Heatspreader Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό που μου βγάζει να κάνω Update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αν έχω καταλάβει σωστά, είναι επειδή μέχρι πρόσφατα ήταν free και τώρα έγινε επί πληρωμή στο MAS με κάποια και καλά παραπάνω πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό που μου βγάζει να κάνω Update; πρόγραμμα είναι, το growl. Αυτό σ κάνει pop up στην οθόνη σου μηνύματα από άλλα προγράμματα σαν επενθύμιση κατά κάποιο τρόπο. Πχ άμα rippάρεις μια ταινία θα σ πετάξει μήνυμα ότι το τάδε πρόγραμμα τελείωσε την εργασία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μάλιστα. Το αγόρασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα