killermixos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά έχω ένα Toshiba a200-1cr και έχει εδώ και λίγες μέρες δεν μπαίνει μέσα στα Windows κολλάει λίγο πριν δείξει την μπάρα τον Windows να φορτώνει . Το έβαλα να κάνει φορμάτ αλλά τίποτα πάλι κολλάει στο ίδιο σημείο . Έχετε να προτείνεται κάποια λύση ή τι παίζει με το λάπτοπ ? Τράβηξα και 2 βίντεο μήπως σας βοηθήσουν να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα ! Βίντεο 1 Βίντεο 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπήσει σε κάποια περιοχή ο δίσκος σου.... Για να βεβαιωθείς, αναζήτησε και κατέβασε από κανένα Torrent site το HDD Regenerator 2011. κάψε το σε ένα CD και bootάρισε απ' αυτό... θα φορτώσει αυτόματα την εφαρμογή και θα εντοπίσει το δίσκο σου. Κατόπιν θα επιλέξεις να κάνει scan & repair και θα το αφήσεις να σκανάρει όλόκληρο το δίσκο... Στο τέλος θα σου δώσει αναφορά αν υπάρχουν κάποια bad sectors και πόσα απ' αυτά διορθώθηκαν... Αν διορθώθηκαν όλα είσαι ΟΚ... αν όχι, δυστυχώς αλλάζεις δίσκο!!! Συνήθως τα Laptops το παθαίνουν αυτό, γιατί πολλοί χρήστες το μεταφέρουν σε λειτουργία και καθώς τον εναποθέτουν σε μια επιφάνεια, ο κραδασμός είναι πιθανό να προκαλέσει κρούση της κεφαλής του δίσκου επάνω στην επιφάνεια του δίσκου... φαντάσου τα περαιτέρω!!! Ξύνει την επιφάνεια του δίσκου κλπ κλπ κλπ!!! Ειδέ άλλως, αν δεν έχεις πρόβλημα με τον δίσκο, κάνε ένα reset στο BIOS στις default τιμές που είναι προκαθορισμένες από το εργοστάσιο!!!
killermixos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Φίλε Criss_X σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα φώτα σου . Θέλω όμως άλλη μια βοήθεια το κατέβασα το πρόγραμμα στον υπολογιστή μου το έκανα εγκατάσταση και μετά πήγα και πάτησα creat boot CD/DVD και εγώ έκανα και τα δύο . Με το που γράφτηκαν (CD κ DVD) πήγα και τα δοκίμασα και τα δύο στο λάπτοπ και δεν μου βγάζει τίποτα στο μπουτάρισμα , κάνω κάτι λάθος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα