leonidas_fs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τουλάχιστον δεν γνωρίζω κάποιον νόμιμο τρόπο. Τσάμπα ασχολήσε. Βάλε εναν δύσκολο κωδικο και θα είναι αρκετά δυσκολο να μπει κάποιος. Βάλε πχ για κωδικό κατι του στυλ : liak!1234@. Ο συνδιασμός γραμμάτων-αριθμών και συμβόλων οπως @,#&,*κτλ είναι αρκετά δυσκολος να σπάσει.
linaki1993 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 οκ σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου θα αλαξω κωδικο αλλα θα προσπαθησω να βρω ποιοσ ειναι διοτι δεν μου ρχετε κανενας γνωστος που να θελει να μπει....
isay Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος -> Εισαγγελέας -> Αρση απορρήτου στον παροχο -> Μαθαινεις τα στοιχεια του κατόχου της συγκεκριμένης IP την ώρα που έγινε η επιθεση. Εναλλακτικά μπορεις να κανεις μηνυση για να κινησουν οι δικηγόροι τις διαδικασιες ή να μην κανεις τιποτα γιατι δεν θα βγει ακρη. ΟΤΕ πρεπει να ειναι παντως. Για να γίνει άρση απορρήτου απαιτείται εισαγγελική εντολή που δίδεται άνετα ΜΟΝΟ σε κακουργηματικές πράξεις. Άλλος εναλλακτικός τρόπος ειναι να εχεις άκρη σε γνωστό ο οποίος εργάζεται στο ανάλογο τεχνικό τμήμα της otenet και τοτε ίσως μάθεις.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Στου facebook!!! με cmd δεν υπαρχει κανενας τροπος? Mπορεις να γραψεις την εντολή(για windows): tracert 94.65.195.74 για να δεις ίσως που κοντα βρισκεται, ισως και την πολη... Από τον router του παρόχου και ισως ενα Hop πριν το router του παροχου δεν μπορεις να δεις τιποτα γιατι για λόγους ιδιωτικότητας και ασφαλειας οι ip και τα ονοματα των κατόχων τους δεν ειναι φανερά παραμόνο στον παροχο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Xωρις οφφενς αλλα αποτι φαινεται για οσο καιρο ταλαιπωρουμασταν απτην ερωτηση "γινεται να βρω ποιος με καλει με αποκρυψη χωρις εντολη εισαγγελεα?", θα βλεπουμε και την ερωτηση "γινεται να βρω καποιον αν ξερω την IP του χωρις εισαγγελεα/διωξη κλπ?". Οχι δε γινεται. Ερωτηση κρισεως. Εχεις tablet/κινητο τηλεφωνο με wifi?
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 όπως σου είπανε για να μάθεις ποιος είναι πρέπει να απευθυνθείς σε εισαγγελέα ο οποίος θα διατάξει άρση του απορρήτου. Για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος. και όταν λέμε ΣΟΒΑΡΟΣ εννοούμε ΣΟΒΑΡΟΣ. και το ότι προσπαθεί κάποιος να μπει στο facebook δεν είναι σοβαρός λόγος. εγώ αν ήμουν εισαγγελέας θα έχωνα εσένα μέσα. επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρεις ούτε μέσω κάποια σελίδας. αν προσπαθήσεις να το ψάξεις απλά θα καταλήξεις σε περιοχή της Αθήνας όπου είναι τα γραφεία της εταιρίας. καμιά σχέση δηλαδή με τον ιδιοκτήτη της γραμμής. τώρα αν έχεις γνωστό στην otenet αλλάζει το πράγμα. κοινώς το ξεχνάς
Theogaia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Αν μπορείτε να βοηθήσετε..Αυτές τις μέρες δέχομαι μια διαδικτυακή επίθεση. Συγκεκριμένα, κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και βάζει προσβλητικές δημοσιεύσεις σε κάποια shoutbox που έχω σε δικά μου μπλογκς. Μάλλον πρόκειται για μαθητές (ανήλικους) που θέλουν να κάνουν πλάκα... Θα ήθελα να μάθω ποιοι είναι αλλά δεν θέλω να μπλέξουν κιόλας...Πάλι ζητώ παρέμβαση εισαγγελίας; Θα ασχοληθούν; Τι μπορώ να κάνω; Ήδη τους απέκλεισα βάσει ιp (και με τις βασικές γνώσεις που έχω) αλλά νιώθω ανασφαλής...
Pantelwolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 use the Διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος Luke, αλλα να ειναι κατι σοβαρό, και να αποδεικνύεται.
Theogaia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ..έχω αποθηκεύσει κάποια μηνύματα αλλά τα καλύτερα τα έσβησα πάνω στην ταραχή μου. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το τραβήξω περισσότερο!
dewn735 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ε, όχι και "διαδικτυακή επίθεση" τα σχόλια στο shoutbox!! Έλεος πια, αν τα αφήνετε όλα ανοιχτά και στο έλεος του καθενός να γράφει ό,τι θέλει και με ό,τι όνομα θέλει τι περιμένετε να γίνει; Εισαγγελέα ονειρεύεται ο ένας, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος λέει ο άλλος... Βασικά πράγματα ρε παιδιά, βάλτε ένα login να μη γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, ή τουλάχιστον ρυθμίστε το να εγκρίνονται από κάποιον τα σχόλια πριν δημοσιευτούν - δε θα ανοίξω καν κουβέντα για τους κωδικούς τον προσωπικών σας λογαριασμών που πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι πλέον χρήζουν τόσης προσοχής όσης και το πορτοφόλι μας
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς ποιος είναι δεν πρόκειται να μάθεις. Το μόνο που θα βρείς στο internet θα είναι απο πιο μέρος της Ελλάδας θα είναι. ουτε πλεον αυτο.πολλες φορες μια περιοχη εξυπηρετειται απο καποια αλλη και να ειναι ο αλλος πχ απο παρο και εσυ να βλεπεις αθηνα. αυτο το εχω βρει ειναι απο Αθηνα και εχει προσπαθησει να μπει στον λογαριασμο μου 4 φορες !!!Επισης ειναι απο παροχο οτε!!! παλι για το αθηνα δεν μπορεις να εισαι σιγουρη παρα μονο για τον παροχο Στου facebook!!! με cmd δεν υπαρχει κανενας τροπος? δεν γινεται με κανεναν τροπο μην το παιδευεις αδικα.μονο με εισαγγελικη παρεμβαση Mπορεις να γραψεις την εντολή(για windows): tracert 94.65.195.74 για να δεις ίσως που κοντα βρισκεται, ισως και την πολη... Από τον router του παρόχου και ισως ενα Hop πριν το router του παροχου δεν μπορεις να δεις τιποτα γιατι για λόγους ιδιωτικότητας και ασφαλειας οι ip και τα ονοματα των κατόχων τους δεν ειναι φανερά παραμόνο στον παροχο. δεν φαινεται ονομα κατοχου. Αν μπορείτε να βοηθήσετε..Αυτές τις μέρες δέχομαι μια διαδικτυακή επίθεση. Συγκεκριμένα, κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και βάζει προσβλητικές δημοσιεύσεις σε κάποια shoutbox που έχω σε δικά μου μπλογκς. Μάλλον πρόκειται για μαθητές (ανήλικους) που θέλουν να κάνουν πλάκα... Θα ήθελα να μάθω ποιοι είναι αλλά δεν θέλω να μπλέξουν κιόλας...Πάλι ζητώ παρέμβαση εισαγγελίας; Θα ασχοληθούν; Τι μπορώ να κάνω; Ήδη τους απέκλεισα βάσει ιp (και με τις βασικές γνώσεις που έχω) αλλά νιώθω ανασφαλής... δεν θα ασχοληθουν.μιλαμε για σοβαρα πραγματα.σε σπανια περιπτωση καιεφοσον ειναι προσπαθεια να αποκτησει καποιος root access σε καμια σοβαρη εταιρεια αμα παρει τηλεφωνο τον παροχο μπορει να γινει σαν παρατηρηση απο τον παροχο.απλα να στειλουν ενα email τιποτα παραπανω. αν ηταν να πηγαινα δικαστικα και αρση απορρητου οτι μου πηραν τον κωδικο του facebook κτλ επειδη ο χρησης δεν μπορει να βαλει ενα δυσκολο κωδικο η εχει κανα keylogger στο pc του τοτε τα δικαστηρια θα ετρεχαν με αυτα.ειπαμε σοβαρο λογο οχι μαμα μου κλεψαν το μπιφτεκι μου. κατα τα αλλα οπως ειπαν ολοι πιο πανω οχι δεν μπορεις να δεις ποιος ειναι εκτος αν εχεις κανα φιλο που να δουλευει μεσα στον οτε και να μπορει να δει τα logs ποιος πηρε την συγκεκριμενη ip εκεινη την στιγμη με την προυποθεση οτι δεν εχει μπει ο αλλος απο Internet cafe η απο free wireless του γειτονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα