Xorxhs! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Η κατασταση στην οποια εχουμε περιελθει τελειως απλοικα μοιαζει με αυτην ενος τυπου που δε δουλεψε ποτε του και δανειζοταν επι χρονια απτις τραπεζες συνεχως για να ζει σε βιλες με cayene και να κανει διακοπες στην Καραιβικη καθε χρονο,. Η κατασταση που περιγραφεις ειναι για τα μεγάλα τζακια και οχι για το μεσο Ελληνα, οπως νομιζεις.. Δεν ξερω για σενα, αλλα απο τα 18 μου δουλευω με σπουδες και μεταπτυχιακα, ζω σε 40τ.μ., αυτοκινητο kia ceed και διακοπες 1 φορα το χρονο για 5 μερες... Αλλά έφαγες και εσυ το κουτοχορτο απο την Τρεμη οτι σου αξιζει να τιμωρηθείς
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Η κατασταση που περιγραφεις ειναι για τα μεγάλα τζακια και οχι για το μεσο Ελληνα, οπως νομιζεις.. Δεν ξερω για σενα, αλλα απο τα 18 μου δουλευω με σπουδες και μεταπτυχιακα, ζω σε 40τ.μ., αυτοκινητο kia ceed και διακοπες 1 φορα το χρονο για 5 μερες... Αλλά έφαγες και εσυ το κουτοχορτο απο την Τρεμη οτι σου αξιζει να τιμωρηθείς Oτι ναναι. Να υποθεσω οτι διαβασες μονο το κομματι που κανεις quote και απαντησες ε? Καλα θα ηταν να διαβασεις και την τελευταια παραγραφο που εξηγω την παρομοιωση μου για οσους δεν καταφεραν να την αντιληφθουν με την πρωτη αναγνωση. ΕΙναι και δυσνοητη βλεπεις... Τον τυπο τον παρομοιαζω με το ελληνικο κρατος και οχι με τον μεσο Ελληνα.
Xorxhs! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Oτι ναναι. Να υποθεσω οτι διαβασες μονο το κομματι που κανεις quote και απαντησες ε? Καλα θα ηταν να διαβασεις και την τελευταια παραγραφο που εξηγω την παρομοιωση μου για οσους δεν καταφεραν να την αντιληφθουν με την πρωτη αναγνωση. ΕΙναι και δυσνοητη βλεπεις... Τον τυπο τον παρομοιαζω με το ελληνικο κρατος και οχι με τον μεσο Ελληνα. Το οτι να ναι επιστρεφεται... 'Η κατασταση στην οποια εχουμε περιελθει', ε νομιζω οτι το 'έχουμε' αναφερεται σε εμας και οχι στο κράτος...αυτο και αν ειναι δυσνοητο! Για να εισαι σωστος γραψε τη δυσνοητη φράση 'Η κατασταση στην οποια το κράτος έχει περιελθει'
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το οτι να ναι επιστρεφεται... 'Η κατασταση στην οποια εχουμε περιελθει', ε νομιζω οτι το 'έχουμε' αναφερεται σε εμας και οχι στο κράτος...αυτο και αν ειναι δυσνοητο! Τι θες να γραψω αφου η κατασταση αυτη επηρεαζει κυριως τον μεσο Ελληνα πολιτη? ΥΓ. Δεν καταλαβαινω ακομα που διαφωνουμε, περα απο την αρχικη σου παρερμηνεια σε αυτο που εγραψα, αλλα νταξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα