Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, θα ήθελα λίγο τα φώτα σας σε ένα μεγαλο δίλημμα που έχω.Στα κοντά θα πάω αγγλια και είδα οτι οι τιμές ειναι σχετικά χαμηλότερες από Ελλαντισταν και αποφάσισα να αγοράσω τίποτα για το PC.Λοιπόν, αυτή τι στιγμή έχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526916 μητρική και ενα CPU:Amd Phenom 2 555 Black Edition με 2x2G Ocz Fatality μνήμες στα 1600 και μια Ati Radeon 5670 της Gigabyte.Λοιπόν μετά απο άπειρο ψάξιμο όντας φαν της AMD η Intel είναι πολύ πιο μπροστά οσον αφορα τους gaming CPU.Οπότε να πάρω νέα Mobo και CPU ή να πάρω κάποιον νέο AMD CPU....????? Επίσης σκέφτομαι να πάρω ενα keyboard απο razer και είμαι ανάμεσα στο Black Widow και το Anansi...Πείτε μου λίγο την άποψη σας.To PC είναι για gaming κυρίως!!!

Δημοσ.

είδες τον επεξεργαστή( Χ4 Β55) να είναι 100% load σε game κ σε προγράμματα γενικότερα ?δεν νομίζω..κάτι άλλο σε κρατάει πίσω, ίσως ο σκληρός δίσκος σου...

Δημοσ.

Καταρχήν το θέμα δεν είναι τα λεφτά το λες απλά σε περίπτωση που ρωτήσει κανείς.Δεύτερον πείτε μου καμια άποψη για πληκτρολόγιο και τρίτον επειδή δεν είμαι φαν του κλόκινγκ τι προτείνετε??Να αλλάξω μητρική και επεξεργαστή σε intel, να πάω σε 6πύρινο ή 4πύρινο amd, να πάρω άλλη κάρτα γραφικών ή σκληρό ή κάτι άλλο ??? :rolleyes:

Δημοσ.

Αφου εχεις τετραπυρηνο AMD τωρα.παλι σε τετραπυρηνο AMD θα πας?

μια χαρα επεξεργαστη εχεις.κατσε οπως εισαι και απλα αρχισε το διαβασμα μεσα απο το φορουμ για το πως θα τον ανεβασεις.

Δημοσ.

και κλοκαρισμα του cpu με τις σημερινες απαιτησεις δεν νομιζω να χρειαζεται σε κανενα χρονο θα χρειαζεται,οποτε μια 6850(ή 6950 αν την σηκωνει το τροφοδοτικο) και αλλα 4 γιγα ραμ και εισαι καμπλε για 2-3 χρονια!!

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μου είναι 600W OCZ....Απο εκεί και πέρα είχα διαβάσει κάπου οτι πάνω απο 4giga RAM δεν χρειάζεται γιατί δεν την βλέπουν τα games κτλ...

Δημοσ.

κοιτα εγω εχω στο λαπτοπ 4 γιγα(βλεπει τα 3.8) και συνηθως οταν παιζω παιχνδια μου παει μεχρι 3.5 αλλα το λαπτοπ το εχω φορτωσει παιχνιδια(εχω γυρω στα 20)και προγραμματα(μtorrent,msn,skype κτλ.)τα οποια δουλευουν στο backround αν και εσυ θα εχεις προγραμματα που δουλευουν στο backround καλο ειναι να εχεις απο 6 και πανω αλλα προτεινω 8 γιατι πχ σε 3 χρονια που θα εχουν ανεβει οι απαιτησεις και οι τεχνολογιες των ραμ θα εχουν αλλαξει(DDR4 κτλ.)να μην ψαχνεις αλλες ραμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...