Zergoulini Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα αγαπητα μελη. Εχω το netbook Asus eee pc 1005ha και εχει 1giga ram. Σκεφτομαι να το αναβαθμησω σε 2 giga. Αξιζει τον κοπο? Θα δω διαφορα στην ταχυτητα μεσα στα windows xp? Επισεις να την παρω στα 667 Mhz ή στα 800? Ευχαριστω.
ss13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα αγαπητα μελη. Εχω το netbook Asus eee pc 1005ha και εχει 1giga ram. Σκεφτομαι να το αναβαθμησω σε 2 giga. Αξιζει τον κοπο? Θα δω διαφορα στην ταχυτητα μεσα στα windows xp? Επισεις να την παρω στα 667 Mhz ή στα 800? Ευχαριστω. Με 1 gb ram τα xp μια χαρά παίζουν , τζάμπα φράγκα θα δώσεις , τι προγράμματα έχει επάνω τώρα ;
alekasas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τα προγραμματα τα βασικα, winamp, ενα antivirus (Avira) και ενα προγραμματακι για ταινιες. Απλα εψαξα στο net και ειδα οτι κοστιζουν απο 16 ευρω. Το θεμα ειναι οτι τι mhz να παρω? 667 ή 800? Πως μπορω να δω ποσα mhz ειναι αυτη που εχει τωρα πανω? Αν παρω παραπανω mzh παιζει να παρουσιαστει καποιο προβλημα? Ευχαριστω για την απαντηση.
ss13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τα προγραμματα τα βασικα, winamp, ενα antivirus (Avira) και ενα προγραμματακι για ταινιες. Απλα εψαξα στο net και ειδα οτι κοστιζουν απο 16 ευρω. Το θεμα ειναι οτι τι mhz να παρω? 667 ή 800? Πως μπορω να δω ποσα mhz ειναι αυτη που εχει τωρα πανω? Αν παρω παραπανω mzh παιζει να παρουσιαστει καποιο προβλημα? Ευχαριστω για την απαντηση. Με το 1 gb κάνεις την δουλειά σου , μην αγοράζεις τζάμπα μνήμες , κατέβασε αυτό το πρόγραμμα http://www.crucial.com/systemscanner/ που θα σου πει τι μνήμη φοράς , και 800 να πάρει αν η μητρική δεν την δέχεται θα την ρίξει την συχνότητα στα 667 , εγώ σου προτείνω να κάνεις τα ακόλουθα start - run ( msconfig ) - καρτέλα startup - από επιλέγεις τα προγράμματα για να μην τρέχουν κατά την εκκίνηση - ok - apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές - κάνε επανεκκίνηση , λογικά θα τρέχει καλύτερα μετά , μη δίνει ανούσια χρήματα !!
alekasas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω φιλε μου να σε καλα.Θα το δοκιμασω και θα σου απαντησω! Οπως παντα εισατε ολοι αψογοι εδω μεσα! Μπραβο.
StaPas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έχω το ίδιο netbook και έβαλα 2 gb μνήμης πριν κανα χρόνο και δεν είδα καμία διαφορά!!!! Οπότε alekasas για μένα δεν αξίζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα