Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στην καταλληλη ενοτητα απλα θελω βοηθεια για κατι ....Μπηκε ενας αγνωστος σε ενα προσωπικο μου λογαριασμο με ip:94.65.195.74 και θελω να δω σε ποιον ανηκει μπορει καποιος που να ξερει να μου πει πως θα βρω σε ποιον ανηκει αυτη η ip? ευχαριστω για την κατανοηση οποιος μπορει ας μ απαντησει !!!!

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στην καταλληλη ενοτητα απλα θελω βοηθεια για κατι ....Μπηκε ενας αγνωστος σε ενα προσωπικο μου λογαριασμο με ip:94.65.195.74 και θελω να δω σε ποιον ανηκει μπορει καποιος που να ξερει να μου πει πως θα βρω σε ποιον ανηκει αυτη η ip? ευχαριστω για την κατανοηση οποιος μπορει ας μ απαντησει !!!!

Δημοσ.

Διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος -> Εισαγγελέας -> Αρση απορρήτου στον παροχο -> Μαθαινεις τα στοιχεια του κατόχου της συγκεκριμένης IP την ώρα που έγινε η επιθεση.

Εναλλακτικά μπορεις να κανεις μηνυση για να κινησουν οι δικηγόροι τις διαδικασιες ή να μην κανεις τιποτα γιατι δεν θα βγει ακρη.

ΟΤΕ πρεπει να ειναι παντως. :P

Δημοσ.

Αν ειναι κατι σοβαρό ενοω σε λογαριασμό που εχει να κανει με χρήματα η αλλα προσωπικά στοιχεία που εχουν κλαπεί χρησιμοποιηθεί η σβηστεί μπορείς να ακολουθήσεις την οδο της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος αλλα πρέπει να κοινηθούν αρκετές διαδικασίες και να ειναι κατι σοβαρό

Δημοσ.

δεν ειναι κατι σοβαρο ..:P αυτο ειναι το θεμα..και δεν θελωνα μπω σε τετοιεσ διαδικασιες με δικηγορους και τετοια ...;)

Δημοσ.

Ακριβώς ποιος είναι δεν πρόκειται να μάθεις.

Το μόνο που θα βρείς στο internet θα είναι απο πιο μέρος της Ελλάδας θα είναι.

Δημοσ.

αυτο το εχω βρει ειναι απο Αθηνα και εχει προσπαθησει να μπει στον λογαριασμο μου 4 φορες !!!Επισης ειναι απο παροχο οτε!!!

Δημοσ.

Σε ποιο λογαριασμό σου? Δοκίμασε να αλλάξεις κωδικό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο..

(Αν σοβαρέψει πολύ το πράμα μπορείς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...