Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια. Μου εκατσε ενα θεμα και θελω τη βοηθεια σας. Ειχα τον τελευταιο χρονο το ESET smart security 4. Ολα ηταν μια χαρα, κανενα προβλημα. Τωρα που βγηκε το 5, εκανα uninstall το 4 και περασα το 5 σε windows 7 ultimate 32bit. Το προβλημα ειναι σημαντικο: Ενω με το 4, μολις εμπαινα windows, ολα ηταν ετοιμα και εμπαινα αμεσως στο internet. Τωρα μολις κανω login, δεξια κατω στο taskbar, εκει που δειχνει το εικονιδιο της καρτας δικτυου γυρναει για λιγο ενα μπλε κυκλακι και μετα βγαζει ενα κοκκινο X και "no network connections available". Και πρεπει να περιμενω 4-5 λεπτα και ως δια μαγειας "ξυπναει" η καρτα και εχω internet. Λεω ενταξει, κατι παιζει με το pc μου και παω σε ενα laptop, κανω format, βαζω win7 ultimate 32bit και το εβαλα στο wireless. Του εκανα και μερικα restart και παντα με το που κανω login μπαινω καρφι. Του περασα στο καπακι το ESET 5 και αρχισε παλι το ιδιο προβλημα... Το εκανα uninstall, αλλα το προβλημα παραμενει... Καποιος με το ιδιο προβλημα? Ισως καποια λυση? Βαριεμαι να καθομαι να κανω format και θα με γλυτωνατε απο αρκετο κοπο. Ευχαριστω!
Xristaras12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 και γιατι δεν ξαναγυρνας στο 4; και εγω ειχα προβληματα με το 5 κυριως αργουσε να δει οτιδηποτε εξωτερικο του εβαζα ειτε δισκο ειτε φλασακι... το πεταξα εβαλα το 4 και ηρεμισα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εγραψα φιλε μου "Το εκανα uninstall, αλλα το προβλημα παραμενει..."
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Για οποιον εχει το ιδιο προβλημα.. βρεθηκε η λυση, μετα απο αρκετο καιρο. Εκανα disable την καρτα δικτυου, μετα uninstall και delete all. Μετα restart, αφησα τα windows να κανουν απο μονα τους install την καρτα και ολα μια χαρα τωρα.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 καλα εκανες που ενημερωσες,εχω δει κ εγω αρκετα προβληματακια με το 5 πιο συγκεκριμενα δεν μου"επετρεπε"να τρεχει το assassins creed revelations σε ολους τους πυρηνες οταν εκλεινα το multiplayer και επεστρεφα σε single. Μολις το ξεφορτωθηκα και επεστρεψα στο 4 ολα διορθωθηκαν. Οχι οτι ηταν κατι τρομερο,απλα καθε φορα επρεπε να ανοιγω το task manager και να ενεργοποιω ολους τους πυρηνες για το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα