Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,λοιπον εχω ενα περιεργο προβλημα,σημερα πηγα να συνδεθω σε ενα ασυρματο δικτυο που χρησιμοποιω καθημερινα και μου εβγαλε οτι ειχα περιορισμενη προσβαση...δεν ειχα καθολου ιντερνετ ενω ειχε φουλ σημα,πατησα να γινει ελεγχος απο τα windows για προβληματα και βρηκε το προβλημα και διορθωθηκε και συνδεθηκε κανονικα...ελα ομως που απο τοτε που τα windows διορθωσαν το προβλημα η ταχυτητα παει απο το κακο στο χειροτερο(παροτι εχει full σημα...

σημειωσεις:εχω εγκατεστημενο το cforssped(το βγαλα και το ξαναβαλα αλλα τπτ,το μτορρεντ εχει 300kbs σε ενα τορρεντ)

τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

χαχα που είναι το περίεργο τώρα ?? κλέβεις internet και θες να είναι και super ? μάλλον πρέπει να πεις στο άλλον που το έχει να μην μπαίνει και κατεβάζει και σε χαλάει :P

Δημοσ.

χαχα που είναι το περίεργο τώρα ?? κλέβεις internet και θες να είναι και super ? μάλλον πρέπει να πεις στο άλλον που το έχει να μην μπαίνει και κατεβάζει και σε χαλάει :P

1ον δεν "κλεβω",ειναι εν γνωση του..

2ον επειδη εχω ενα θεμα με τη δικη μου συνδεση εδω και κατι μερες χρησιμοποιω τη δικια του συνδεση και παροτι κατεβαζε καθημερινα τορρεντ ποτε δεν κολουσε ετσι...

καμια ιδεα?

Δημοσ.

έτσι είναι το wireless ειδικά άμα παίρνεις από κάποιο άλλο σπίτι και όχι από το ίδιο το διαμέρισμα σου τότε γίνετε πολύ ασταθές επηρεάζεται από τον γύρο γύρο θόρυβο και από τον καιρό.

Θες σωστό εξοπλισμό και από τις 2 μεριές για να εxεις καλύτερα αποτέλεσματα

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι το router ειναι στον απο κατω οροφο και εχω και usb ενισχυμενης εμφελειας με κεραια tp-link..δε νομιζω οτι φταει το router αλλα κατι με τα windows και την επιδιορθωση που εκαναν...μπορω να το βρω αυτο καπου και να το επαναφερω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...