Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να αλλάξω στο σπίτι πάροχο, τώρα έχω ΟΤΕ και θα ήθελα πχ να πάω σε Cyta,

1) Έχω από τον ΟΤΕ ένα mail, [email protected] μπορώ να το κρατήσω? Θα υπάρχει κόστος?

2) Αν τελικά μπορώ να το κρατήσω θα πρέπει να αλλάξω το smtp στο Outlook με αυτό της Cyta?

Δημοσ.

νομίζω οτι είναι υποχρεωμένοι να στο λειτουργούν για 2 χρόνια ακόμα? υποθέτω για να το κρατήσεις παραπάνω θα πρέπει να είσαι συνδρομητής τους.

επειδή με ενδιαφέρει και μένα γιατι ήδη περιμένω να μου ενεργοποιηθεί απο άλλον πάροχο η γραμμή όποιος ξέρει σίγουρα να μας πεί :)

Δημοσ.

6 μηνες νομιζω στο κρατουν. Ξερω φιλο μου , που ηταν στη forthnet, εφυγε για να παει σε αλλο παροχο και κρατησε και την συνδεση της forthnet μονο για το email της :rolleyes:

Δημοσ.

Ας πούμε ότι βρίσκω άκρη και κρατώ το mail του ΟΤΕ.

Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω όταν έχω στο σπίτι πχ Cyta?

Στο outlook θα πρέπει να αλλάξω smtp?

Δημοσ.

Ας πούμε ότι βρίσκω άκρη και κρατώ το mail του ΟΤΕ.

Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω όταν έχω στο σπίτι πχ Cyta?

Στο outlook θα πρέπει να αλλάξω smtp?

ναι αλλαζεις smtp

β.πχ στην forthnet Πληρωνες νομιζω 10 ευρω το χρονο και κραταγες μονο το email>ισως εχει και ο οτε κατι τετοιο.

Οχι δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα

αλλαζεις smtp.παντα ο smtp πρεπει να ειναι της εταιρειας που μπαινεις ιντερνετ εκτος αν ειναι σε δικο σου domain κτλ.

δεν μπορεις πχ με συνδεση forthnet να βαλεις smtp otenet διοτι αμα ηταν ετσι ολοι θα εκαναν spamming απο αλλο smtp και η οτενετ δεν θα μπορουσε να κανει τιποτα.αν εχεις forthnet και βαλεις smtp tis otenet θα φας ενα ωραιο relaying denied.

Δημοσ.

τουλαχιστον ηξερα οτι γινοταν forthnet και η υπηρεσια λεγοταν mail only.δεν βρισκω λογο να μην το κανει και ο οτε.

Δημοσ.

Νόμιζα οτι δεν αλλάζεις smtp και το λεω αυτο γιατι πχ απο το internet στο μαγαζί (otenet) και με ρυθμίσεις στο outlook exprees για το mail της forthnet έμπαινα κανονικά δεν χρειαζόταν να αλλάξω κατι :unsure: , εκτος και αν ρώτησε κατι αλλο ο φίλος και κατάλαβα λάθος

Δημοσ.

Νόμιζα οτι δεν αλλάζεις smtp και το λεω αυτο γιατι πχ απο το internet στο μαγαζί (otenet) και με ρυθμίσεις στο outlook exprees για το mail της forthnet έμπαινα κανονικά δεν χρειαζόταν να αλλάξω κατι :unsure: , εκτος και αν ρώτησε κατι αλλο ο φίλος και κατάλαβα λάθος

στο να λαβεις θα πρεπει πχ στην περιπτωση σου που εχεις mail forthnet να βαλεις τον pop3 της forthnet.αλλα στην εξερχομενη αλληλογραφια πρεπει να βαλεις της otenet.και μαλλον αυτον θα εχεις.τσεκαρε το και θα δεις.εκτος αν δεν στελνεις απο αυτο το email.αλλιως φαντασου πχ εγω να εχω email forthnet και αντι για forthnet να βαζω smtp της otenet η της καθε εταιρειας και να σκιζω τον κοσμο στα spam.δεν θα μπορουσαν να μου κανουν κατι ενω τωρα μπορει ο παροχος να σου απαγορεψει την χρηση του smtp.δηλαδη αν εσυ εχεις otenet και το email σου ειναι forthnet αν εβαζες smtp της forthnet τοτε αν κανεις spam θα πρεπε να σε κυνηγαει η forthnet που δεν εχεις μαζι της συνδεση.ενω τωρα που εχεις οτενετ σου βαζουν ενα block στον smtp και σε μπλοκαρουν.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικά τι έγινε έχουμε καμμιά απάντηση σε αυτό το θέμα?? σόρρυ που το ξεθάβω αλλά με ενδιαφέρει exclamation.png

εννοω στο αν μπορουμε να κρατησουμε το μαιλ του πΟΤΕ

Δημοσ.

το καλυτερο θα ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο τον οτε και να τον ρωτησεις αν μπορεις να κρατησεις μονο το email του με καποιο κοστος το χρονο.η forthnet Το εκανε παλια τουλαχιστον.με 10 ευρω το χρονο κραταγες το email και συνδεση μπορουσες να ειχες οπου θες.απλα χρησιμοποιουσες τον smtp της συνδεσης που ειχες οχι της forthnet.

λογικα πιστευω και ο οτε θα πρεπει να εχει κατι τετοιο.δηλαδη να μην πληρωσεις συνδεση ολοκληρη αλλα mail only.καλυτερα παρε κανα τηλ να τους ρωτησεις.μονο σε forthnet ξερω σε αλλο παροχο δεν μου εχει τυχει για να μαθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...