sarakinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καταρχάς ο κώδικας > function addStatus() { $('#statusButt').click(function(){ var status=0; var status = $("#nStatusBox").val(); var dataString = 0; var dataString = 'Status='+ status; $.ajax({ type: "POST", url: "profile_func.php", data: dataString, success: function() { $(".main5").prepend(status); alert(dataString); $(".main5").prepend("<br/>"); $(".main5").fadeIn(); } }); return false; }); }; Αυτή είναι μια συνάρτηση που θέλω να καλώ όταν πατάω ένα κουμπί,θα παίρνει το value από το textarea και θα το κάνει prepend στο div που έχω από κάτω... Το αποτέλεσμα : Την πρώτη φορά που γράφω κάτι στο textarea και πατάω το κουμπί δεν κάνει τίποτα,την δεύτερη εμφανίζει το μήνυμα 2 φορές,την τρίτη άλλες 4 και πάει λέοντας... εγώ θέλω κάθε φορά να κάνει απλά preapend το κάθε μήνυμα μια φορά...κάτι σαν το status του facebook...το τι θα γίνεται στο .php αρχείο δεν με απασχολεί τώρα...για την ώρα θέλω να υλοποιήσω το γραφικό μέρος...καμιά ιδέα ?
chrism4111 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε την prepend αλλα χρησιμοποιώ την append φαντάζομαι ότι κάνουν σχεδόν το ίδιο.. Το προβλημα σου είναι ότι δεν κάνεις αρχικοποίηση το τελευταίο σου επιτυχημένο αποτέλεσμα . Τι εννοώ : εφόσον δεν υπάρχει κάποιος selector δεν θα μπορείς να αρχικοποιήσεις το αποτέλεσμα σου. > function addStatus() { $('#statusButt').live('click',function(){ ΄-----> $('.status').fadeOut(400,function(){ $(this).remove(); }); var status=0; var status = $("#nStatusBox").val(); var dataString = 0; var dataString = 'Status='+ status; $.ajax({ type: "POST", url: "profile_func.php", data: dataString, success: function() { ----> $(".main5").prepend('<label class="status">' + status + '</label>'); alert(dataString); $(".main5").prepend("<br/>"); $(".main5").fadeIn(); } Πιστεύω ότι κάπως έτσι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα... Επίσης αντί για την click χρησιμοποίησε την live('click',function(){});
sarakinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αν σου πω οτι χάθηκα ? ούτε έτσι μπορώ να το κάνω να δουλέψει...
sarakinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά έχω διαπιστώσει το εξής...την πρώτη φορά που πατάω δεν γίνεται τίποτα .. μετά εκτελείτε 2 φορές και αυξάνεται κάθε φορά...το ίδιο γίνεται σε όλα τα ajax που χρησιμοποιώ ... έχει κάποιος την καλοσύνη να βοηθήσει..να του δείξω λίγο τον κώδικα ? θα τρελαθώ! Το βρήκα άκυρο...καλούσα την συνάρτηση από την html Ευχαριστώ όπως και να έχει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα