Προς το περιεχόμενο

Apple TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ...

Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα σε αυτο το προιον Apple TV μαυρο οπως αυτη Σκεφτομαι να το αγορασω κι ηθελα πρωτα να ρωτησω εδω στο φορουμ για να ειμαι σιγουρος κ μετα βλεπουμε στη αγορα...

Λοιπον .. εχω καποιες ερωτησεις ..

1) κανει καλα τη δουλεια του?? το εχει καποιος απο σας αν μπορει να μ πει λιγα πραγματα

2) Π.χ οταν ειναι συνθεμενο στη Τηλεροαση θα μπορω να μπω στο μακ μου απο εκει να του στειλω μια ταινια κι τη βλεπουμε στη Τηλεροαση γινεται αυτο?? 'η οτι αλλο κανω στο Μακ μου το δειχνει στη Τηλεροαση???

Ξερετε σ ποιο καταστημα στη αθηνα τα πουλανε σ καλι τιμη??

Ευχαριστω εκ προτερων ..

Δημοσ.

αυτο που ξερω να σου πω ειναι πως για να εκμεταλλευτεις τια υπηρεσιες σου τυπου utube θελει καλη συνδεση dsl.

τοπικα νομιζω δουλευει απροβληματιατα για επικοινωνια με mac, time capsule κλπ αλλα καλυτερα να σου απαντησει και καποιος αλλος πιο υπευθυνα. ενδιαφερομουν κι εγω να το παρω αλλα κολλησα στο οτι χωρις jb δεν παιζει ταινια απο usb.

η καλυτερη τιμη που το εχω δει ειναι στο αγγλικο αμαζον στις 93£ με δωρεαν μεταφορικα. για αθηνα δεν ξερω, ριξε μια ματια στο σκρουτζ.

Δημοσ.

Παρα πολυ ωραια φιλε σε ευχαριστω για την αμεση σ απαντηση...Οσο για το JB νομιζω οτι εχει βγει αλλα δεν ειμαι σιγουρος κ επισης σιγουρα καποια στιγμη θα βγει κ τ ιδιο κ σε iPhone 4s (γνωμη μου)

Ας να περιμενω να δω τι θα μ πουν οι αλλοι εδω μεσα..

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα παίδες! [Από eBay. €105 Αγγλία+μεταφορικά] ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΠΛΑ.

Λοιπόν. Φαντάσου το σαν έναν δέκτη που διαβάζει τα δεδομένα που έχεις σε έναν Mac-based υπολογιστή στο δίκτυό σου. Αν δεν είναι jailbroken, διαβάζει ότι αρχεία δέχεται το iTunes. [ήχου τα γνωστά, mp4, m4v, mov.]

Μπορείς να κάνεις είτε Home Sharing και να "διαβάζει" το iTunes, είτε να κάνεις stream τις ταινίες που έχεις αγοράσει μέσω του iTunes Store, χωρίς να τις κατεβάζεις και χωρίς να παρεμβάλλεται υπολογιστής.

Εγώ που έκανα jailbreak, πέρασα το Plex Client, που διαβάζει την βιβλιοθήκη που μοιράζομαι από τον iMac, μέσω του Plex Server.app που τρέχει σε αυτόν. Το Plex κάνει ότι και το iTunes [όπως περιγράφω παραπάνω] απλά δέχεται mkv και avi. Ως τώρα έχω παρακολουθήσει πολλά 720p mkv με υπότιτλους απροβλημάτιστα.

Η διαδικασία για το jailbreak είναι σαν το PwnageTool για iOS και untethered είναι μόνο μέχρι την iOS 4.3.1. Μετά βγήκε η 4.3.3 που είναι ουσιαστικά η iOS 5.0 για το AppleTV. Όταν με το καλό βγει jailbreak για 5.0, θα βγει και για AppleTV 4.3.3.

Οι βασικοί περιορισμοί -και καταλυτικοί για πολλούς- α) δεν έχει USB Host, δηλαδή δεν μπορείς να συνδέσεις ένα στικάκι/δίσκο και να αναπαράγεις ότι έχει μέσα. Δεν είναι media player. Είναι iTunes-based streaming media hub, β) αν δεν χρησιμοποιείς iTunes, η μόνη λύση είναι jailbreak + Plex και γ) Μόνο HDMI και μόνο Optical-In.

Αυτό το Plex που λέω και ξαναλέω είναι πολύ καλό γιατί κάνει και remote streaming σε iOS και Android, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμο ΠΑΝΤΟΥ και από ΠΑΝΤΟΥ οτιδήποτε έχεις δηλώσει στο Plex Server.app.

Δημοσ.

βαγγελη μια ερωτηση. αν βαλεις εναν δισκο πανω συο ρουτερ σου, μπορει να διαβασει αρχεια ή υποχρεωτικα θελει mac-time capsule;

σε οτι αφορα το usb απο οσο διαβασα γινεται να παιξει αρχεια αν του κανεις jb απλα πλεον, επειδη εχει mini usb πρεπει να παρεις και ανταπτορακι.

edit: με την εφαρμογη plex στο iphone επικοινωνεις και με το apple tv ή μονο με mac?

Δημοσ.

Φίλε Βαγγέλη, θέλεις να μας αρρωστήσεις βραδιάτικα αγόρι μου; :-)

Με λίγα λόγια ότι ταινίες έχει στο Mac, είτε κατεβασμένες από τα γνωστά μέρη, είτε νόμιμα αγορασμένες από το iTunes, παίζουν στη TV;

Δημοσ.

βαγγελη μια ερωτηση. αν βαλεις εναν δισκο πανω συο ρουτερ σου, μπορει να διαβασει αρχεια ή υποχρεωτικα θελει mac-time capsule;

σε οτι αφορα το usb απο οσο διαβασα γινεται να παιξει αρχεια αν του κανεις jb απλα πλεον, επειδη εχει mini usb πρεπει να παρεις και ανταπτορακι.

edit: με την εφαρμογη plex στο iphone επικοινωνεις και με το apple tv ή μονο με mac?

Δεν εχω Time Capsule, αλλα εχω διαβασει (εδω μεσα) οτι δεν διαβαζει ουτε απο Time Capsule. Οσο για τον δισκο, ουτε απο αυτον εχω. Με καποια απο τα jailbroken apps όμως (βλ. http://firecore.com/atvflash-black) μπορεις να αναπαραγεις απο ολους τους servers (ειτε afp, ειτε smb...) οποιοδηποτε αρχειο. Οποτε γίνεται, αλλα πρεπει να σκασεις $30... Όσο και να εψαξα, δεν "πωλειται" αλλού η εν λογω εφαρμογη.

Τωρα με το USB που λες, εμενα μου εκανε εντυπωση που ειναι τοσο κολλητα το HDMI και το USB, γιατι οταν ειναι το ενα συνδεδεμενο, ειναι απλα αδυνατο να κουμπωθει ταυτοχρονα και το αλλο. Ή HDMI θα είναι ή USB. Και τα δυο, δεν νομίζω...

Όσον αφορα το Plex, server.app υπαρχει μονο για Mac+PC. Για ολα τα υπολοιπα ειναι μονο Client. (iOS, Android, AppleTV)

Φίλε Βαγγέλη, θέλεις να μας αρρωστήσεις βραδιάτικα αγόρι μου; :-)

Με λίγα λόγια ότι ταινίες έχει στο Mac, είτε κατεβασμένες από τα γνωστά μέρη, είτε νόμιμα αγορασμένες από το iTunes, παίζουν στη TV;

Χτύπα δυο Panadol και θα ´σαι μια χαρα. :P

Με λιγα λογια, ναι. Unjailbroken, διαβαζει οτι εχει το iTunes με το Home Sharing στο On.

Εγώ έχω καταβολευτει με το Plex, γιατί

Α) βλεπω πολλες σειρες, οποτε το να τις μετατρεπω για να τις δει το iTunes και μονο, δεν καθομαι να το κανω με την καμμια. Με το Plex βλεπω οτι τυπο αρχειων βλεπω με το VLC, αφου ειναι VLC-based o player του.

Β) το γνωστο OCD μου για tags που αγγιζουν την τελειοτητα, θα ετρωγε περισσοτερο χρονο απο οσο θα ηθελα για να παρακολουθησω τα εν λογω videos. Αντ´ αυτου, το Plex "μιλαει" με διαφορα websites και φτιαχνει μονο του(!) "εικονικα tags" που διαβαζουν οι Plex Clients. Από τιτλους επεισοδιων, μεχρι artwork, descriptions, κ.λπ. Χωρις να αποθηκευεται τπτ με το αρχειο, αφου μιλαμε για avi και mkv. Αργοτερα στη μερα, θα βγαλω κανα screenshot να δειτε.

Γ) πριν την τελευταια αναβαθμιση επρεπε να κανω dyndns για να εχω remote streaming (να βλεπω τον server, εξω απο το τοπικο μου δικτυο, με λιγα λογια.) Με το update, βαζεις ενα username/password και κανεις stream το συμπαν ολοκληρο απο καθε πιθανο Plex Client.

Αυτά τα ολίγα.

Δημοσ.

εγω εχω εχω τον WD live ο οποιοσ ειναι πολυ καλος αλλα το apple tv exei airplay mirroring full internet acces στην τηλεοραση μαλλον θα το παρω μιας και εχω iphone

Δημοσ.

Καλώς παιδιά σας ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση.. Κι ακόμα σκέφτομαι να πάρω τώρα έμαθα ότι βγήκε και JB για την νέα έκδοση τ apple tv λέω να περιμένω λίγο ακόμα να δω πως θα είναι με Το JB κ πάλι σας ευχαριστώ πολυ..

Δημοσ.

δεν το διαβασα σαν επισημη ειδηση.

ψαχνοντας για jb και τι μπορεις να κανεις, επεσα σε διαφορα forum. Δεν εχω καποιο προχειρο να σου δωσω.

Δημοσ.

Δεν σε πιάνω :o

:huh:

εννοώ ότι με το jailbreak έχεις πρόσβαση στο Internet όπως στον υπολογιστή σου με εξαίρεση τα site που έχουν flash video

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...