Προς το περιεχόμενο

Logitech Harmony® 650 Remote - Blemished Box 31euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν το harmony αναγνωρίσει τη συσκευή που του βάζεις, τότε τα βασικά πλήκτρα (συμπεριλαμβάνονται τα On/Off) τα βάζει μόνο του και δεν χρειάζεται να τα βάλεις χειροκίνητα.

Αυτά που μπορείς να προσθέσεις είναι τα μη βασικά.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την αναγνώρισε αμέσως μόλις του έδωσα τον κωδικό της, αν αυτό εννοείς. Και ναι, έβαλε τα κλασσικά κουμπιά αυτόματα (καναλια, ήχος, directional κλπ) αλλά -μεταξύ άλλων δευτερευόντων όπως λες- τα on+off όχι, τα έχει διαθέσιμα να τα σετάρω εγώ από το μενού κ όπως είπα και που τα εβαλα δεν πιάνουν. Αντιθέτως προσθέτοντας το power toggle, δουλεύει οk ως on/off.

Δημοσ.

Είναι λινκ για το VIP store στο οποίο κάνεις login με τους κωδικούς που έχεις στην logitech, γι'αυτό βγάζει error, δεν μπορείς να μπεις χωρίς login.

Φαντάζομαι το ενημερωτικό μέιλ πάει σε όλους που έχουν κάνει ήδη μια εγγραφή/αγορά από το σάιτ, πριν λίγο μου ήρθε και μένα.

Δημοσ.

Είναι λινκ για το VIP store στο οποίο κάνεις login με τους κωδικούς που έχεις στην logitech, γι'αυτό βγάζει error, δεν μπορείς να μπεις χωρίς login.

Φαντάζομαι το ενημερωτικό μέιλ πάει σε όλους που έχουν κάνει ήδη μια εγγραφή/αγορά από το σάιτ, πριν λίγο μου ήρθε και μένα.

Σωστό. Επειδή αγόρασα ήδη το 650 και είμαι ικανοποιημένος από την αγορά αυτή, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και άλλοι, αλλά, δυστυχώς, δεν γίνεται με το link αυτό.

Ελπίζω να έχουν λάβει το μήνυμα για το VIP Store όλοι όσοι δεν έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο remote.

Έχει, βέβαια, και άλλες προσφορές.

Δημοσ.

Βασικά... δεν ξέρω καν αν τελικά μπορούμε κι εμείς να εκμεταλλευτούμε το VIP store, κάτω στα ψιλά γράμματα του μέιλ λέει ότι οι προσφορές και η αποστολή είναι αυστηρά για UK (!)

Έχει πάρει κανείς από το VIP να επιβεβαιώσει αν τελικά στην πράξη ισχύει κ για εκτός UK?

Δημοσ.

Με αφορμή το ερώτημά σου, άνοιξα πάλι το link και ξεκίνησα τη διαδικασία παραγγελίας αλλά διαπίστωσα, με έκπληξη, ότι οι τιμές γύρισαν πάλι στις κανονικές, ενώ νωρίτερα μου είχε βγάλει τις μειωμένες.

Αυτό σημαίνει, μάλλον ότι, η προσφορά ήταν για περιορισμένη χρονική διάρκεια.

Δημοσ.

Nαι το είδα κ εγώ. Καλυμμένο το έχουν κι αυτό βέβαια στα ψιλα...

Limited time offers, while supply lasts. Some items might be limited to quantity of one unit per order.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...