Προς το περιεχόμενο

Αγορα 32αρας TV

merlin3009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους,

Ψαχνω να αγορασω καινουρια τηλεοραση και θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειμαι αναμεσα σε αυτεσ τις 2 οι οποιες βρισκονται και σε προσφορα:

http://www.shopon.gr/philips-32pfl3606-el.html 259€ απο τα media mark και αυτη εαν δεν κανω λαθος

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098843&cmicc=skroutz απο τον κωτσοβολο για αυτην δεν ειμαι σιγουρος πως ειναι αυτο το μοντελο!!! Ειδα σημερα την διαφημηση και δεν συγκρατησα το μοντελο θα ενημερωσω μολις ειμαι 100% σιγουρος.

Ευχαριστω πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Samsung είναι HD ready ενώ η Philips είναι Full HD. Γιατί δεν κοιτάς κάποιο άλλο μοντέλο της Samsung που να είναι και αυτό Full HD; Θεωρώ ότι γενικά έχουν καλύτερα πάνελ και πιο ζωηρά χρώματα,(και καλύτερο media player αν σε ενδιαφέρει αυτό).

Μακρια απο philips.

Πες μας ομως για τι χρηση προοριζεται, σε τι αποσταση και μεχρι ποσα εισαι διατεθιμενος να δωσεις.

Η samsung που προτεινεις ειναι τιμια για τα λεφτα της και δεν θα σε αφησει με καποιο παραπονο, ισα ισα.

Εκτος αν εχεις συγκεκριμενες απαιτησεις.

Κατα τ'αλλα και usb player ενσωματωμενο εχει, και συμπαθητικο ηχο εχει ,και ευχρηστο μενου (και τηλεχειριστιριο) εχει, και μια χαρα απροβληματιστο panel για απλη χρηση.

παιδια θελω να αγορασω και εγω μια 32 ποια λετε εσεις ειμαι αναμεσα σε αυτες:

LG

SAMSUNG

και σκεφτομαι και αυτη απλα μετα ξεφευγω στη τιμη:LG LED

ποια η αποψη σας?

Εγώ θα σου πρότεινα την Samsung. Έχει ωραία χρώματα και αν σ' ενδιαφέρει, ο media player της είναι από τους καλύτερους. Καλό πάντως είναι να πας σε κάποιο κατάστημα και να δεις τις τηλεοράσεις να παίζουν.

Η τηλεόραση F&U FLED32891 αποτελεί μία πολύ αξιόλογη πρόταση για τα υπνοδωμάτια ή τις κουζίνες.

Το μέγεθος της στις 32 ίντσες με ιδανική απόσταση θέασης τα 3 μέτρα.

Αυτές τις παπαριές γράφουν μπας και τσιμπήσει κάποιος.

Και το NSU είναι το φτηνότερο βενζινοκίνητο αμάξι. ;)

• Moderators

Παιδια αναμεσα σε αυτες τις δυο ποια προτεινετε?

Απλη χρηση, σε δωματιο, και δεν με ενδιαφερει ο media player (που βλεπω πως εχει η Sony). Στην ουσια θα συνδεθει με το laptop για προβολη ταινιων. Γενικα επειδη ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης, ποια υπερεχει? Αφηνουμε εκτος οπως ειπα πως η Sony παιζει και βιντεο μεσω usb.

Samsung

Sony

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...