Προς το περιεχόμενο

Logitech Harmony® 650 Remote - Blemished Box 31euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ώπα. Προ ολίγων ημερών που είχαν το 600 σε προσφορά, αναθεμάτιζα που δεν ήταν το 650. Κι απ'ότι βλέπω ούτε σε άμαζον, ούτε σε ebay παίζει πιο φθηνό. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα το ανάπηρο μου remote να μπει στο συρτάρι. Thanks astymagos!

Το "blemished box", να μην με τρομάζει, σωστά? Δηλαδή να το εκλάβω κυριολεκτικά ότι θέμα θα έχει μόνο η συσκευασία κι όχι το προιόν?

Δημοσ.

Πολυ καλη προσφορα. Οταν ειναι σε λιρες προφανως και ειναι απο Ευρωπη. Προς το παρον δεν υπαρχει τελωνειο! :rolleyes:

Δημοσ.

Αν ψάξει κανείς στο google υπάρχει και εκπτψτικό κουπόνι για 10%. Το δοκίμασα και βγαίνει τελική 26.99 λίρες, δηλαδή 31Ε. Πολύ καλη τιμή αλλά τελικά κρατηθηκα μια και βολεύομαι με το universal remote του onkyo ενισχυτή μου...

Δημοσ.

Logitech Harmony® 650 Remote - Blemished Box Link

skroutz Link

κωδικος BLACKFRIDAY10

Σ' ευχαριστώ, και πάλι, για άλλη μια καλή προσφορά που μας δίνεις.

Μόλις τσίμπησα ένα και ελπίζω να γλυτώσω από μερικά remote controls ...

• Moderators
Δημοσ.

Ισχύει ακόμα;γιατί βάζω τον κωδικό και μου βγάζει έκπτωση 7λιρες με τελικό πόσο στις 62

Εχουν τελειωσει τα blemished εδω και ωρες (αν δεις την κατηγορια blem δεν υπαρχει το 650 πλεον) οποτε σου βαζει "κανονικο" σε κανονικη τιμη (69λιρες), με μια εκπτωση 10% λογω του κουπονιου.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, γιατί ενώ στην πρώτη σελίδα αναφέρει την τιμή με έκπτωση (29,99) όταν το βάλεις στο καλάθι και πάει στην επόμενη εμφανίζει την κανονική τιμή (69,99).

Μάλλον τέλειωσε η προσφορά και δεν πρόλαβες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...