Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν i7 920 στα 3700 (ισως μπορω να pusharo παραπανω αλλα δεν το εχω ψαξει τοσο) ενα corsair h50 ενα gigabyte ex58ud5 6gb ram και μια gtx480.

Παιζω σε 1920χ1200.

Αν θα αναβαθμιζα κατι θα ηταν σιγουρα η καρτα σε 580 (θελω full fps σε οτι παιζω) και θελω να παρω ενα κουτι εδω και 1 χρονο περιπου.

Αξιζει να δωσω παραπανω χρηματα να παρω και i7 2600k στα 4.6 με 16gb ram μαζι με ενα hydro h100?

Να μεινω στην ιδια cpu και να παρω το h100 και να pushαρω ακομα πιο πολυ?

Δημοσ.

Φυσικα ρε τουφα και δεν αξιζει να δωσεις τον Ι7 920 για κανεναν αλλο επεξεργαστη.ποσο μαλλον οταν τον εχεις ανεβασει κιολας.μην κανεις το λαθος και τον δωσεις.

Edit:Στο μπλα μπλα σου τωρα εσυ. :P

Δημοσ.

Οχι αλλα 2 gb μνημη να μην παρει.καλα ειναι τωρα εχει και το tripple channel.επισης εαν φτασαμε σε σημειο να μην μας καλυπτει μια 480 τοτε οκ.

Γνωμη μου,παρε το κουτι που θελεις και ασε τα υπολοιπα για του χρονου και αν....

Ssd νομιζω οτι εχεις ετσι δεν ειναι?η κανω λαθος?

Δημοσ.

Ναι εχω ssd σκεφτομουνα να παρω καποιον πιο γρηγορο και να βαλω σε αυτον που εχω τωρα τα παιχνιδια.

Η 480 δεν αντεχει παντως το bf3.

Δημοσ.

Έχουμε τον ίδιο επεξεργαστή και εγώ σκέφτομαι να τον αναβαθμίσω. Τον έχω σταθερά στα 4ghz εδώ και ακριβώς 3 χρόνια (κυριολεκτικά, νομίζω 26 Νοεμβρίου 2008 τον πήρα). Αλλά οι Ivy Bridge αναμένονται μέχρι το Μάρτιο του '12 και νομίζω ότι αξίζουν την αναμονή.

Επίσης, επειδή ο επεξεργαστής παίζει μπάλα ακόμη και επειδή βλέπω ότι ψιλοκαίγεσαι να αλλάξεις κάτι, μπορείς να πας σε 590. Είναι τέρας και θα αντέξει σε αυτή την ανάλυση για τουλάχιστον 2 χρόνια. Δεν είναι κάτι που θα έκανα εγώ, αλλά σε βάθος χρόνου θα σε βγει πιο φθηνό από το να αλλάξεις 3 κάρτες γραφικών στο ίδιο διάστημα.

Δημοσ.

Καλα εαν δεν την παλευει ενας Ι7 920 στα 4.0 σε παιχνιδια τοτε σορρυ αλλα μαλλον καπου αλλου ειναι το προβλημα.

Καλο ειναι να κανετε υπομονη οσον αφορα τις καρτες γραφικων γιατι αναμενονται οι καινουργιες σειρες σε κανενα 3μηνο.

Δημοσ.

Εάν έφτασε να μην σηκώνει η 480 το BF3 τοτε εμείς με την 6870 τι να πούμε ; :P

Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα σου εγώ με το σύστημα της υπογραφής μου το παίζω στο ultra .

Δημοσ.

Και εγώ το σκέφτομαι τελευταία να πουλήσω το σύστημα και να πάω σε 1155 κυρίως για USB 3 - SATA 3. Αξίζει λέτε και πόσο περίπου μπορώ να βγάλω από ι7,μητρική, RAM ?

Δημοσ.

Και εγώ το σκέφτομαι τελευταία να πουλήσω το σύστημα και να πάω σε 1155 κυρίως για USB 3 - SATA 3. Αξίζει λέτε και πόσο περίπου μπορώ να βγάλω από ι7,μητρική, RAM ?

Εγώ νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις μέχρι Μάρτιο-Απρίλιο για τους Ivy και να μήν πάς σε 2500-600-700k..

Ιδια mobo-cpu και 3x2GB Kingston 1600mhz τα έδωσα 350Ε πρίν 4 μήνες.

Δημοσ.

Και εγώ 480 έχω αλλά παίζω bf3.. lol .. Τα fps κυμαίνονται από 25 έως 150 με περισσότερο να σταθεροποιείτε στα 35-50… όμως εάν απενεργοποιήσω το blur στα option γραφικών.. Τότε κερδίζω +15-20 fps, με ολα τα αλλα ultra. Μετά δεν πέφτει κάτω από 58!!.. 58 είναι το minimum.

Και κάτι ακόμη.. δεν καταλαβαίνω τίποτα στο παιχνίδι, δηλαδή κολλήματα και τέτοιου τύπου προβλήματα. Εκτός εάν τα μάτια μου κολλήσουν στο fps και όχι στο παιχνίδι..

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να παω σε sli λογω θορυβου που θα εχω!

Μια 580 τωρα εχει 360 εδω. Μπορω να δωσω την 480 περιπου 150 αρα θα την παρω λιγο παραπανω απο μια 2η 480. Ναι θα εχω ισως χειροτερες επιδοσεις αλλα δεν θα εχω καλοριφερ μεσα στo pc.

Μαλλον θα περιμενω παντως για ιανουαριο-φεβρουαριο περιπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...