TZANNSPY Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από την απώλεια του "καλλιτεχνικού" μου σάκου (πάει η κάμερα, πάει και η φωτογραφική) είμαι σε αναζήτηση τόσο βιντεοκάμερας όσο και φωτογραφικής μηχανής. Η προηγούμενη ήταν η SONY HANDYCAM DCR-PC109E, από την οποία ήμουν τόσο ευχαριστημένος -παρά την ηλικία της- που δεν θα την άλλαζα, ειδικά μέσα στην κρίση, αν δεν χαλούσε ή αν δεν "πέταγε"... Η επόμενη -μάλλον- θα είναι πάλι της SONY, χρηματικό όριο έχω τα ~550 ευρώ, αν αξίζει να τα δώσω σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις. Οι υποψήφιες νύφες είναι οι εξής: - Sony Digital Videocamera HDR-CX115E Black ~310 ευρώ - Sony Digital Videocamera HDR-CX130 Black ~450 ευρώ - Sony Digital Videocamera HDR-XR160E ~500 ευρώ - Sony Digital Videocamera HDR-PJ10 ~540 ευρώ Κάθε πρόταση, ειδικά αν περιέχει λεπτομέριες, είναι καλοδεχούμενη αν όχι απαιτητέα!!! Επίσης για να μην ανοίγω και άλλο θέμα σχετικά με την φωτογραφική, η Nikon Digital Camera D3100 Kit (18-55mm VR) είναι καλή περίπτωση για κάποιον νέο στο χώρο των DSLR ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα