Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια με έχεις πιάσει παλιμπαιδιαμος και παίζω διάφορα στο laptopακί μου.

Δυο πράγματα.

Α. Επειδή το laptop δεν κάνει για gaming, και πιστεύω έχει άλλη χάρη να παίζεις σε μεγάλη τηλεόραση καθώς επίσης δεν με νοιάζει αν τα γραφικά είναι λίγο χειρότερα, μια κονσόλα είναι ότι πρεπει για μένα. Και ιδίως με τις σημερινές τιμές τους.

Β. Έχω γλυκαθει με τις προσφορές στο steam καθώς παίρνω παιχνίδια προηγούμενων ετών σε τιμές κάτω των 10 δολαρίων. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κονσόλες; Ιδανικά αν είναι μόνο ψηφιακό περιεχόμενο, δηλαδή χωρίς φυσικό μέσο.

Τέλος ποια απο τις δυο έχει γενικότερα χαμηλετερες τιμές η απλά πιο Γρηγόρη φθίνουσα πορεία στις τιμές;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημερα. ετσι οπως το θετεις το θεμα εισαι ακριβως μεσα στην σκεψη μου. θα σε παραπεμψω εδω στα ποστ 4 κ 8

Προσωπικα εχω ΠΣ3 απο περυσι και εχω παθει την πλακα μου. Για ΧΒΟΧ δεν ξερω τι παιζει αλλα τα παιχνιδια ειναι παρομοια. Αυτο ομως που γνωριζω να σου πω ειναι οτι τα παιχνιδια του ΠΣ3 και ειδικα τα λεγομενα exclusives δεν τα εχω δει πουθενα αλλου ουτε μπορεις να παιξεις τετοια σε πισι. τα γραφικα του god of war III δεν τα εχω πετυχει πουθενα και ασε να λενε για Crysis και δε ξερω και γω τι.

Παλια παιχνιδια βρισκεις στο PSNetwork ΜΟΝΟ αλλα σε τι τιμες δεν ξερω να σου πω. Ας πουμε προσφατα κυκλοφορησε εκει το πρωτο Assassin Creed. Επισης τα exclusives του ΠΣ3 (Uncharted series κυκλοφορουνε και εκει)

το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι οτι βρισκεις παλιους τιτλους με 15-20 ευρω (αν σου κανουν αυτες οι τιμες) αλλιως πας και το χακαρεις σε custom firmware (δωρεαν αυτο) και παιζεις οτι καλο εχει κυκλοφορησει απο backups (νομιμα αγορασμενα παιχνιδια που τα βαζεις στον σκληρο του ΠΣ3 η σε εξωτερικο και πεζεις απο εκει - ο νοων νοειτω). Με ολους τους τιτλους που κυκλοφορουνε εισαι καλυμενος για 2 χρονια τουλαχιστο. Λεπτομερεια που για πολλους ειναι βασικη δεν εχεις online play με custom firmware.

Αν θες online τοτε μπορεις να βρεις καλους τιτλους παλιους (God of War III, Uncharted 1 και 2, GT 5, PES2011) σε τιμες 10-20 ευρω σε BDROM απο το zavvi.com και play.com.

Σιγουρα τα exclusives υπαρχουν και στο PSN αλλα δε ξερω σε τι τιμες (λογικα τα παλια πρεπει να ειναι σε μειωμενες)

Εκει που υστερει η κονσολα ειναι στα FPS (Call of Duty κτλπ ) σιγουρα το mouse + keyboard του PC διευκολυνει στη κινηση περισσοτερο απο pads των κονσολων. Προσωπικη αποψη παντα

Συγκριση μεταξυ τιμων που ζητας ειναι κατι σχετικο. Σιγουρα προσφορες βρισκεις αρκει να παρακολουθεις το θεμα

Αν παντως πας σε ΠΣ3 αυτη εδω η προσφορα ειναι σουπερ!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση σου. Από ότι καταλαβαίνω το φυσικό προιόν δεν το αποφεύγω.

Απλά συνήθως τα downloadable παιχνίδια είναι φθηνότερα. Βλέπω στο amazon.com παλαιότερα παιχνίδια είναι γύρω στα 20$, οπότε μάλλον πιο κάτω δεν παέι. Τέσπα

Δεν ενδιαφέρομαι για "αντίγραφα", έχω παρατηρήσει ότι παιχνίδια που έχω αγοράσει, τείνω να τα παίζω με μεγαλύτερη όρεξη. Και όσο το σκέφτομαι, συνήθως 1-2 παιχνίδια το μήνα θα παίξω, οπότε ας έχει.

Έχω βαρεθεί να ψάχνω ρυμθίσεις, ανάλυση κτλ στο pc, αει στο καλό πια. Μια κονσόλα έχει διάρκεια ζωής 5+ χρόνια.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση σου. Από ότι καταλαβαίνω το φυσικό προιόν δεν το αποφεύγω.

Απλά συνήθως τα downloadable παιχνίδια είναι φθηνότερα. Βλέπω στο amazon.com παλαιότερα παιχνίδια είναι γύρω στα 20$, οπότε μάλλον πιο κάτω δεν παέι. Τέσπα

Δεν ενδιαφέρομαι για "αντίγραφα", έχω παρατηρήσει ότι παιχνίδια που έχω αγοράσει, τείνω να τα παίζω με μεγαλύτερη όρεξη. Και όσο το σκέφτομαι, συνήθως 1-2 παιχνίδια το μήνα θα παίξω, οπότε ας έχει.

Έχω βαρεθεί να ψάχνω ρυμθίσεις, ανάλυση κτλ στο pc, αει στο καλό πια. Μια κονσόλα έχει διάρκεια ζωής 5+ χρόνια.

Δε νομιζω να αποτελει προβλημα το φυσικο προιον αν εννοεις το BDROM. Βεβαια ειμαι και γω υπερ της αποψης καλυτερα στον σκληρο για 2 λογους.

1. ευχρησια και πιο γρηγορη φορτωση

2. Σωζεις το ματι του BDROM του ΠΣ3 απο παραπανω χρηση.

Επισης αυτο που ξεχασα να παραλειψω ειναι οτι με το ΠΣ3 παιρνεις επισης και Blue-Ray για να βλεπεις ταινιες

Αν θες να ξεκινησεις απο τιτλους ψαξε βρες σε προσφορες (ανετα τα βρισκεις με κατω απο 20 δολαρια) GOW3, Uncharted 1,2 Red Dead Redemption, Batman Arkham Asylum, GT5

Τα Uncharted και GOW υπαρχουν και στο PSN και μπορεις να τα κατεβασεις απο εκει αλλα δε ξερω σε τι τιμες. Το Uncharted 3 θα ειναι σιγουρα ακριβο γιατι προσφατα βγηκε αλλα δεν υπαρχει λογος να πας στο 3 αν δεν εχεις παιξει τα αλλα 2 πρωτα. Το GodofWar 3 δεν εχει καμια σχεση με τα 2 πρωτα οσο αφορα το θεμα γραφικων (γιατι τα 2 πρωτα ειχαν βγει για ΠΣ2 και εγινε απλη μετατροπη σε ΠΣ3)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...