Revolution_Web Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας! Σήμερα αναρτήσαμε τον νέο μας portal και θα χαρούμε να ακούσουμε κριτικές... www.ne-aegean.gr Ευχαριστώ
Revolution_Web Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Σε κανένα δεν αρέσει??? Κριτικές θέλω να κάνετε βρε σεις. Κυρίως τις αρνητικές θέλω για να εντωπίσω λάθη και παραλείψεις που μπορεί να έχω..
2arkoudi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλή αρχη! Μερικα που θελουν βελτιωση... 1.Domain παρε ενα ευκολο ονομα 2.Οταν κανεις ενα review για ενα νησι θα προτιμουσα να εχεις ολες τις πληροφοριες σε μια σελιδα παρα σπαστα ανα σελιδα π.χ http://nisia-aigaiou.ne-aegean.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=171&Itemid=149&lang=el 3. Στην κεντρικη σελιδα γυρναει το επανω roller (φωτογραφιες) με τα νησια κ δεν εχει ενα λινκ να σε παει στην σελιδα να δεις το αρθρο
GSRKOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλή αρχή! Εμένα καλό μου φαίνεται αν αλλάξεις και λίγο το Domain θα είσαι βασιλιάς
Revolution_Web Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Για το domain βλέπω ότι δεν αρέσει σε πολύ κόσμο ε? Αυτό με προβληματίζει και θα το σκεφτώ εν καιρό.... Σχετικά με τις φωτογραφίες στο κεντρικό gallery θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω. Για τα κείμενα όμως, ήταν μιας απο τις επιλογές μου από την αρχή και είναι αυτό που κάνει το πορταλ μου διαφορετικό από τη μάζα. Προς το παρόν θα παραμείνει ως έχει και το κρατάω στο μυαλό μου να γίνει αλλάγή αν δω κι άλλα παράπονα Ευχαρίστω πολύ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα