Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν θες να δωσεις 250 ευρω για κατι και με λιγοτερα λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο τοτε ειναι και μουφα και τραγικη επιλογη

Δημοσ.

Σο΄ρυ ρε παίδες αλλά θέλω να πω τον καημό μου με αφορμή αυτό το θέμα. Έχετε καταλάβει μερικοί ότι τα περιφερειακά (οθόνη) με διαστάσεις 60 και 35 ποντους πέρα από περιφερειακά είναι αντικειμενικά και έπιπλα; Στην οθόνη είναι κριτήριο το design. Ναι, τα ips είναι καλύτερα) από τα tn. Το καταλάβαμε, το χωνέψαμε, το εμπεδώσαμε. Όλες οι σύγχρονες οθόνες μια χαρά είναι. Δεν θα αγοράσει πυρηνικό αντιδραστήρα κανείς ώστε να ψάχνουμε την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας.

Ελάχιστοι χρήστες ξέρουν ότι τα ips είναι καλύτερα και ακόμα πιο ελάχιστοι καταλαβαίνουν τις διαφορές. Οι περισσότεροι μάλλον γουστάρουν τις συγκεκριμένες dell επειδή τις μοστράρανε στη ctu στο 24. :rolleyes:

Προσωπική μου άποψη, κάθε διαφωνία σεβαστή εννοείται.

αυτο που λες οτι ελαχιστοι καταλαβαινουν τις διαφορες ειναι μεγαλο λαθος.. ακομα και την γιαγια να βαλω να δει ενα βιντεο σε μια οθονη με ΤΝ και μετα σε μια με IPS θα διακρινει τις διαφορες τους και ποια οθονη ειναι ποιο ξεκουρααστη με καλυτερα χρωματα,ποιο ζωντανη κλπ

Δημοσ.

οταν θες να δωσεις 250 ευρω για κατι και με λιγοτερα λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο τοτε ειναι και μουφα και τραγικη επιλογη

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. H Dell μπορεί να είναι σουπερ ντουπερ εκθαμβωτική αλλά α)δεν είναι τηλεόραση β) δεν είναι 25 ίντσες. Μήλα με πορτοκάλια συγκρίνεις. Ένα ips πανελ΄25 ιντσών + τηλεοραση πόσο κάνει?

@haris

Τι να σου πω, εγώ δεν βλέπω μεγάλες διαφορές στην πρώτη ματιά. Πολύωρη χρήση δεν έκανα, μπορεί να έχεις δίκιο. Βασικά δεν έχω κάτι με τα ips πανελς. Είναι αντικειμενικά καλύτερα. Απλά έβαλα μια ακόμα διάσταση πέρα από την τιμή των τν που λέγεται σχεδίαση. Αν δεις π.χ. την δικιά μου οθόνη, έχει πάχος ένα εκατοστό! Για μένα αυτό μετράει, για άλλον μπορεί όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...