sobi1984 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια! μεχρι την πεμπτη θα αγορασω το νεο μου pc μαζι με ενα monitor kai θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση ... σκοπευω να βαλω στον υπολογιστη την nvidia gt430 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GT-430-PCI-Express-GDDR3-1GB-TT-GT430-1GD3E-HDMI.htm και για οθονη αυτην εδω την LG http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-M2550D-PZ-LED-TV-Monitor-25-M2550D-PZ.htm oi ερωτησεις μου ειναι οι εξης... 1.για χρηση multimedia h karta grafikwn einai καλη και για πολυ ελαφρυα παιχνιδια? 2.στην συνδεση της οθονης με την καρτα γραφικων μεσω hdmi πιστευετε οτι θα εχω προβλημα με την αναλυση (δλδ να μου κοβει απο την εικονα του desktop ωπς ειχα με μια onboard karta γραφικων παλιοτερα)? 3. το setup prepei γινει πρωτα με καλωδιο rgb kai meta μεσα απο τις ρυθμησεις να το βαλω σε hdmi ? ayta.. ευχαριστω εκ των προτερων ...
ninos30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 1. Δώσε λίγα παραπάνω και πάνε στην 5670 2. ΟΧΙ. Αν έχεις προβληματακι, μέσα από τον driver κάνεις overscan/underscan και το φέρνεις εκεί που θες 3. Κατευθείαν HDMI.
sobi1984 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 το θεμα ειναι οτι στο πλαισιο ανεβαινει στα 100 ευρω απο οπου θα γινει και η συνθεση του υπολογιστη σαν τιμη του you einai μια χαρα 4 ευρω διαφορα ...
ninos30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τόση ώρα κοιτάω τις VGA στο πλαίσιο. Κατέληξα ότι άμα μπορείς να δώσεις τα 100 πας εδώ 6770. Θα έχεις τουλάχιστον (υπερ)διπλάσια απόδοση. Αν όχι, μείνε σε αυτήν που λες. Αλλη δεν αξίζει σε αυτήν την κατηγορία Δες ένα review εδω που έχει τις GT430/520, 5570/5670/5770 (ίδια με την 6770 είναι) για να καταλάβεις για τι διαφορές μιλάμε
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 θεωρω λιγο τραγικη την επιλογη οθονης δε παιρνεις την dell 2312h στα 190?
sobi1984 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 thanx!!! οσο αφορα την οθονη την διαλεξαμε γιατι συνδιαζει και τηλεοραση για αυτο.... μπορεισ να μου πεις συν πλην αν σου ειναι ευκολο και αλλιος να κοιταχω και ενα tv controller!
ninos30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 θεωρω λιγο τραγικη την επιλογη οθονης δε παιρνεις την dell 2312h στα 190? Σωστό και αυτό... Σε αυτά τα χρήματα παίρνει και την u2412 και με ένα Tuner έχει και την TV που μάλλον θέλει... thanx!!! οσο αφορα την οθονη την διαλεξαμε γιατι συνδιαζει και τηλεοραση για αυτο.... μπορεισ να μου πεις συν πλην αν σου ειναι ευκολο και αλλιος να κοιταχω και ενα tv controller! Αυτή που διάλεξες TN Αυτή που σου πρότειναν IPS
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 αντι για tvtuner Μπορει να παρει ενα δεκτη Mpeg4 να την χρησιμοποιει οταν ειναι κλειστο το πισι.
sobi1984 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 με βοηθησατε πολυ και επισης με βαλατε σε σκεψεις eyxaristv poly paidia !
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Σο΄ρυ ρε παίδες αλλά θέλω να πω τον καημό μου με αφορμή αυτό το θέμα. Έχετε καταλάβει μερικοί ότι τα περιφερειακά (οθόνη) με διαστάσεις 60 και 35 ποντους πέρα από περιφερειακά είναι αντικειμενικά και έπιπλα; Στην οθόνη είναι κριτήριο το design. Ναι, τα ips είναι καλύτερα) από τα tn. Το καταλάβαμε, το χωνέψαμε, το εμπεδώσαμε. Όλες οι σύγχρονες οθόνες μια χαρά είναι. Δεν θα αγοράσει πυρηνικό αντιδραστήρα κανείς ώστε να ψάχνουμε την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Ελάχιστοι χρήστες ξέρουν ότι τα ips είναι καλύτερα και ακόμα πιο ελάχιστοι καταλαβαίνουν τις διαφορές. Οι περισσότεροι μάλλον γουστάρουν τις συγκεκριμένες dell επειδή τις μοστράρανε στη ctu στο 24. Προσωπική μου άποψη, κάθε διαφωνία σεβαστή εννοείται.
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Σο΄ρυ ρε παίδες αλλά θέλω να πω τον καημό μου με αφορμή αυτό το θέμα. Έχετε καταλάβει μερικοί ότι τα περιφερειακά (οθόνη) με διαστάσεις 60 και 35 ποντους πέρα από περιφερειακά είναι αντικειμενικά και έπιπλα; Στην οθόνη είναι κριτήριο το design. Ναι, τα ips είναι καλύτερα) από τα tn. Το καταλάβαμε, το χωνέψαμε, το εμπεδώσαμε. Όλες οι σύγχρονες οθόνες μια χαρά είναι. Δεν θα αγοράσει πυρηνικό αντιδραστήρα κανείς ώστε να ψάχνουμε την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Προσωπική μου άποψη, κάθε διαφωνία σεβαστή εννοείται. εμ,εσυ που εισαι δεινοσαυρος και εχεις μεινει με το pentium4 προφανως δε σε αφορα το καλυτερο,απλα θες να κανεις τη δουλεια σου με το φτηνοτερο ο αλλος που θα δωσει 1000 ευρω για να παρει ενα πισι,γιατι να μη παρει το καλυτερο δυνατο με τα 1000 ευρω αντι να παρει μια μουφα και να τη χρυσοπληρωσει?
ninos30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τα κριτήρια ο καθένας τα βάζει μόνος του, και είναι σεβαστά. Αν για κάποιον είναι πιο σημαντικό το να είναι "όμορφη" μια οθόνη (και το όμορφο είναι καθαρά υποκειμενικό) από το να βλέπει πιο σωστά και πιο ρεαλιστικά χρώματα, σε πολύ μεγαλύτερες γωνίες θέασης, τότε τζάμπα ανοίγει καινούριο θέμα και ζητάει την γνώμη μας. Ας πάρει αυτή που του αρέσει περισσότερο κι εμείς απλώς θα του πούμε μεγειά και καλοδούλευτη. Δεν μπορώ όμως όταν έρχεται κάποιος και λέει, θέλω να ξοδέψω ΧΧΧ χρήματα, και ποιο είναι το καλύτερο προϊόν που μπορώ να πάρω με αυτά, είμαι υποχρεωμένος να του επιδείξω το ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ καλύτερο προϊόν, το οποίο φυσικά και δεν είναι αναγκασμένος να επιλέξει. Όταν όμως σχεδόν όλοι εδώ μέσα, οι οποίοι έχουν έστω και μια υποτυπώδης άποψη περί των τεκταινομένων, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, αυτό πάει κάτι να πει.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 @Ντινάρας: Δεν έχω αντίρρηση φίλε μου. Απλά διαφωνώ κάθετα με τους χαρακτηρισμούς "μούφα" και "τραγική επιλογή". Μια χαρά είναι όλες οι οθόνες που κυκλοφορούν σήμερα. Κάποιες είναι καλύτερες. Καμιά αντίρρηση. Επίσης δυστυχώς δεν κάνω πλέον την δουλειά μου με τον p4, πάει για αλλαγή τα χριστούγεννα. @Νίνος: Συμφωνώ νίνο για τα κριτήρια. Και γω την γνώμη μου είπα η οποία συνοψίζεται στο ότι με νοιάζει η αισθητική που είναι βέβαια υποκειμενικό θέμα. Απο κει και πέρα δεν διαφωνώ στο ότι η οθόνη που προτείνετε στον φίλο είναι τεχνικά καλύτερη. Εγώ ας πουμε μπορεί αν έπαιρνα ένα λίγο ακριβότερο και συνάμα λίγο τεχνικά κατώτερο πολυμηχάνημα επειδή ταίριαζε χρωματικά πχ με το γραφείο μου. Άλλος όχι.
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 @Ντινάρας: Δεν έχω αντίρρηση φίλε μου. Απλά διαφωνώ κάθετα με τους χαρακτηρισμούς "μούφα" και "τραγική επιλογή". Μια χαρά είναι όλες οι οθόνες που κυκλοφορούν σήμερα. Κάποιες είναι καλύτερες. Καμιά αντίρρηση. Επίσης δυστυχώς δεν κάνω πλέον την δουλειά μου με τον p4, πάει για αλλαγή τα χριστούγεννα. @Νίνος: Συμφωνώ νίνο για τα κριτήρια. Και γω την γνώμη μου είπα η οποία συνοψίζεται στο ότι με νοιάζει η αισθητική που είναι βέβαια υποκειμενικό θέμα. Απο κει και πέρα δεν διαφωνώ στο ότι η οθόνη που προτείνετε στον φίλο είναι τεχνικά καλύτερη. Εγώ ας πουμε μπορεί αν έπαιρνα ένα λίγο ακριβότερο και συνάμα λίγο τεχνικά κατώτερο πολυμηχάνημα επειδή ταίριαζε χρωματικά πχ με το γραφείο μου. Άλλος όχι. φυσικα και υπαρχουν μουφες και τραγικες επιλογες μεγαλες κιολας.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή όλες οι tn είναι μούφες και τραγικές επιλογές; Ή αναφέρεσαι σε συγκεκριμένες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα