Προς το περιεχόμενο

Κεραία NOVA

dkace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να κάνω σύνδεση σε NOVA, αλλά δεν μπορώ να βάλω πιάτο στο μπαλκόνι. Άκουσα ότι υπάρχει μια λύση με μια κεραία-έπιπλο, αλλά δεν έχω βρει περισσότερα.

Ξερεις κάποιος να μου πει τι ψάχνω; ΑΝ υπάρχει αυτό, μπορεί να πιάει μέσα από παράθυρο ή πρεπει να το βάλω εξωτερικα;

Δ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.

Θες εξωτερικη κεραια (πιατο) και δεν ειναι απαραιτητο να το βαλεις στο μπαλκονι.

Μπορεις να βιδωσεις μια βαση σε εναν εξωτερικο τοιχο και εκει να τοποθετησεις το πιατο.

Μπορεις να κατεβασεις καλωδιο απο την ταρατσα σε καποιο κουτι-πριζα TV, και κατα συνεπεια να τοποθετησεις το πιατο στην ταρατσα. Αρκει να εχεις πριζα/πριζες TV μεσα στο σπιτι σου και ακομα καλυτερα κοντα στο σημειο που θες να τοποθετησεις τον αποκωδικοποιητη.

kage κατι παρομοιο ειχα δει σε ενα review σε περιοδικο, σε πιο μεγαλο μεγεθος απλως και μιλαμε για χειροτερα αποτελεσματα απο 65ρι offset πιατο. Αυτο στο video το βλεπω ακομα μικροτερο σε μεγεθος, ειλικρινα δεν ξερω για τι ειδους ληψη μιλαμε. Υποθετω οτι αν ηταν καλα θα ειχανε διαδοθει οχι τοσο για την ομορφια τους, οσο για το οτι δειχνουν πανευκολα στην εγκατασταση τους σε σχεση με ενα πιατο. Οι ιδιοι οι τεχνικοι θα τα προτιμουσαν και θα τα προωθουσαν με το ετσι θελω στους πελατες.

Απτη στιγμη που ουτως η αλλως χρειαζεται εξωτερικο "μαντζαφλαρι" προτιμοτερη η σιγουρη κλασικη λυση του πιατου, παρα οι πατεντοπατεντες τυπου πανελ και τα σχετικα. Δεν κερδιζει και τιποτα ιδιαιτερο περαν του διαφορετικου design.

δεν θα στο προτεινουν γιατι εχει 150ε οταν το αλλο εχει 50-80ε και αν δεν κανω λαθος δεν παιρνει αλλα lnb.παρομοιως δεν θα σου προτεινουν ενα gibertini αλλα ουτε καν ενα αλουμινενιο πιατο....

για το παραπανω πιατο υποθετω ενδιαφερει καποιον οταν ο γειτονας/πολ-κια τους απαγορευει να βαλουν πιατο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...