iahabibi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν είναι θέμα ρυθμίσεων του υπολογιστή αλλά σε κάτι θα φτέει το router μιας και το φορητό ενώς φίλου δεν μπορεί να επισκευτεί τα συγκεκριμένα sites βλ. thepiratebay αλλα και άλλα πολλά όπως το site του παμακ. Το router ειναι ένα: Belkin belkin model: #F5D7633-4 τι κάνω ρε μάγκες; βοηθάτε!
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι θέμα router εκτός αν εσυ έχεις κόχει καποιες σελίδες. Συμβαίνει μόνο σε 1 pc ή σε ολα; Οι DNS θα έλεγα εγω οτι μπορει να εχουν προβλημα. Ειναι μέσω του δίοδος η σύνδεση;
iahabibi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 και στο PC γίνεται αλλά και στο φορητό. τι εννωείς δίοδος η σύνδεση; σύνδεση στον ΟΤΕ είναι. εγώ σελίδες δεν έχω κώψει απο κάπου. πχ μπαινει youtube αλλά οχι yahoo answers..
iahabibi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 όχι πως να φτιάξει. εγω δεν κατέχω απο αυτά περίμενα αν θα μου πει καποις να κανω κατι.
SPANK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δήλαδή οταν μπαίνεις πχ στο yahoo answers , piratebay κτλπ τι ακριβώς μύνημα σου βγάζει ? Δοκίμασες με αλλον browser να μπείς ?
iahabibi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) δεν ανοίγε τι site δεν βγαζει τίποτα πάει να κάνει load και κολλάει. ναι δοκίμασα με πολλούς broswers.. π.σ αετό πετάς και εσύ. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2011 από iahabibi
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 φίλε,το ίδιο πρόβλημα κι εγώ με belkin.Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν αλλά όπως λες δεν έμπαινε σε site.Είχα ανοίξει και σχετικό topic : http://www.insomnia.gr/topic/398118-δεν-μπορώ-να-μπω-σε-μερικές-ιστοσελίδες/page__p__3847764#entry3847764.Άλλαξα router αναγκαστικά,γιατί δεν βρήκα λύση.Και για του λόγου του αληθές: μπες στις ιστοσελίδες που δεν σου ανοίγουν μέσω proxy.Λογικά θα μπεις κανονικά. Α!Και κάτι άλλο.Τι download και τι upload σου δείχνει το router;Μήπως το upload σου είναι πολύ χαμηλό;
rfc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 χιλια δυο μπορει να φταινε φιλε..... βαλε στατικες ip's και dns του google και δοκιμασε
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 να φτεει το Upload και download δεν ισχυει εφοσον ανοιγει αλλες σελιδες.οποτε η μια λυση ειναι να δοκιμασει και με Pppoe/llc αλλα και με pppoa/vcmux να δει αν θα αλλαξει κατι.μετα κοιτα για firmware update η μιλα με την εταιρεια γιατι πολλες φορες εχουν firmware και δεν τα σηκωνουν στο site.σαν τριτη λυση δυστυχως το πετας το μπρικι(η belkin σε θεμα adsl router εχει αποτυχει παταγωδως) και παιρνεις με 25 ευρω κανα αλλο. οproxy ειναι μια λυση αλλα ειναι λιγο πλαγια λυση για τον φιλο ποιο πανω που ανεφερε.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 να φτεει το Upload και download δεν ισχυει εφοσον ανοιγει αλλες σελιδες.οποτε η μια λυση ειναι να δοκιμασει και με Pppoe/llc αλλα και με pppoa/vcmux να δει αν θα αλλαξει κατι.μετα κοιτα για firmware update η μιλα με την εταιρεια γιατι πολλες φορες εχουν firmware και δεν τα σηκωνουν στο site.σαν τριτη λυση δυστυχως το πετας το μπρικι(η belkin σε θεμα adsl router εχει αποτυχει παταγωδως) και παιρνεις με 25 ευρω κανα αλλο. οproxy ειναι μια λυση αλλα ειναι λιγο πλαγια λυση για τον φιλο ποιο πανω που ανεφερε. Για proxy που ανέφερα,εννοούσα να δοκιμάσει να μπει σε ένα από τα site που δεν "μπαίνει",όχι να το κάνει μόνιμα.Και όταν μίλησα για download και upload,επειδή ήμουν ομοιοπαθής με belkin,στα δικά μου στατιστικά,είχα download 14-15 mbps και upload 180-200 kbps(κλείδωμα router).Όταν δοκίμασα ένα philips κλείδωνε 1 mbps λιγότερο στο dowload και upload είχε 850-982 kbps,συν του ότι έμπαινε σε όλα τα site που με το belkin δεν έμπαινα.
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Για proxy που ανέφερα,εννοούσα να δοκιμάσει να μπει σε ένα από τα site που δεν "μπαίνει",όχι να το κάνει μόνιμα.Και όταν μίλησα για download και upload,επειδή ήμουν ομοιοπαθής με belkin,στα δικά μου στατιστικά,είχα download 14-15 mbps και upload 180-200 kbps(κλείδωμα router).Όταν δοκίμασα ένα philips κλείδωνε 1 mbps λιγότερο στο dowload και upload είχε 850-982 kbps,συν του ότι έμπαινε σε όλα τα site που με το belkin δεν έμπαινα. ναι για δοκιμη σιγουρα ειναι ενα τεστ.ειχες 180-200 Upload??wtf?πως το καταφερε και το εκανε αυτο το ρουτερ???παλι θα πρεπε βεβαια να του τα ανογει ολα γιατι πιο παλια ειχαμε Upload 192 κτλ.γενικως σαπιδο ρουτερ βγαζει.καλα access points,repeater αλλα σε adsl μαυρα χαλια. ειχες δοκιμασει και Pppoe/llc και Pppoa/vcmux?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι για δοκιμη σιγουρα ειναι ενα τεστ.ειχες 180-200 Upload??wtf?πως το καταφερε και το εκανε αυτο το ρουτερ???παλι θα πρεπε βεβαια να του τα ανογει ολα γιατι πιο παλια ειχαμε Upload 192 κτλ.γενικως σαπιδο ρουτερ βγαζει.καλα access points,repeater αλλα σε adsl μαυρα χαλια. ειχες δοκιμασει και Pppoe/llc και Pppoa/vcmux? Και όμως είχα τέτοιο upload.Ασ'τα...μεγάλη ιστορία,για γερά νεύρα.Περασμένα-ξεχασμένα.Από κει και πέρα,ανέφερα και αυτό γιατί πιστεύω πως είναι ένα ακόμα στοιχείο πως φταίει το ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ναι πολυ κουλο να εχεις τετοιο Upload.σιγουρα κατι δεν πηγαινε καλα.ισως ασυμβατοτητα με το dslam ποιος ξερει.και firmware γενικως δεν πολυβγαζουν αλλα πολλες φορες αμα στειλεις email μου εχουν πει οτι τους εχουν στειλει firmware πιο καινουρια που δεν τα δινουν εξω.τα εχουν κοινως για οταν υπαρχει προβλημα σαν beta.belkin sucks.ε ναι εκει δοκιμαζεις με αλλο ρουτερ και αν ολα πανε καλα τοτε το αλλαζεις.απλα ακομα και με αυτο το Uplaod θα επρεπε να ανοιγεις σελιδες για αυτο ρωτησα αν δοκιμασες κανα firmware Η να δοκιμασεις Pppoe/llc kai pppoa/vcmux μηπως το διορθωνε.και ναι αυτο με τον proxy το εχω ξανακουσει να γινεται.να μην ανοιγει ενα site και μετα με Proxy να ανοιγει.απλα πολλες φορες αν αλλαξεις το mtu απο 1500 σε 1492 τοτε διορθωνονται.αυτο γινεται αυτοματα βεβαια οταν αλλαζεις απο Pppoa 1500 mtu se pppoe 1492 mtu σε default.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα