Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,ζεστο και γρηγορο χειμωνα να χουμε....εχω ενα πιστωτικο γυρω στα 350ευρω απο το πλαισιο...Και 8ελω να αγορασω με αυτα : Μνημες ,mobo,σκληρο δισκο 1tb (1,5 κατευχην ,αλλα που?$$)

ο επεξεργαστης μου ειναι ο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm

καρτα γραφικων εχω ΑΤΙ 5870 και ενα 650W τροφοδοτικο...

Κα8αρα gaming hd ταινιες (λιγο internet ,office κτλ, αλλα οχι ελαχιστα)

Τα καλυτερα και ας ξεπερναμε λιιιιιιγο το budget...Kαι τι τροφοδοτικο 8α μ προτεινατε?αχρειαστο να ειναι :s

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις και ψάχνεσαι για νέο;

Σκληρό δίσκο δεν έχεις καν σε αυτό το Pc με τον επεξεργαστή που αναφέρεις;

Δημοσ.

απλά ο υπολογιστής δεν ανάβε καν και λέω αν έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό σε τι να πάω.γενικά με τον υπολογιστή είχα πολλά προβλήματα μπλε οθονών και το πήγα στο πλαίσιο . Άσχετα με το αποτέλεσμα κάποια θα πάνε για αντικατάσταση . Για αυτό κ το πόστ

Δημοσ.

Ωραία αφού έχεις 1 TB σκληρό σκέψου να βάλεις ssd στο μηχάνημα και αργότερα που θα επανέλθουν οι τιμές πάρε έναν 1ΤΒ πάλι. Για τροφοδοτικό ΑΝ χρειαστεί που δεν νομίζω ένα corsair 650W και είσαι οκ.

post-204649-0-75074500-1322483896_thumb.png

Δημοσ.

Μπορείς να δεις εύκολα αν φταίει το τροφοδοτικό σου, αν έχεις ανεμιστήρα που συνδέεται απευθείας στο τροφοδοτικό και δεν δουλεύει με το άνοιγμα τότε είναι τροφοδοτικό, αν ο σκληρός δίσκος σου την παλεύει μην πάρεις άλλο θα σου φύγουν 100 ευρό άδικα. (Αλήθεια περιμένει κανείς να ξαναπέσουν οι τιμές κάποτε ?)

Δημοσ.

μπορεί ο σκληρός να έχει πρόβλημα και αν πάει για αντικατάσταση τι να πάρω.σίγουρα όχι ssd λόγω χωρητικότητας κ μόνο δυστυχώς

Δημοσ.

μπορεί ο σκληρός να έχει πρόβλημα και αν πάει για αντικατάσταση τι να πάρω.σίγουρα όχι ssd λόγω χωρητικότητας κ μόνο δυστυχώς

Ωραία αν πάει για αντικατάσταση θα στον αλλάξουν σε εγγύηση δεν είναι;

Επίσης καλό θα είναι να περιμένεις το πόρισμα και μετά να αποφασίσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...