Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Καποιες φορες ανοιγουν τα σιτε αλλες φορες οχι.Εχω παρατηρησει τα εξης:

—Ειναι παντα σιτε στο εξωτερικο

—Συμβαινει εδω και 7 μερες

—Εαν χρησιμοποιησω το vpn της σχολης μου οταν εχω προβλημα μεσω του vpn της σχολης μπαινω κανονικα

—Το προβλημα εμφανιζεται σε 3 διαφορετικα μηχανηματα

Το προβλημα δεν λυνεται εαν απενεργοποιησω το firewall

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Καποιες φορες ανοιγουν τα σιτε αλλες φορες οχι.Εχω παρατηρησει τα εξης:

—Ειναι παντα σιτε στο εξωτερικο

—Συμβαινει εδω και 7 μερες

—Εαν χρησιμοποιησω το vpn της σχολης μου οταν εχω προβλημα μεσω του vpn της σχολης μπαινω κανονικα

—Το προβλημα εμφανιζεται σε 3 διαφορετικα μηχανηματα

Το προβλημα δεν λυνεται εαν απενεργοποιησω το firewall

δεν ειχαμε μιλησει για το δικο σου θεμα σε αλλο θεμα η ετυχε και αλλος που μπαινει με vpn απο την σχολη και παιζει κανονικα??επειδη δεν θυμαμαι το παλιο τοπικ οπως και δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος με τι ρουτερ εισαι εσυ???πολλες φορες δεν ειναι αναγκη να κανεις vpn στην σχολη αλλα μπορεις να δοκιμασεις και με proxy για να δεις αν ανοιγουν.vpn ελπιζω να μην εννοεις κανα remote desktop κτλ και να χειριζεσαι εκεινο το μηχανημα και να τα ανοιγεις ολα διαμεσω εκεινου(δηλαδη απο τo pc της σχολης)

αν εχει και εσυ belkin τοτε δες για firmware update δοκιμη αλλαγης απο Pppoa/vcmux se pppoe/llc και το αναποδο.να ριξεις το mtu σε 1492.

αν και αμα εισαι με belkin πετατο και παρε κανα vigor 2700 vg να ηρεμησεις.

Δημοσ.

δεν ειχαμε μιλησει για το δικο σου θεμα σε αλλο θεμα η ετυχε και αλλος που μπαινει με vpn απο την σχολη και παιζει κανονικα??επειδη δεν θυμαμαι το παλιο τοπικ οπως και δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος με τι ρουτερ εισαι εσυ???πολλες φορες δεν ειναι αναγκη να κανεις vpn στην σχολη αλλα μπορεις να δοκιμασεις και με proxy για να δεις αν ανοιγουν.vpn ελπιζω να μην εννοεις κανα remote desktop κτλ και να χειριζεσαι εκεινο το μηχανημα και να τα ανοιγεις ολα διαμεσω εκεινου(δηλαδη απο τo pc της σχολης)

αν εχει και εσυ belkin τοτε δες για firmware update δοκιμη αλλαγης απο Pppoa/vcmux se pppoe/llc και το αναποδο.να ριξεις το mtu σε 1492.

αν και αμα εισαι με belkin πετατο και παρε κανα vigor 2700 vg να ηρεμησεις.

Δεν ειμαι ο ιδιος.Πρωτη φορα μιλαω για αυτο το προβλημα

vpn της σχολης μου μου δινει νεα ip στον υπολογιστη.Οχι δεν ειναι με remote desktop.ΤΣημερα φαινεται να ανοιγει ολα τα σιτε κανονικα.Σιγουρα ειναι θεμα otenet...

Δημοσ.

α οκ γιατι και καποιος αλλος ειχε αυτο το θεμα.σιγουρεψου οτι εισαι με Pppoe/llc.επισης οπως ισχυει για ολους πιο νεο firmware στον ρουτερ .αν εχεις αλλο ρουτερ κανεις δοκιμη με αυτο.τι ρουτερ εχεις?

Δημοσ.

netgear dgn2000

το εχω 2 χρονια ποτε δεν ειχα προβλημα.θα κανω υπομονη μηπως ειναι θεμα ιντερνετ provider

Δημοσ.

netgear dgn2000

το εχω 2 χρονια ποτε δεν ειχα προβλημα.θα κανω υπομονη μηπως ειναι θεμα ιντερνετ provider

χμμμ... ψιλοκαλα βγηκαν αυτα, χωρις να ειναι τπτ το ιδιατερο παντως. Πιο φθηνα θαθελα να ειναι τα συγκεκριμενα. Απο ασυρματο εχουν καλο παντως, χωρις παλι τπτ ιδιααιτερο, καλυτερο απο τομσον, χειροτερα απο linksys ομως.

Οσο παιζει η προσφορα με τα vigor2700g, ξεπουλήματος στοκ της altec, ολα τα αλλα ειναι πολυ λιγα μπροστα του, εκτος απο το ασυρματο που ειναι σε g, το οποιο παντως ειναι πολυ καλο.

Δημοσ.

netgear dgn2000

απλα ενα firmware update στον ρουτερ και ενα hard reset Μπορεις να τα δοκιμασεις.ειναι ευκολα.ειδικα το firmware update ισως κανει και καλο στο ρουτερακι αν δεν εχεις το τελευταιο.

αν το προβλημα συνεχιζει και εχεις και αλλο ρουτερ μπορεις να κανεις δοκιμη.ελπιζω να εχεις dns otenet και οχι τιποτα google Κτλ .επισης για αλλαγη μπορεις αμα εχεις dns otenet Να βαλεις και google.(και το αναποδο οπως εγραψα στην αρχη)

Δημοσ.

και firmware update εκανα και παλι τιποτα.Επρεπε να χρησιμοποιω το VPN της σχολης μου για να κανω την δουλεια μου.Η κατασταση χειροτερεψε παρα πολυ.1 στα 2 σιτε λειτουργουν

Τσαντιστικα πηρα τηλ οτε και ζητησα δωρεαν router.Κλασσικα μου ειπαν δεν ειμαι νεος πελατης και δεν μου δωσανε.Ετσι εγινε και το 2009 οταν πηρα το netgear dgn2000.

Οποτε πηγα προχθες εκανα αιτιση στην forthnet και μου δωσανε ενα thompson ξεκλειδωτο.Το εβαλα και ολα καλα.Αντε να φευγω απο οτε τοσα χρονια ειμαστε οτε γιατι ειμαστε σιγουροι οτι θα εχουμε τηλεφωνο.Αυτη η σιγουρια ομως εχει πολυ μεγαλυτερο κοστος τελικα που ισως και να μην αξιζει.

**Μολις με πηραν τηλεφωνο απο το 13888 να με πεισουν να μην αλλαξω εταιρια προσφεροντας μου ενα μοντεμ και λεγοντας μου οτι η φορθνετ εχει προβληματα με το δικτυο της!!

Δημοσ.

και firmware update εκανα και παλι τιποτα.Επρεπε να χρησιμοποιω το VPN της σχολης μου για να κανω την δουλεια μου.Η κατασταση χειροτερεψε παρα πολυ.1 στα 2 σιτε λειτουργουν

Τσαντιστικα πηρα τηλ οτε και ζητησα δωρεαν router.Κλασσικα μου ειπαν δεν ειμαι νεος πελατης και δεν μου δωσανε.Ετσι εγινε και το 2009 οταν πηρα το netgear dgn2000.

Οποτε πηγα προχθες εκανα αιτιση στην forthnet και μου δωσανε ενα thompson ξεκλειδωτο.Το εβαλα και ολα καλα.Αντε να φευγω απο οτε τοσα χρονια ειμαστε οτε γιατι ειμαστε σιγουροι οτι θα εχουμε τηλεφωνο.Αυτη η σιγουρια ομως εχει πολυ μεγαλυτερο κοστος τελικα που ισως και να μην αξιζει.

**Μολις με πηραν τηλεφωνο απο το 13888 να με πεισουν να μην αλλαξω εταιρια προσφεροντας μου ενα μοντεμ και λεγοντας μου οτι η φορθνετ εχει προβληματα με το δικτυο της!!

Προβλημα εχει το κεφαλι τους :devil:

Δημοσ.

αν βαλεις forthnet δοκιμασε και εκει μετα το netgear να δουμε τι θα κανει.της otenet το εκανες κανα reset default να δεις αν θα στρωσει??ναι δεν δινουν νεο ρουτερ εκτος αν πεις οτι θα φυγεις κτλ.τα κλασσικα.για 20 ευρω χανουν ενα πελατη.ναι για μενα δεν αξιζει ο οτε να δινεις τοσα λεφτα παραπανω χωρις νοημα.

η forthnet προβληματα με το δικτυο της.επρεπε να τους πεις εκεινη την στιγμη οτι αρα και εσυ εχετε προβληματα με το δικτυο σας αφου η forthnet Περναει απο τον χαλκο σας.ελεος δεν παιζονται.

Προβλημα εχει το κεφαλι τους :devil:

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...