akiss098 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Γεία σας... Έχω αγοράσει ενα laptop compaq presario cq57, το οποίο δεν έχει εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα. το μόνο που έχει είναι ενα FreeDos, το οποίο πρώτη φορα συνανταω. απο οτι μπορω να καταλάβω μεσα απο το FreeDos δεν έχει εγκατεστημένο κανένα driver. αρα δεν αναγνωρίζει ούτε τον σκληρό δίσκο. Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση ας πούμε τα windows xp..?? Με εκκίνηση απο το BIOS με cd τον windows μου πετάει την γνωστή μπλέ οθόνη...
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Με εκκίνηση απο το BIOS με cd τον windows μου πετάει την γνωστή μπλέ οθόνη... Δυστυχώς από μπλε οθόνες γίνεται το έλα να δεις,ποια θεωρείς εσύ γνωστή;;; Μήπως χρειάζεσαι απλά να περάσεις driver για το sata της μητρικής για να φανεί ο δίσκος;;;
akiss098 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δυστυχώς από μπλε οθόνες γίνεται το έλα να δεις,ποια θεωρείς εσύ γνωστή;;; Μήπως χρειάζεσαι απλά να περάσεις driver για το sata της μητρικής για να φανεί ο δίσκος;;; Δεν ξέρω τι χρειάζομαι. Ξέρεις πως μπορώ να κάνω αυτο που λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα