8anos94 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα έχω τα windows ultimate x64 σε dvd και θέλω να τα περάσω στο pc σαν δεύτερο λογισμικό αλλα όταν πάω να κάνω εγκατάσταση όταν δηλαδή κάνω διπλό click στο setup ( boot δεν γίνετε μάλλον γιαυτο το πρόβλημα) μου λέει D:\setup.exe is not a valid Win32 aplication έχω τα windows home xp 32 bit στο pc
Xristaras12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα έχω τα windows ultimate x64 σε dvd και θέλω να τα περάσω στο pc σαν δεύτερο λογισμικό αλλα όταν πάω να κάνω εγκατάσταση όταν δηλαδή κάνω διπλό click στο setup ( boot δεν γίνετε μάλλον γιαυτο το πρόβλημα) μου λέει D:\setup.exe is not a valid Win32 aplication έχω τα windows home xp 32 bit στο pc πας να τρεξεις σε 32μπιτο συστημα 64μπιτη εφαρμογη;; και θες δεν γινεται για να περασεις τα ultimate x64 πρεπει να bootαρεις απο το δισκακι δεν γινεται αλλιως.
zHsHs_87 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ακριβως οπως τα λεει η χρησταρα12 bootαρεις και τα βαζεις σε ενα ξεχωριστο partitions!!!!!
8anos94 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 μόλις έκανα εγκατάσταση τα win 7 και δεν ξέρω πως να γυρίσω γλώσσα το έβαλα αγγλικά ο βλάκας (δεν θέλω να αλλάξω γλώσσα στο σύστημα αλλα να βγει αυτό κάτω που διαλέγουμε τι γλώσσα θέλουμε να γράψουμε)σας γράφω από greek english στα ελληνικά και ακόμα μια ερώτηση γίνετε να παίξω παιχνίδια που έχω κάνει εγκατάσταση στα win χρ 32 bit ??? δηλαδή κατευθείαν χωρίς εγκατάσταση
zHsHs_87 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 πανε πινακαα ελεγχου--> αλλαγη πληκτρολογειων ή αλλων μεθοδων εισοδου και εκει αλλαγη πληκρτολογιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα