Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ξανανοίξει θέμα παλαιότερα. Τότε μου είχατε πει ν'απολυθώ και μετά να κοιτάξω για αγορά.

Σαν πολίτης πλέον, πιστεύω πως έφτασε η ώρα της πολυπόθητης αναβάθμισης. Θέλω mobo/cpu/ram και ψιλοκοιτάω και μια καλούτσικη κάρτα γραφικών.

Τα parts που έχω στο μάτι είναι:

AMD FX 6100 3.3 GHz Six Core

Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD5

Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

Για γραφικών κοιτάω κάτι όπως αυτο: ATI Radeon HD6670 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Sapphire), εκεί γύρω στο 80αρι.

Ποιες οι εντυπώσεις/γνώμες σας? Το παρόν πακετάκι είναι στα 440 ευρώ και εκεί γύρω θέλω να κυμανθώ.

Επίσης, πιστεύετε ότι θα'χω πρόβλημα με τροφοδοτικό 500 watt? Προσωπικά δεν νομίζω, αλλά φοβάμαι τους δίσκους(έχω 5 από δαύτους).

Δημοσ.

Επεξεργαστη αυτον 690Τ και με την διαφορα στην τιμη βαζεις αυτη την καρτα γραφικων εαν θελεις να παιζεις παιχνιδια για αρκετο καιρο ακομη και στο μελλον με καποιες υποχωρησεις στα γραφικα και στα φιλτρα.ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire).

Ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου?μην σε απασχολει τοσο η καταναλωση των δισκων.

Α,και που'σαι ,μητρικη βαλε αυτην Asrock Socket AM3+ 990FX Extreme3 και εισαι κατι παραπανω απο πολυ καλα.σκεψου και την αγορα μιας ψυχτρας για το ανεβασμα η και το πιθανον ξεκλειδωμα του επεξεργαστη οπως αυτη Corsair Air Series A70.

Δημοσ.

Επεξεργαστη αυτον 690Τ και με την διαφορα στην τιμη βαζεις αυτη την καρτα γραφικων εαν θελεις να παιζεις παιχνιδια για αρκετο καιρο ακομη και στο μελλον με καποιες υποχωρησεις στα γραφικα και στα φιλτρα.ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire).

Ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου?μην σε απασχολει τοσο η καταναλωση των δισκων.

Α,και που'σαι ,μητρικη βαλε αυτην Asrock Socket AM3+ 990FX Extreme3 και εισαι κατι παραπανω απο πολυ καλα.σκεψου και την αγορα μιας ψυχτρας για το ανεβασμα η και το πιθανον ξεκλειδωμα του επεξεργαστη οπως αυτη Corsair Air Series A70.

Βγήκε και 690Τ? :devil:

Δημοσ.

Και μνημες αυτες Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3K2/8GX) (Kit 2 x 4096) και θα εχεις ενα πολυ δυνατο και ισορροπημένο συστημα.

Βγήκε και 690Τ? :devil:

Εμ ετσι ειναι κοπελια,με τοσα κουτια corsair 600Τ που εχουμε δει εδω μεσα,(σουπα εχει γινει) πλεον οτι τελειωνει σε ΧΧΧΤ νομιζουμε οτι ξεκιναει απο 6

Δημοσ.

Για μνήμες στο μάτι είχα ή τις πρώτες που ανέφερα ή αυτές που μου 'δειξες εσύ. Για μητρική σκέφτομαι ή την UD3 ή την UD5. Για γραφικών δεν θέλω κάτι τέτοιο, μιας και δεν είμαι gamer.

Τροφοδοτικό έχω ένα της Qtec στα 500 watt. Το'χω αρκετά χρόνια και παράπονο δεν έχω. Κάποια στιγμή σκέφτομαι να τ'αλλάξω, αλλά ακόμα δεν χρειάστηκε.

Δημοσ.

εκτος απο της υποδοχες που πραγματικα ειναι τη χρειαζετε ο καθενας εχει διαφορα στα phases του ρευματος... αυτο σε θοηθαει στο οverclock. οσο μεγαλητερο τοσο καλητερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...