Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον εκτυπωτή/σκάνερ Lexmark X3330 ο οποίος δούλευε μια χαρά με τα XP. Μετά την αναβάθμιση του η/υ σε Windows 7 32bit sp1 (μάλλον καθαρή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση) έχω πρόβλημα γιατί η Λέξμαρκ μου λέει στη σελίδα της να κατεβάσω και να εγκαταστήσω τον driver των Vista. Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα και ο ντράιβερ αυτός δε δουλεύει.

Έχει κανένας το ίδιο/παρόμοιο μηχάνημα/πρόβλημα; τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Έχω την υποψία ότι ευθύνεται το sp1 για όλα αυτά και πως στην πρώτη έκδοση των 7ριών δεν θα υπήρχε το πρόβλημα...Αυτοί οι #$@% πάλι στη Λέξμαρκ (και στη MS) ούτε σε ένα μέιλ δεν μου απάντησαν :mad:

Δημοσ.

Έχω τον εκτυπωτή/σκάνερ Lexmark X3330 ο οποίος δούλευε μια χαρά με τα XP. Μετά την αναβάθμιση του η/υ σε Windows 7 32bit sp1 (μάλλον καθαρή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση) έχω πρόβλημα γιατί η Λέξμαρκ μου λέει στη σελίδα της να κατεβάσω και να εγκαταστήσω τον driver των Vista. Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα και ο ντράιβερ αυτός δε δουλεύει.

Έχει κανένας το ίδιο/παρόμοιο μηχάνημα/πρόβλημα; τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Έχω την υποψία ότι ευθύνεται το sp1 για όλα αυτά και πως στην πρώτη έκδοση των 7ριών δεν θα υπήρχε το πρόβλημα...Αυτοί οι #$@% πάλι στη Λέξμαρκ (και στη MS) ούτε σε ένα μέιλ δεν μου απάντησαν :mad:

Δοκίμασε σε compatibility mode

http://www.sevenforums.com/tutorials/316-compatibility-mode.html

να δούμε !! :rolleyes:

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε ss13 αλλά το είχα δοκιμάσει εξ αρχής αυτό, δυστυχώς δεν παίζει.

Πάντως ο σκάνερ δουλέυει μέσω των windows, δηλ μπορώ να σκανάρω αλλά τα windows δεν βλέπουν εκτυπωτή. Ή μάλλον βλέπουν αλλά δεν μπορούν να τον λειτουργίσουν

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε ss13 αλλά το είχα δοκιμάσει εξ αρχής αυτό, δυστυχώς δεν παίζει.

Πάντως ο σκάνερ δουλέυει μέσω των windows, δηλ μπορώ να σκανάρω αλλά τα windows δεν βλέπουν εκτυπωτή. Ή μάλλον βλέπουν αλλά δεν μπορούν να τον λειτουργίσουν

Σου απάντησαν στο mail ; :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι, τους πήρα και τηλέφωνο και το μόνο που μου λένε είναι πως κάνω κάτι λάθος εγώ. απ' τη registry τί μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα
Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις με το Windows Update μηπως σου εμφανισει τον Driver

αν οχι

τοτε δοκιμασε να βαλεις τον Driver του X3350 και για εκτυπωση και scanner καντο μεσω του Windows δηλ εκει που λεει συσκευες και εκτυπωτες "Lexmark 3300 Series" γιατι σε μενα στο X3350 οταν του κανω εκτυπωση μεσω του προγραμματος Lexmark δεν μου εκτυπωνει καλα τα χρωματα δηλ εχει πιο πολυ πρασινο χρωμα ενω μεσω του Windows μου εκτυπωνει κανονικα και στο Scanner εχει επιλογη για 600DPI ενω του lexmark εχει μεχρι 300DPI δηλ ειναι μια πολυ καλη πατεντα.

Δημοσ.

τον ίδιον driver έχουμε φίλε (cjr3300EN). Έχεις win7 sp1;

Ναι με Service Pack 1, εγω το ειχα βαλει το CJR3300EN και ειχα μικροπροβληματα αλλα μονο μεσω του Windows λειτουργει κανονικα και πιο καλα, κανονικα ειναι compatible

Δοκιμασε να κατεβασεις παλι τον driver και καντο εκτελεση ως διαχειριστης http://support.lexmark.com/index?page=content&locale=en&productCode=LEXMARK_X3330&segment=DOWNLOAD&os=WINDOWS_VISTA&oslocale=en_US&actp=DD_LIST&userlocale=EN_US&id=DR9966

Δημοσ.

Δοκιμασε λιγο να καθαρισεις το USB στην υποδοχη του Εκτυπωτη και δοκιμασε μετα να το βαλεις σε αλλη θυρα USB ή δοκιμασε αλλο καλωδιο USB

Εγω εβαλα το κανονικο Setup του lexmark και δουλεψε κανονικα

EDIT**

Κατεβασε το αρχειο driver και μετα απο τα Windows πανε στον εκτυπωτη και πατα ενημερωση(αν δεν το εμφανιζει σαν επιλογη βρες εκει που λεει "αλλαγη ρυθμισεων") και βαλτο να κανει αναζητηση απο το Φακελο που κατεβασες το driver ,ισως πετυχει

Δημοσ.

δυστυχώς...

κατάργησα την εγκατασταση, έκανα επανεκκίνηση, έβαλα δικαιώματα διαχειριστή, συμβατότητα με βιστα κτλ και προχώρησα σε εγκατάσταση:

b3kidy.jpg

υπόψιν το έχω κάνει 15 φορές. Άλλος τρόπος, πλάγιος, δεν υπάρχει;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...