Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλά το παιδί έχει προβεί στην αγορά της κάρτας.

ετσι ακριβως. δεν ειναι μονο θεμα πυρηνων, αλλα και αρχιτεκτονικης!

το HTPC μου ειχε και εχει διπυρηνο CPU. πριν ειχα εναν Athlon x2 4000+ 2.1ghz, και τωρα του εχω βαλει τον Athlon II x2 250. δεν εχουν καμια σχεση οσο κι αν ειχα ανεβασει τον 4000 στα 2,4-2,5ghz! εχει διπλασια αποδοση και τραβαει στα παιχνιδια, ενω ο παλιος γονατιζε-κολλαγε!!

ατυχές το παράδειγμα σου με την αναβάθμιση σε Athlon II x2 250. αν έχεις δουλέψει τον e7400 κ τη σειρά αυτή γενικά θα καταλάβεις ότι έχουν δύναμη τα cpu. Φυσικά κ ο ι3 560 θα ήταν καλύτερος αλλά αν ανεβάσει το cpu θα τον φτάσει άνετα σε επιδόσεις. όλα σε ένα pc(ειδικά) στο oc είναι οι ρυθμίσεις,αν βρει τις σωστές θα είναι μια χαρά.

>το παιδί μας είπε ότι προς το παρόν δεν μπορεί να διαθέσει άλλα λεφτά στο pc αυτή την περίοδο..κοιτάμε να βοηθήσουμε κ όχι να το παίξουμε έξυπνοι,αν ήταν να αλλάξει όλο το pc θα ρωτούσε για σύνθεση!

Δημοσ.

Με την αύξηση της συχνότητας δεν θα καταφέρει και πολλά πράγματα. Ανάλογα το παιχνίδι άντε να κερδίσει 5-6 frames maximum. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο εδώ παρατηρούμε πως ακόμα και ένας τόσο δυνατός επεξεργαστής όσο ο 2600k προσδίδει μόνο 6 frames αν ανέβει στα 4200.. Σε παιχνίδια όπως τα Battlefield 3 η διαφορά είναι ανύπαρκτη. Εδώ έχει ανάλυση για το συγκεκριμένο παιχνίδι που θέλει ο φίλος. Οπότε από τον 7400 τί μπορεί να περιμένει κάποιος? Να το βοηθήσουμε το παληκάρι αλλά να είμαστε και ρεαλιστές.. Οι μόνες λύσεις που σκέφτομαι είναι να κάνει υπομονή μέχρι να πάρει καινούριο μηχάνημα ώστε να απολαύσει gaming και η δεύτερη να πουλήσει όλο το σύστημα και να πάρει κάτι πιο ισσοροπημένο.

Δημοσ.

ναι αλλά το παιδί έχει προβεί στην αγορά της κάρτας.

ατυχές το παράδειγμα σου με την αναβάθμιση σε Athlon II x2 250. αν έχεις δουλέψει τον e7400 κ τη σειρά αυτή γενικά θα καταλάβεις ότι έχουν δύναμη τα cpu. Φυσικά κ ο ι3 560 θα ήταν καλύτερος αλλά αν ανεβάσει το cpu θα τον φτάσει άνετα σε επιδόσεις. όλα σε ένα pc(ειδικά) στο oc είναι οι ρυθμίσεις,αν βρει τις σωστές θα είναι μια χαρά.

>το παιδί μας είπε ότι προς το παρόν δεν μπορεί να διαθέσει άλλα λεφτά στο pc αυτή την περίοδο..κοιτάμε να βοηθήσουμε κ όχι να το παίξουμε έξυπνοι,αν ήταν να αλλάξει όλο το pc θα ρωτούσε για σύνθεση!

το ξερω οτι εχει ηδη αγορασει την καρτα, αλλα πρεπει να καταλαβει και τι να περιμενει απο αυτην, στο συστημα του! μην περιμενει να δει την 580, να αποδιδει στο 100% διοτι απλα δεν υπαρχει η βαση που θα τον πουσαρει καταλληλα!!

θεωρεις ατυχες το παραδειγμα μου? εξηγησε μου γιατι? εκτος κι αν δεν καταλαβες τον συσχετισμο.

σου ανεφερα την περιπτωση μου, για να καταλαβεις οτι απο 2πυρηνο παλιοτερης αρχιτεκτονικης σε 2πυρηνο νεοτερης αρχιτεκτονικης εχει μεγαλη διαφορα!! κι αυτο δεν αμφισβητειται, διοτι υπαρχουν ενα σωρο reviews που το αποδεικνυουν! και μιλαω για ιδιο μονιτορ-αναλυση και ιδια καρτα γραφικων που ειχα και με τον παλιο CPU και με τον καινουριο!!

επισης το να ανεβασεις τον E7400, ναι, ειναι μια λυση να καλυψει καποιο εδαφος. αλλα παρ ολα αυτα, μιλαμε για μια καρτα τερας, που ακομα κι ο νεοτερος i3 θα δυσκολευτει να την πουσαρει 100% σε ΟΛΑ τα παιχνιδια!!

και μην ξεχνας επισης, οτι και ο ι3 overclockαρεται....!!!

Δημοσ.

θεωρεις ατυχες το παραδειγμα μου? εξηγησε μου γιατι? εκτος κι αν δεν καταλαβες τον συσχετισμο.

σου ανεφερα την περιπτωση μου, για να καταλαβεις οτι απο 2πυρηνο παλιοτερης αρχιτεκτονικης σε 2πυρηνο νεοτερης αρχιτεκτονικης εχει μεγαλη διαφορα!! κι αυτο δεν αμφισβητειται, διοτι υπαρχουν ενα σωρο reviews που το αποδεικνυουν! και μιλαω για ιδιο μονιτορ-αναλυση και ιδια καρτα γραφικων που ειχα και με τον παλιο CPU και με τον καινουριο!!

>το θεωρώ ατυχές γτ όπως ξαναείπα ο ε7400 μπορεί να είναι παλιός αλλά έχει αρκετή δύναμη.

>αν τον πάει στα 4 που πάνε να περισσότερα από αυτά τα τσιπάκια ,ναι δεν χρησιμοποιεί το 100% κάρτας αλλά μέχρι να βρει τα 300ε που χρειάζονται για αναβάθμιση ,θα δώσει 30-40max για ψήκτρα και θα παίζει αξιοπρεπέστατα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...