Προς το περιεχόμενο

Εξυπνο format win7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτηκα την εξυπναδα μου να φτιαξω ενα VM Win7(VMware), και να αρχισω να περναω drivers, αρχικα προγραμματα κτλ, μετα backup με κανα Paragon και τελος ανακτηση του backup στο κανονικο PC.

παιζει να βγει σωστο λειτουργικο?

τωρα εχω ηδη win7, απλα επειδη εχω κανα χρονο να του κανω format και βαριεμαι να περιμενω μπλα μπλα μπλα, σκεφτηκα να το παω λαου λαου..

αποψεις?

EDIT: εκτος κι αν υπαρχει καμια εντολη στο VMware η οποια κανει μονη της την διαδικασια αυτη..

Δημοσ.

Το είχα σκεφτεί και εγώ πολύ παλιά αυτό.

Τελικά κατέληξα στο ότι δεν αξίζει. Ο λόγος είναι ότι βγαίνουν συνεχώς νέοι Drivers και νέες εκδόσεις προγραμμάτων, οπότε μετά από 7-8 μήνες που θα κάνεις Format, θα είσαι πίσω και θα χρειαστεί να κάνεις Update.

Δημοσ.

το μονο που με νοιαζει ειναι αν θα υπαρξει ασυμβατοτητα.. θα κανει boot? θα λειτουργουν τα drivers σωστα μετα?

Δημοσ.

Γενικότερα είναι δύσκολο να δουλέψει. Αν δουλέψει όλα θα δουλέψουν σωστά.

Μία ρύθμιση να μην έχεις κάνει σωστά στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις τα Windows, όλος ο κόπος πάει χαμένος και τελικά δεν Boot-άρει.

Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς.

Δημοσ.

Ουσιαστικά θέλεις να γίνετε η εγκατάσταση των Windows, και ταυτόχρονα να γίνετε και η εγκατάσταση των Drivers-Προγραμμάτων που εσύ θα έχεις επιλέξει ή απλά να κρατήσεις και τους Drivers και τα προγράμματά σου μέσα στο δισκάκι των Win7 ώστε να μην κάθεσαι να ψάχνεσαι μετά ;

Δημοσ.

δεν θελω να χασω χρονο να εγκαταστησω τα windows(+drivers, progs) ενω παραλληλα να μην μπορω να κανω τπτ(δεν εχω λαπτοπ). Γιαυτο σκεφτηκα να τα φτιαξω σε ενα Virtual Machine που θα εχω παραλληλα και τα Windows τα τωρινα ωστε η μονη ωρα που δεν θα μπορω να κανω τπτ στο PC θα ειναι την ωρα του restore απο το backup που θα κανω στο λειτουργικο του Virtual Machine.

1. Φτιαχνω Virtual Machine Windows 7

2. Περναω drivers/Programs(chrome, μtorrent, vlc, bla bla..)

3. Κανω backup το Virtual Machine Win7 σε ενα αρχειο

4. Και τελος το κανω restore στο κανονικο PC μετα απο format του C:

Δημοσ.

Τα Win 7 σε μισή ώρα τα έχεις κάνει εγκατάσταση και τα driver / προγράμματα τα έχεις όλα σε χρόνο μηδέν. Δεν αξίζει πιστεύω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...