johnmak Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ειναι η πρωτη φορα που θα παω σε αλλαγη καρτας ηχου...Το συστημα μου παιζει σε ηχεια micro hi fi ''αρκετων'' watt...Ημουν ικανοποιημενος με την pci που ειχα εδω και αρκετα χρονια...Να προτιμησω παλι μια απλη pci η καποιες usb που κυκλοφορουν σε πολυ χαμηλες τιμες?Θα ακουσω καποια διαφορα-υπαρχει πιθανοτητα να βγαζουν χειροτερο ηχο?Επισης αν τυχον εχει καει το slot του ηχου στην μητρικη παω αναγκαστικα σε usb η σε αλλαγη μητρικης?
johnmak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μια βοηθεια αν τελικα καταληξω σε φτηνη usb (10ευρω) θα μπορω να συνδεσω πανω στο pc τα ηχεια απο το ηχοσυστημα??Και γινεται καπως να καταλαβω σιγουρα αν εχει καει το slot για την pci χωρις να δοκιμασψω αλλη καρτα?
bluesattack Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 10 ε usb , δεν θα λεει και πολλα.Καλυτερα να προτιμησεις την onboard καρτα ηχου.Αυτη την εχεις δοκιμασει ? Αλλιως αντι να δωσεις 10 Ε για usb παρε καποια creative με κανα 20αρι
johnmak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δεν πορω να καταλαβω..Εγω ποτε δεν αλλαξα καρτα παντα με την ιδια δουλευα..Τωρα την εχω αφαιρεσει και απο πνιακα ελεγχου μου δειχνει 2 ενεργοποιημενες συσκευες ηχου (amd high definition audio device και high definition audio device).Το καλωδιο το εχω συνδεδεμενο οπως παντα πισω δεν το πειραξα σημαδικα καμμενου δεν φαινεται ουτε στην καρτα ηχο που εχω εξω ουτε στο slot ηχος ομως δεν βγανει...
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δεν πορω να καταλαβω..Εγω ποτε δεν αλλαξα καρτα παντα με την ιδια δουλευα..Τωρα την εχω αφαιρεσει και απο πνιακα ελεγχου μου δειχνει 2 ενεργοποιημενες συσκευες ηχου (amd high definition audio device και high definition audio device).Το καλωδιο το εχω συνδεδεμενο οπως παντα πισω δεν το πειραξα σημαδικα καμμενου δεν φαινεται ουτε στην καρτα ηχο που εχω εξω ουτε στο slot ηχος ομως δεν βγανει... Ποια ειναι προεπιλεγμενη? Αν ειναι η AMD αλλξε την και προεπιλεξε την high definition audio devixe. H AMD ειναι της καρτας γραφικων σου!
johnmak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω...Δεν βλεπω κατι ως προεπιλεγμενη απλα μου δινει ενεργοποιημενες και τις δυο..Να δοκιμασω απενεργοποιηση της amd??Επισης οταν ειχα πανω και την pci καρτα και δεν μου εμφανιζε τιποτα διαφορετικο καταλαβαινουμε μηπως τι ειναι καμμενο(slot η καρτα?)..Ty παιδια..
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω...Δεν βλεπω κατι ως προεπιλεγμενη απλα μου δινει ενεργοποιημενες και τις δυο..Να δοκιμασω απενεργοποιηση της amd??Επισης οταν ειχα πανω και την pci καρτα και δεν μου εμφανιζε τιποτα διαφορετικο καταλαβαινουμε μηπως τι ειναι καμμενο(slot η καρτα?)..Ty παιδια.. για καντο
johnmak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μπα τιποτα..Μηπως πρεπει να πειραξω τιποτα το καλωδιο πισω?Αν και δεν μπορω να φανταστω..Παιζει να εχει γινει και τιποτα αλλο?Offtopic πολυ ωραια συνθεση storm
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μπα τιποτα..Μηπως πρεπει να πειραξω τιποτα το καλωδιο πισω?Αν και δεν μπορω να φανταστω..Παιζει να εχει γινει και τιποτα αλλο?Offtopic πολυ ωραια συνθεση storm thanx λοιπον ενεργοποιησε την αλλη συσκευη σαν προεπιλεγμενη, δεξια στην μπαρα διαλεξε τα speakers σαν εξοδο και πεσμου.
johnmak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τα speakers ειναι..Τιποτα δεν γινεται..Απο την αρχη οταν εγινε το σκηνικο φανηκε πως κατι χαλασε-καηκε.. http://www.insomnia.gr/topic/427912-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B1/page__p__4414247__fromsearch__1#entry4414247 Δεν γινεται κατι..Θα αφορασω καινουρια ξερω γω και βλεπουμε..Απλα μιας κι ειναι ψιλοδυσκολα τα πραματα δε θελω να δωσω 15-20 ευρω μια καρτα και να μην δουλευει..Απ την αλλη να παρω και την usb 10αρα και να μην αποδιδει οσο ''μπορει το συστημα'' παλι δεν το θελω..
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τα speakers ειναι..Τιποτα δεν γινεται..Απο την αρχη οταν εγινε το σκηνικο φανηκε πως κατι χαλασε-καηκε.. http://www.insomnia.gr/topic/427912-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B1/page__p__4414247__fromsearch__1#entry4414247 Δεν γινεται κατι..Θα αφορασω καινουρια ξερω γω και βλεπουμε..Απλα μιας κι ειναι ψιλοδυσκολα τα πραματα δε θελω να δωσω 15-20 ευρω μια καρτα και να μην δουλευει..Απ την αλλη να παρω και την usb 10αρα και να μην αποδιδει οσο ''μπορει το συστημα'' παλι δεν το θελω.. λοιπον απενεργοποιησε και την onboard παρε καμια φτηνη σαν αυτη απο οπου σε βολευει και κατα πασα πιθανοτητα θα σε καλυψει ανετα!
johnmak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Οκ αυτο θα κανω μαλλον thanks...Πρεπει να κανω απενεργοποιηση οταν με το καλο την παρω?Ποτε δεν ειχα πειραξει αυτες τις επιλογες...
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Οκ αυτο θα κανω μαλλον thanks...Πρεπει να κανω απενεργοποιηση οταν με το καλο την παρω?Ποτε δεν ειχα πειραξει αυτες τις επιλογες... Ναι για να μην εχουμε μπερδεματα, πιο ευκολα θα ειναι να απενεργοποιησεις γενικα την συσκευη απο το bios.
johnmak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δοκιμασα να συνδεσω μια pci που βρηκα απο φιλο..Την εβαλα εβαλα πανω και το κλωδιο απο τα ηχεια μου και ενω παει να γινει η εγκατασταση(ο φιλος μου μου ειπε χωρις cd) δεν βρεθηκε το προγραμμα οδηγησης και ουτε το βρηκα μονος...Στην διαχειριση συσκευων μου την εχει ως ενας ελεγκτης ηχου πολυμεσων με θαυμαστικο και στον ηχο(καρτελα) μου εχει τα speakers εκτος συνδεσης χωρις να μπορω να το αλλαξω και μου εχει ενεργο ενα digital audio (s/pdif)προεπιλεγμενη συσκευη που λειτουργει ''κανονικα''..Πειραξα λιγο το καλωδιο πισω το βαλα και στις δυο εισοδους (καρτας και onboard) κανει κατι θορυβους '''μικροφονιζει''(δν ξερω πως να το περιγραψω ελπιζω να καταλαβατε-τν θορυβο που κανει οταν ειναι κοντα σε ηχεια) πειραξα και τις επιλογες απο τις επιλογες ελεγχου εντασης πουθενα σημαδι ηχου να παιξει κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα