mkpk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ESET - NOD32 Antivirus 4 (3 άδειες χρήσης) 29.00€ ESET - Smart Security 4 (3 άδειες χρήσης) 49.00€
Xristaras12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 nice και μου ειχε τελειωσει η αδεια. ασχετο..απο ποτε το χαρτοραμα φερνει ειδη Η/Υ το ειδα και εμεινα :Ρ
hurin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Πήγα να παραγγείλω και ζητά 3€ αποστολή και άλλα 3,5€ για αντικαταβολή!!! Δεν γούσταρα να δώσω πιστωτική και έτσι πήγα amazon
gregdel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Πήγα να παραγγείλω και ζητά 3€ αποστολή και άλλα 3,5€ για αντικαταβολή!!! Δεν γούσταρα να δώσω πιστωτική και έτσι πήγα amazon Στο amazon με αντικαταβολή φαντάζομαι???? :mrgreen:
hurin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Στο amazon με αντικαταβολή φαντάζομαι???? :mrgreen: Είδες τιμή?
gregdel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Είδες τιμή? Βρε δεν το λέω για την τιμή... σε "πειράζω" για την πιστωτική!!!!!! ΥΓ. Η τιμή είναι εξαιρετική
hurin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βρε δεν το λέω για την τιμή... σε "πειράζω" για την πιστωτική!!!!!! ΥΓ. Η τιμή είναι εξαιρετική Λένε να υποστηρίζουμε τα ελληνικά μαγαζιά, να μην κάνουμε μάγκες τους ξένους, αλλά να μου χρεώνει 3,5€ επειδή δεν θέλω να του δώσω πιστωτική, αυτό παραπάει!
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βρε δεν το λέω για την τιμή... σε "πειράζω" για την πιστωτική!!!!!! ΥΓ. Η τιμή είναι εξαιρετική Χωρις να ξερω το μαγαζι και χωρις να υπονοω κατι, μιλωντας γενικα, αλλο να δωσεις τη πιστωτικη σου στο αμαζον και αλλο στο οποιοδηποτε αγνωστο Ελληνικο μαγαζι. Προσωπικα ουτε κλικ δεν κανω στα λινκς αυτες τις δυο μερες, ποσο μαλλον να δωσει καποιος τα στοιχεια της καρτας του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα