benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ειμαι δυσαρεστημενος απο την Eurobank που κατα κυριο λογο κανω τις συναλλαγες μου.Θα παρακαλουσα οποιο μελος εχει τον χρονο να μου πει γνωμη σχετικα με ποια τραπεζα τον εξυπηρετει καλα,αξιοπιστα και γρηγορα. Με ενδιαφερουν κυριως τα εξης: 1. Ταχυτητα στις συναλλαγες μεσω internet ειδικα με prepaid καρτες. 2. Ασφαλεια στο internet banking. 3.Καλο και γρηγορο phone banking. Επισης προσφατα καταθεσα στην Millennium Bank(θυγατρικη Πορτογαλικης τραπεζας)ενα μικρο ποσο δοκιμαστικα και μου εκαναν αρχικα καλη εντυπωση αλλα ειναι πολυ νωρις να τους κρινω .Εχει καποιος γνωμη για αυτην? Τελος εχει καποιος γνωμη για ξενες τραπεζες στην Ελλαδα και συμφερει καταθεση σε αυτες και αν ,σε ποια/ες?
leonidas_fs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ισα ισα εχω θα σου πρότεινα την Eurobank! Εχει μακράν το καλύτερο e-banking απο όλες τις άλλες τράπεζες που έχω δοκιμάσει! ( Alpha,Marfin,Πειραιώς. ΑΝ και της Πειραιώς το σίτε είναι καλό! ) Για τι ποσά μιλάμε? Δηλαδή τι πρόβλημα εχεις με την Eurobank?
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 pireus bank για internet banking ειναι αιωνες μπροστα.
_chris_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Επισης προσφατα καταθεσα στην Millennium Bank(θυγατρικη Πορτογαλικης τραπεζας)ενα μικρο ποσο δοκιμαστικα και μου εκαναν αρχικα καλη εντυπωση αλλα ειναι πολυ νωρις να τους κρινω .Εχει καποιος γνωμη για αυτην? Τελος εχει καποιος γνωμη για ξενες τραπεζες στην Ελλαδα και συμφερει καταθεση σε αυτες και αν ,σε ποια/ες? όσον αφορά τη millenium είχα ανοίξει κι εγώ ένα λογαριασμό και είχα ανοίξει κι ένα θέμα εδώ αλλά δεν απάντησε κανείς. μου έκαναν κι εμένα καλή εντύπωση. είναι γρήγοροι. άνοιξα το λογαριασμό, μου δώσανε την κάρτα αμέσως και μου την ενεργοποίησαν την ίδια στιγμή, καθώς και το e-banking. σε άλλες τράπεζες περιμένεις καμιά μέρα. τα καταστήματα δεν έχουν πολύ κόσμο. εξυπηρετικοί και κανένα πρόβλημα με το e-banking.
Pantelwolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ισα ισα εχω θα σου πρότεινα την Eurobank! Εχει μακράν το καλύτερο e-banking απο όλες τις άλλες τράπεζες που έχω δοκιμάσει! ( Alpha,Marfin,Πειραιώς. ΑΝ και της Πειραιώς το σίτε είναι καλό! ) Για τι ποσά μιλάμε? Δηλαδή τι πρόβλημα εχεις με την Eurobank? Το αυτό. Συγκρίνω με της Εθνικής και κλαίω από τα γέλια.
Haldol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει «καλύτερη τράπεζα» όπως δεν υπάρχει και «καλύτερο αυτοκίνητο». Με όποια τράπεζα και να διαλέξεις να συνεργαστείς, διαλέγεις απλά συμβιβασμούς που θα δεχτείς να κάνεις. Για μένα τρομερό phone banking έχει η Citibank, όπως και την καλύτερη εξυπηρέτηση στα καταστήματα. Από την άλλη, το e-banking τους είναι άθλιο.
blackdeagle Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τώρα πλέον ξένη τράπεζα διότι είναι και το θέμα της πτώχευσης...
_chris_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τώρα πλέον ξένη τράπεζα διότι είναι και το θέμα της πτώχευσης... ναι αλλά μη ξεχνάμε ότι δε φτάνει να είναι ξένη η τράπεζα αλλά πρέπει και ο λογαριασμός να έχει ανοιχτεί στο εξωτερικό. διότι και η τράπεζα κύπρου είναι ξένη. αν γίνει το μπαμ όμως στην ελλάδα θα επηρεαστούν όσοι έχουν λογαριασμό στα εδώ καταστήματα. αν έχουν λογαριασμό στην τράπεζα κύπρου στην κύπρο οκ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 αν γίνει το μπαμ όμως στην ελλάδα θα επηρεαστούν όσοι έχουν λογαριασμό στα εδώ καταστήματα. αν έχουν λογαριασμό στην τράπεζα κύπρου στην κύπρο οκ. Παιζεται αυτο το οκ για την Κυπρου στην Κυπρο παντως, ασχετα αν το point σου ειναι σωστο Κατα τ'αλλα αν και η eurobank εχει οντως καλο ebanking, σε ολα τα αλλα και ιδιαιτερα στην εξυπηρετηση/συνεργασια με τους πελατες ειναι κακιστη. Γνωστο μου προσωπο ειχε προθεσμιακες καταθεσεις σε αυτους και μολις εληξαν θελησε να παρει τα λεφτα του για να τα επενδυσει αλλου και τον περασανε απο κοσκινο μεχρι να του τα δωσουν. Ξεκινησαν με ανακριση (γιατι να τα παρετε απο εμας και τι να τα κανετε στη συνεχεια τα λεφτα?). Συνεχισαν με επικληση στο συναισθημα (αφηστε τα σε εμας και θα τα βρουμε και θα σας κανονισουμε ευνοικους ορους κλπ). Συνεχισαν με εκφοβισμο (η επενδυση που θα κανετε ειναι ζημιογονος και πολυ επικινδυνη αυτην την περιοδο, ενω αν αφησετε σε εμας τα λεφτα ειναι ασφαλη και αυγατιζουν -σπιτι για την κορη του ηθελε να αγορασει ο ανθρωπος btw-). Συνεχισαν με παραχωρησεις (σας ανεβαζουμε το επιτοκιο 0.Χ% παραπανω απο το κανονικο αν τα αφησετε εδω τα λεφτα). Συνεχισαν με θυμο (αφου τα παιρνετε, εμεις για να σας αποδειξουμε οτι ειμαστε οι καλυτεροι σας ανεβαζουμε το επιτοκιο σε καποιες αλλες καταθεσεις σας και καλη καρδια) κλπ κλπ γενικως κανανε τα παντα, εχοντας τον στριμωγμενο στη γωνια για καμια ωρα, ωστε να τον μεταπεισουν να μην παρει τα λεφτα του. Κι ολα αυτα επειδη ο ανθρωπος ηθελε να αγορασει σπιτι στην κορη του (και τους το ειπε εξαρχης). Που να τους ελεγε οτι απλα θα παει να τα καταθεσει σε αλλη τραπεζα... Α, και κατι ιστοριες για λογαριασμους που ανοιξε η τραπεζα στο ονομα του εν αγνοια του κλπ, αυτα δεν ξερω κατα ποσο βασιμα ηταν βεβαια.
_chris_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παιζεται αυτο το οκ για την Κυπρου στην Κυπρο παντως, ασχετα αν το point σου ειναι σωστο καλά εννοώ σε πρώτη φάση. τώρα αν μετά το εδώ μπαμ γίνει αλυσίδα... κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα. πάντως σχετικά με τη Eurobank έχω ακούσει κι εγώ τα χειρότερα λόγια από πολλούς. είτε από πελάτες είτε από εργαζομένους. προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 pireus bank για internet banking ειναι αιωνες μπροστα. +1 απιθανικομμύριο Χρησιμοποιώντας e-banking σε Πειραιώς, Eurobank, Εθνική και Κύπρου, μπορώ να πω ότι η Πειραιώς έχει μακράαααααν τις καλύτερες ίντερνετ υπηρεσίες. Όμως, αν θες τράπεζα που να πηγαίνεις στο κατάστημα και να εξυπηρετείσαι σε ταμείο, ξέχνα την, είναι πολύ δυσκίνητη σε αυτό. Επίσης, οι pre-paid που αναφέρεις TS, κατά τη γνώμη μου δε συμφέρουν γιατί σε κάθε γέμισμα σε χρεώνουν. Αυτό που κάνω εγώ: έχω δύο λογαριασμούς στην Πειραιώς έναν συνδεδεμένο με χρεωστική κάρτα (απλό ταμιευτηρίου) κι έναν μη συνδεδεμένο με χρεωστική κάρτα (μισθοδοσίας). Ο δεύτερος έχει τα πολλά λεφτά μέσα, ενώ στον πρώτο κάνω μεταφορές μέσω e-banking μόνο όταν θέλω να αγοράσω κάτι μέσω internet ή γενικότερα μέσω χρεωστικής. Έτσι, τα λεφτά μου δεν κινδυνεύουν να πάθουν κάτι ακόμα και αν κλαπεί η κάρτα ή τα στοιχεία της (άσε που και να γίνει κάτι αποδεικνύεται, και η Visa σου επιστρέφει τα λεφτά στο ακέραιο).
Pantelwolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Επίσης, οι pre-paid που αναφέρεις TS, κατά τη γνώμη μου δε συμφέρουν γιατί σε κάθε γέμισμα σε χρεώνουν. Αυτό που κάνω εγώ: έχω δύο λογαριασμούς στην Πειραιώς έναν συνδεδεμένο με χρεωστική κάρτα (απλό ταμιευτηρίου) κι έναν μη συνδεδεμένο με χρεωστική κάρτα (μισθοδοσίας). Ο δεύτερος έχει τα πολλά λεφτά μέσα, ενώ στον πρώτο κάνω μεταφορές μέσω e-banking μόνο όταν θέλω να αγοράσω κάτι μέσω internet ή γενικότερα μέσω χρεωστικής. Έτσι, τα λεφτά μου δεν κινδυνεύουν να πάθουν κάτι ακόμα και αν κλαπεί η κάρτα ή τα στοιχεία της (άσε που και να γίνει κάτι αποδεικνύεται, και η Visa σου επιστρέφει τα λεφτά στο ακέραιο). Αυτό γίνεται στην περίπτωση που η χρεωστική σου είναι visa Η Eurobank και η Εθνική δίνουν άχρηστες Maestro που δεν περνούν πουθενά στο εξωτερικό, ουτε σαν μαστερκαρντ. Η τουλάχιστον δεν εχουν περάσει όσες φορές δοκίμασα.
g_alkis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Η εξυπηρέτηση πελατών της Eurobank έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αντιπάθειας. Μακριά
caution Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ για τα internetικά την Γαυροτράπεζα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Καλοί είναι και έχουν και 24ωρα τηλέφωνο να τους βρίζεις 4 τα χαράματα, γιατί δεν βλέπεις που πρέπει να κάνεις click
arxaggelos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Αυτό γίνεται στην περίπτωση που η χρεωστική σου είναι visa Η Eurobank και η Εθνική δίνουν άχρηστες Maestro που δεν περνούν πουθενά στο εξωτερικό, ουτε σαν μαστερκαρντ. Η τουλάχιστον δεν εχουν περάσει όσες φορές δοκίμασα. Πάντως η Εθνοκαρτα (η καινούρια με το τσιπ) μια χαρα πέρασε σε κατάστημα στην Νέα Υόρκη. Νομίζω ότι είναι Μαέστρο. Πάντως πράγματι το ίντερνετ banking τους είναι ΓΤΠ ΚΑΒΑΛΑ επιεικώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα