μαζεμένα θα πρέπει να το βάλεις πάλι να ψάξει για ενημερώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BROWNEYES Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα Κάναμε τα updates όπως είπατε.. και όλα καλά.. Το "μηχανάκι" (για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του rallista) πετάειιιι!! Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Και μετα απο λιγες μερες ομαλης λειτουργιας,παλι τα ιδια...Το κοριτσι ειναι στα προθυρα να το βαλει αγγελια το mac.Updates εγιναν και το λαπτοπ δεν εχει τιποτα εγκατεστημενο.Τι αλλο μπορει να φταιει...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Και μετα απο λιγες μερες ομαλης λειτουργιας,παλι τα ιδια...Το κοριτσι ειναι στα προθυρα να το βαλει αγγελια το mac.Updates εγιναν και το λαπτοπ δεν εχει τιποτα εγκατεστημενο.Τι αλλο μπορει να φταιει...? Μην περνάς απλά τη νέα έκδοση του flash από πάνω! Αφαίρεσε το πρώτα εντελώς με το σχετικό tool που δίνει η adobe (http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/uninstall_flash_player_osx.dmg) και στη συνέχεια εγκατέστησε ξανά την τελευταία έκδοση. http://kb2.adobe.com/cps/909/cpsid_90906.html#main_10.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για να το δουμε κι αυτο...Thank you bill! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για να το δουμε κι αυτο...Thank you bill! Στη δική μου περίπτωση, παρουσιαζόταν προβλήματα ειδικά με τον firefox μόνο και όχι με chrome ή safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα