kounelos1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, μου έδωσε ένας φίλος το PSP του για να του το φτιάξω(CFW-GAMES ΚΤΛ.),έχει μέσα LEXAR Memory Stick PRO DUO 8GB(MARK2). Μου είπε πως έπαιζε κανονικά τα παιχνίδια,τώρα μάλλον τα παιδιά του κάτι κανανε και δεν δουλεύει. Το θέμα είναι πως όταν παω και κάνω format memory stick,δεν μου βγάζει τα συνηθισμένα αρχεία που βγάζει στη root της memory stick αλλά αυτά εδω τα αρχεία : codepage dic font vsh Προσπάθησα να κάνω διαμόρφωση της κάρτας μέσω του υπολογιστή αλλά μου λέει πως έχει προστασία εγγραφής. Τι κάνω? Παρακαλώ την βοήθειά σας.
mtzs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Power off εντελως!!!! (πατας παρατεταμενα το power μεχρι να σβησει το πρασινο φωτακι) οταν πας να το ανοιξεις πατας R button (αυτο που ειναι στην πισω λεπτη πλευρα του ΠΣΠ δεξια)και χωρις να το αφησεις πατας το Power να ανοιξει (δηλαδη R+Power μαζι) οταν ανοιξει σε βαζει στο λεγομενο Recovery menu Μετα πας configuration --> XMB usb device και το αλλαζεις σε memory stick (μαλλον ειναι σε VSH) η αν εχεις αλλο μενου ψαξε δες που ειναι vsh και αλλαξε το σε memory stick Μετα το ξανανοιγεις κανονικα με το γνωστο τροπο κανεις φορματ μεσα απ το ΧΜΒ μενου του PSP
kounelos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ,αλλά πατάω το R πού έιπες μαζί με το power,αλλά δεν με βάζει σε κάποιο μενού,απλά ανοίγει,έχω το 3004,με 6.39 version πάνω.
mtzs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Κατι δεν κανεις καλα, ξαναδοκιμασε το. Πρεπει να ειναι εντελως κλειστο το πσπ για να μπεις στο ρεκοβερυ μενου με R kai power μαζι το κλεινεις εντελως πατωντας παρατεταμενα το power button μεχρι να σβησει το πρασινο φωτακι ειναι σπασμενο το psp που εχεις; UPDATE Απ οτι ειδα ισως αυτο να μη δουλευει σε 3004, εγω εχω το 2000 Πηγαινε στο pspgr.net και ρωτα εκει καποιον πιο ειδικο Αυτοι θα σου απαντησουν αμεσα
panbil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 αν ειναι οριτζινλ πλεον δεν θα δουλεψει βαλε την καρτα σε card reader περασε τα αρχεια που χρειαζονται για να το χακαρεις και μετα αλλαξε το μπορεις και απο vsh menu πατωντας το select αλλα μονο αν ειναι χακαρισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα