JohnnyDragon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τα εξουσιοδοτημένα απο τις εταιρίες επισκευαστικά κέντρα. Το Πλαίσιο είναι για κάποιες μάρκες, η login επίσης, η InfoQuest και πολλές άλλες. Δεν είναι όλες απαραίτητα για όλες τις μάρκες. Αναλόγως απο ποιούς κατασκευαστές έχουν πάρει εξουσιοδότηση.
xristoforos89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Mιας και μιλατε για εγγυηση Collect and return, μολις επεστρεψα απο μια φιλη που πηγα να δω το λαπτοπ της που ειχε προβλημα. Τελικα το προβλημα ειναι του σκληρου και εχει εγγυηση Collect and return. Aυριο θα καλεσω την Dell για να δω τι θα μου πουν και σε ποσες μερες θα το επιστρεψουν! Kαι για να απαντησω και στο ποστ μου.. Καλεσα την Dell πριν απο λιγο. Παροτι το μηχανημα εχει εγγυηση collect and return, αυριο θα ερθει τεχνικος και θα μας δωσει νεο σκληρο! Μπραβο Dell!
pctechgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 χθες το πρωι , πρόβλημα σε φορητό dell , σπασμένο πλαστικό στο βύσμα της τροφοδοσίας.Πήγα στα multirama, εκεί είχε γίνει η αγορά και μου είπαν να το δουν οι τεχνικοί τους, αν και πως και τι και γιατί.Δεν τον άφησα το φορητό, πήρα τηλέφωνο στην dell , μέσα σε 1 ώρα με είχαν ενημερώσει ότι το καλύπτει η εγγύηση , είχαν ειδοποιήσει courier και σήμερα το πρωι το παρέλαβαν.Με ένα τηλεφώνημα 3 λεπτών είχε βρεθεί λύση. Η ώρα της αλλαγής του φορητού πλησιάζει και πλέον ξέρω τι θα επιλέξω. Ακόμα ένα ΜΠΡΑΒΟ στην DELL
asyntyx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Από turbo-x δεν ξέρω αλλά από την Dell είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. όταν αγόρασα το λαπτοπάκι μου είχα παρατηρήσει ένα μικρό κενό στην οθόνη σα να μην εφάπτονταν καλά στο πλαστικό πάνω. για να πω την αλήθεια δεν ξέρω ακόμα και σήμερα αν ήταν ελάττωμα ή τίποτα, όμως μέσα σε 4 μέρες είχε έρθει τεχνικός στο σπίτι και μου την είχε αλλάξει. σημειωτέον δε μένω σε κανένα αστικό κέντρο. Και αυτο το σέρβις θα το έχω για 4 χρόνια συνολικά.
13postures Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 φουλ της dell είναι βλέπω οι insomniacs! από turbo-x κανένας;;;
pctechgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 φουλ της dell είναι βλέπω οι insomniacs! από turbo-x κανένας;;; έτσι είναι οι προχωρημένοι χρήστες
haHa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος από τους δύο έχει την καλύτερη υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης του φορητού (εντός και εκτός εγγυήσεως); Αν υπάρχουν και άλλες εταιρίες που να αξίζουν αναφορά, πείτε τις. Εγώ δεν ξέρω καμία. Θα παρακαλούσα να έγραφε ο καθένας τις προσωπικές εμπειρίες του/της και όχι ό,τι έχει ακούσει. Εγώ δυστυχώς προέρχομαι από την ΗΡ όπου δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ υποστήριξη της προκοπής. Ο επόμενος φορητός μου θα επιλεχτεί με αρχική βάση το support!!! Γιατι δεν σκεφτεσαι την λυση να αγορασεις εξτρα εγγυηση on site για τον υπολογιστη που θελεις? Το λεω αυτο γιατι ειναι κριμα να παρεις εναν φορητο που δεν πολυηθελες απλα και μονο επειδη ειχε καλο support, οταν ακομα και στην hp που δεινοπαθησες μπορεις να γορασεις εγγυηση on site επομενης μερας και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οποτε εγω προτεινω να βρεις ποιο λαπτοπ σου αρεσει, ειναι καλο, καλυπτει τις αναγκες σου και να κοιταξεις να του αγορασεις και εγγυηση on site. Ειναι πολυ προτιμοτερο απο το να παρεις ενα φθηνιαρικο λαπτοπ (turbox) ή ενα dell που πχ μπορει να μην σε καλυπτει οσο ενα αλλο απλα και μονο επειδη ειχε απο τη μανα του on site εγγυηση επομενης μερας. Βρες λοιπον το λαπτοπ που σε βολευει (dell, hp ή sony κτλ) και παρτου και εγγυηση on site επομενης μερας. Πχ δες εδω ενδεικτικα: http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=4_23_271&zenid=da9bc329cb45335a1bdb60355b8ea0a6
spinemm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ειχα dell Laptop (τωρα εχω asus) θα σου προτεινα με κλειστα ματια dell, απο ολες τις αποψεις!!!! ομως....μακρια απο TurboX...Μακρια!!!!
derorist Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ... ομως....μακρια απο TurboX...Μακρια!!!! Τρεις φορες καμμενη μητρικη (Coeus 610). Αφου εκανα το λαθος και πληρωσα για την αντικατασταση της πρωτης,η βλαβη της παρουσιασθηκε αμεσως μετα τη ληξη της κανονικης εγγυησης του ενος χρονου, ξαναπηγα για αλλαγη αλλες δυο φορες,καθε φορα για αλλαγη μητρικης λογω κακης ενσωματωμενης καρτας γραφικων. Ενδιαμεσα υπηρξαν κι αλλα πηγαινε ελα,παντα λογω του λαπτοπ.. Πρεπει ν'αναφερω την καλη διαθεση των υπαλληλων για να εξυπηρετησουν,το προιον ομως, νομιζω,δεν προσφερεται για απροβληματιστη σχεση με τον πελατη. Επισης,ν'αναφερω και την υπαρξη desktop Turbo-X,οπου εκει τα οποια προβληματα (ελαχιστα) παρουσιαστηκαν,αντιμετωπιστηκαν αμεσα και διχως αστοχιες. Ειδικα κατα τη διαρκεια της εγγυησης. Ταπεινη μου γνωμη, Μακρια απο Turbo-X λαπτοπ!.
RcManiac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Είχα πρόβλημα με οθόνη απο laptop dell , πήρα τηλέφωνο και σε 1-2 μέρες ήρθε τεχνικός σπίτι με καινούργια οθόνη και την άλλαξε επιτόπου. Λίγες μέρες αργότερα είχα θέμα με τον ήχο , πήρα τηλ. τον τεχνικό και με βοήθησε (θέμα drivers ήταν). Πήρα μια μητρική από πλαίσιο και την είχαν ανοίξει , πάω σπίτι να βάλω τον επεξεργαστή και διαπίστωσα ότι είχαν στραβώσει pin από το socket . Την πήγα την επόμενη μέρα και δεν μου την άλλαζαν με τίποτα . Παρόμοιο πρόβλημα είχα και με τροφοδοτικό . Dell > Plaisio
13postures Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τρεις φορες καμμενη μητρικη (Coeus 610). Αφου εκανα το λαθος και πληρωσα για την αντικατασταση της πρωτης,η βλαβη της παρουσιασθηκε αμεσως μετα τη ληξη της κανονικης εγγυησης του ενος χρονου, ξαναπηγα για αλλαγη αλλες δυο φορες,καθε φορα για αλλαγη μητρικης λογω κακης ενσωματωμενης καρτας γραφικων. Ενδιαμεσα υπηρξαν κι αλλα πηγαινε ελα,παντα λογω του λαπτοπ.. Πρεπει ν'αναφερω την καλη διαθεση των υπαλληλων για να εξυπηρετησουν,το προιον ομως, νομιζω,δεν προσφερεται για απροβληματιστη σχεση με τον πελατη. Επισης,ν'αναφερω και την υπαρξη desktop Turbo-X,οπου εκει τα οποια προβληματα (ελαχιστα) παρουσιαστηκαν,αντιμετωπιστηκαν αμεσα και διχως αστοχιες. Ειδικα κατα τη διαρκεια της εγγυησης. Ταπεινη μου γνωμη, Μακρια απο Turbo-X λαπτοπ!. Γιατι δεν σκεφτεσαι την λυση να αγορασεις εξτρα εγγυηση on site για τον υπολογιστη που θελεις? [...] Βρες λοιπον το λαπτοπ που σε βολευει (dell, hp ή sony κτλ) και παρτου και εγγυηση on site επομενης μερας. στα υπόψην και αυτό. αν και με βλέπω για dell με επέκταση εγγύησης. Συμπληρωματικά παίδες, υπάρχει εγγύηση που να καλύπτει ΚΑΙ την μπαταρία πέρα του ενός χρόνου;; Συνήθως αυτή χαλάει πρώτα σε κάθε λαπτοπ.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Συμπληρωματικά παίδες, υπάρχει εγγύηση που να καλύπτει ΚΑΙ την μπαταρία πέρα του ενός χρόνου;; Συνήθως αυτή χαλάει πρώτα σε κάθε λαπτοπ. Με σωστη χρηση δεν χαλαει τοσο ευκολα. Αλλα σιγα το πραγμα, πιο πολυ σε συμφερει να αγορασεις μια καινουρια αν χαλασει.
apopat Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως ρε παιδιά εγώ είχα για 7,5 χρόνια λάπτοπ turbo-x και δεν αντιμετώπισα προβλήματα.Είχα τότε δύο χρόνια εγγύηση και ένα μικροπρόβλημα μου το έλυσαν αμέσως.Στην εταιρεία επειδή συνεργαζόμαστε με το πλαίσιο και για αναλώσιμα κ.λ.π. είχε και ο ξαδερφός μου και δύο άλλοι και δεν έβγαλαν πρόβλημα.Μόνο ένα ακριβό του θείου μου έβγαζε μόνιμα κάτι στην μητρική και σ΄αυτό ήταν απαράδεκτοι.Αλλά γενικά η εμπειρία μου ήταν καλή,τώρα τι να πω εδώ έχω διαβάσει από πολλούς κακή εμπειρία.
zacharis1955 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Yπάρχουν ακόμα άτομα που σκέφτονται να δώσουν χρήματα για Turbo X?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα