koularasss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 τελικα η συνθεση μου ειναι καλη?αν ναι απο ποιο καταστημα να την παρω?
Orifiel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Κανείς amd fun δεν απαντά, όμως παρατηρώ ότι στην υπογραφή σου έχεις τέτοιο σύστημα? Άρα πας για δεύτερο ίδιο, με καλύτερη κάρτα γραφικών?
Orifiel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Κανείς amd fun δεν απαντά, όμως παρατηρώ ότι στην υπογραφή σου έχεις τέτοιο σύστημα? Άρα πας για δεύτερο ίδιο, με καλύτερη κάρτα γραφικών? Πάντως αφού σου βγαίνει και για καλύτερη κάρτα γραφικών, εγώ θα σου έλεγα να το σκεφτείς, γιατί αύριο μεθαύριο θα βγουν νέα παιχνίδια και πάλι τα ίδια..
koularasss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εκεινο το συστημα το εχω δωσει σε ενα θειο μου,οπως ειπα και ξαναλεω θελω μια 6850 και τον ιδιο cpu σε μια πιο φθηνη mobo με μονο τα απολυτως απαραιτητα.οποτε η μοβο που προτεινα δεν ειναι αυτο που ζηταω?και δεν μου βγαινει γιατι ειπα μεχρι 500 δεν θα με χαλαγε αν εβγαινε λιγοτερο.και δεν θελω ολα τα παιχνιδια τα καινουρια σε ultra σεττινγσ.
koularasss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 αλλαγη σχεδιου,ο πατερας μου γιατι δεν τα καταφερνει με το netbook επειδη ειναι πολυ αργο θελει ενα σταθερο που μονο να μπαινει στο ιντερνετ και να βλεπει τα e-mail του και οτι κειμενο του στειλουν χωρις να κολλαει(πχ το netbook για να μπει στα windows απο αδρανοποιηση κανει 10 δευτερα και αλλα τοσα να ανοιξει το messenger και αλλα τοσα να ανοιξει την firefox και να δει τα e-mail) και να ειναι οσο πιο φθηνο γινεται.
shinigami Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σορυ για το offtopic αλλα θα ηθελα να πω στο φιλο Οrifiel οτι ηταν λαθος να σχηματισει τοσο ασχημη γνωμη για το vision και αλλη φορα να μην βγαζει γρηγορα συμπερασματα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23799&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=3 218E και XFX που ειναι απο τις αγαπημενες μου εταιρειες ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα