nikosops Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 προσφατα αγορασα κατι ηχεια philips 5.1 http://www.getitnow....-51/prod476271/ και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα: τα ηχεια συνδεονται στο woofer και απο to woofer πανε 3 καλωδια στο πσ. Το πσ μου ομωσ δεν εχει 3 υποδοχεσ για καλωδιο ηχου και εχω παρει 2 καρφια(ανταπτορακια) που βγαζει 2θυρεσ το καθενα και συνδεσα τα ηχεια. το προβλημα ειναι οτι ο ηχοσ κανει διακοπεσ και ακουγεται σαν να φυσαει.Δοκιμασα να βγαλω το ενα απο τα 3 καλωδια που ηταν συνδεδεμενα και το προβλημα διορθωθηκε αλλα οταν το ξαναβαλα παλι τα ιδια. Ειπα μηπωσ φταει το συγκεκριμενο καλωδιο αλλα οταν εβγαλα καποιο αλλο καλωδιο καταλαβα οτι το προβλημα δεν ηταν απο το συγκεκριμνεο καλωδιο αλλα γινοταν το ιδιο πραγμα με ολα τα αλα καλωδια. απο που ειναι το προβλημα?? δοκιμασα να συνδεσω τα καλωδια με τα ανταπτορακια στο κινητο μου αλα και κει το ιδιο πραγμα...
harrys.1997 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μπόρεις να μας δόσεις περισσοτερες πληροφοριες ??? φιλικα Χαρης
nikosops Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 τι περισσοτερεσ πληροφοριεσ... και τα 5 ηχεια συνδεονται με το woofer. απο το woofer 3 καλωδια πανε στο pc. οταν συνδεω και τα 3 καλωδια με τα ανταπτορακια ο ηχοσ κανει διακοπες και ακουγεται σαν να φυσαει. οταν ομωσ συνδεω τα 2 καλωδια ακουγεται τελεια. οποια ΔΥΟ καλωδια και αν συνδεσω ακουγεται μια χαρα!! τι φταει ρε παιδια???
haris013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 αν μας εδειχνες μια φωτογραφια με τα καλωδια καλο θα ηταν..δεν μπορουμε να κανουμε υποθεσεις....
tilbellos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ο Υπολογιστής σου πρέπει να εχει τουλαχιστον 3 υποδοχες για ήχο, το θέμα ειναι αν υποστηριζει 6 channel audio ετσι ωστε να συνδεσεις τα ηχεία και στις 3 υποδοχες (line in, microphone, audio out). Πες μας αν θελεις την μητρική να σου πουμε αν κανει αλλιώς πρεπει να αγοράσεις μια νεα καρτα ηχου 5.1 ή 7.1
nikosops Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 haris013 φωτο θα ανεβασω το βραδακι γιατι τωρα δεν προλαβαινω tilbellos αυτη ειναι η μητρικη μου MSI K9N Neo v2/v3 επισης να ξερεται οτι εγω ειχα κατι ανταπτορακια τα οποια τα ειχα συνδεσει και δουλευαν κανονικα. Αλλα εσπασαν και αγορασα αλα ανταπτορακια. Μπορει να φταινε τα καινουργια ανταπτορακια???
tilbellos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου δεν χρειάζεσαι ανταπτοράκια, ρυθμίζεις την καρτα ήχου να παίζει 6 channel και τα συνδέεις στις 3 από τις 6 υποδοχές που εχει η μητρική
nikosops Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 οκ τα συνδεσα ολα στο πσ χωρισ τα ανταπτορακια. ρυθμισα τον driver οτι ειναι 5.1 τα ηχεια εκανα και ενα τεστ που εχει και δουλευουν πολυ καλα. ΑΛΛΑ οταν εβαλα ενα τραγουδι επαιζαν μονο τα μπροστινα ηχεια . σκεφτηκα μηπωσ φταει το προγραμμα αναπαραγωγησ για αυτο δωκιμασα και αλλα προγραμματα αλλα παλι τα ιδια μεχρι και τον virtual dj δοκιμασα. τι να κανω τι μου προτεινετε???
haris013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 οκ τα συνδεσα ολα στο πσ χωρισ τα ανταπτορακια. ρυθμισα τον driver οτι ειναι 5.1 τα ηχεια εκανα και ενα τεστ που εχει και δουλευουν πολυ καλα. ΑΛΛΑ οταν εβαλα ενα τραγουδι επαιζαν μονο τα μπροστινα ηχεια . σκεφτηκα μηπωσ φταει το προγραμμα αναπαραγωγησ για αυτο δωκιμασα και αλλα προγραμματα αλλα παλι τα ιδια μεχρι και τον virtual dj δοκιμασα. τι να κανω τι μου προτεινετε??? προφανος το τραγουδι ειναι stereo.. δοκιμασε μια ταινια που να υποστηριζει 5.1 ηχο
nikosops Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ξανασυνδεσα τα ηχεια και τα ρυθμισα οτι ολα ειναι μπροστινα ηχεια και παιζουν πολυ καλα ευχαριστω για την βοηθεια σασ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα