makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Παρακολουθώντας στο site της UPS τη διαδρομή του δέματος (πέρασε από πολλές πόλεις της Γερμανίας μέχρι να καταλήξει στο Μόναχο χθες το βράδυ), διαπίστωσα ότι έφτασε στην Ελλάδα σήμερα το πρωί. Πήρα τη UPS (9984000) και μου είπαν ότι το δέμα θα παραδοθεί τη ΔΕ το μεσημέρι (στο site της UPS είχαν αναφέρει ΤΕ). Άντε να δούμε τι ψωνίσαμε ...
scullyist Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα τελευταία ενημέρωση έχει αναχώρηση 4 το πρωί από Ιταλία. Αλλά έτσι κι αλλιώς για Τρίτη 6 του μηνός ήταν η εκτιμώμενη παράδοση, οπότε νορμάλ πάει.
k_dinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μου στειλανε mail και καλα VIP που το εχει 24,9 λίρες καινουριο, όχι blemished http://buy.logitech.com/store/logieu/en_GB/pd/ThemeID.26070100/productID.178206800/categoryId.56295500 Επίσης έχει και το πιο οικονομικό Harmony 300i Remote με 17,99 λιρες http://buy.logitech.com/store/logieu/en_GB/pd/ThemeID.26070100/productID.181411900/categoryId.56295500
makfil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις παρέλαβα το πακέτο σε άψογη συσκευασία, που δεν δικαιολογεί, σε καμία περίπτωση, την αιτιολογία (blemished) για τη χαμηλή προσφορά. Καταπληκτική ευκαιρία και ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, τον astymagos για την πληροφορία που έδωσε, και, ιδιαίτερα, σε όσους την εκμεταλλευτήκαμε.
gbras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Και σε μενα το ιδιο. Αυτα ειναι ολοκαινουργια κανενος ειδος σημαδι στο κουτι!! Μπραβο astymagos!!
astymagos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Σας το ειχα πει..Blemished Box rules! τπτ παιδια! χαρα μου!
makfil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις ολοκλήρωσα το σετάρισμα 4 συσκευών (TV, BD, DVD και Nova HD-831). Με παίδεψε λίγο η Nova, όχι γιατί έφταιγε το 650 αλλά γιατί εγώ δεν είχα καταλάβει τη φιλοσοφία του.
scullyist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά τι ώρα περίπου σας το έφερε η UPS? Το δικό μου θα έρθει αύριο και θέλω να βγω το πρωί, σκέφτομαι μήπως δεν με βρούνε (αν κ τις λίγες φορές που μου ξαναήρθε κατι με UPS ήταν προς μεσημέρι).
makfil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Είχα τηλεφωνήσει την ΠΑ στη UPS, γιαυτό το θέμα, και μου είπαν ότι η διανομή γίνεται 12.00-17.00 και ήρθε 13.30.
scullyist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Cool, θα φροντίσω να είμαι πίσω μέχρι τις 12 τότε. Thanks makfil
gbras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα με την TV εχω προβλημα. Οταν τη σεταρω και παω να πατησω το volume για παραδειγμα το harmony κανει επαννεκινηση... Το εχει αλλος αυτο? Το βρηκα τι εφταιγε. Ηταν οι μπαταριες πεσμενες. Εντωμεταξυ δουλευε στον ενισχυτη αλλα οχι στην τηλεοραση. Μολις εβαλα καινουργιες οκ...
scullyist Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση: Όλα τα κουμπάκια σεταρίστηκαν οκ (ήχος, κανάλια, μπλα μπλα), αλλά δεν πιάνει το on/off. To λαμπάκι όταν το πατάω αναβοσβήνει κανονικά, αλλά η TV δεν κλείνει. Τι στο καλό δεν έχω κάνει σωστά, το on/off δεν είναι καν κουμπί που σε αφήνεις να το σετάρεις, default είναι. Εντωμεταξύ, δεν υπάρχει επιλογή για scart (ω, ναι από τις παλιές έχω) στο input, οπότε ποια είναι η σωστή επιλογή για τον τύπο σύνδεσης σε αυτή την περιπτωση?
kyriosotinanai Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση: Όλα τα κουμπάκια σεταρίστηκαν οκ (ήχος, κανάλια, μπλα μπλα), αλλά δεν πιάνει το on/off. To λαμπάκι όταν το πατάω αναβοσβήνει κανονικά, αλλά η TV δεν κλείνει. Τι στο καλό δεν έχω κάνει σωστά, το on/off δεν είναι καν κουμπί που σε αφήνεις να το σετάρεις, default είναι. στη δικια μου περιπτωση, το individual (per device) power off ειναι στο soft menu του εκαστοτε device, ισως το βρεις ως "Power". Το κουμπι power / on/off του harmony νομιζω ειναι για να κλεινει τα παντα, αφου ειχες ξεκινησει καποιο activity με το οποιο αναψαν / ενεργοποιηθηκαν οι συσκευες σου.
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Με το Harmony μπορούμε να λειτουργούμε κάθε συσκευή, αλλά με βάση τις δυνατότητες που φαίνονται στην οθόνη, και πατώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα δίπλα στην οθόνη. Επομένως, τόσο το On όσο και ο Off κάθε συσκευής, αλλά κάθε άλλη λειτουργία της γίνεται αφού επιλέξουμε τη συσκευή [Devices (κεντρικό πλήκτρο της οθόνης) και επιλογή της συσκευής με το αντίστοιχο πλήκτρο]. Στη συνέχεια, εμφανίζονται στην οθόνη, σε σελίδες, όλες οι επιλογές που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη συσκευή και από τις πρώτες επιλογές είναι τα power On και Power Off. Στη δική μου περίπτωση, ενώ αναγνώρισε την τηλεόραση, δεν είχε διαθέσιμο το πλήκτρο "last view" και το πρόσθεσα χειροκίνητα.
scullyist Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ok, οπότε το default on/off του remote δεν είναι γι'αυτή τη δουλειά. Στο μενού όμως που σετάρεις manually τα κουμπιά, υπάρχουν επιλογές για: α) Power On β) Power Off γ) Power toggle. Όταν λοιπόν ορίζω δύο ξεχωριστά κουμπιά για το α)On και β) Off, δεν πιάνουν (αν κ πάλι αναβοσβήνει το λαμπακι στην tv), ενώ μόλις όρισα σε ένα κουμπί το Power toggle, τελικά αυτό λειτουργεί μια χαρά ως on/off.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα