Προς το περιεχόμενο

wii bricked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...εχω ενα wii το οποιο το εκανα, απ'οτι φαινεται, fully bricked...ανοιγει μονο σε black screen...αν εχει καταφερει κανεις να το διορθωσει ας μου πει τον τροπο γιατι στο youtube δε βρηκα κατι που να δουλευει τελικα...

ευχαριστω

Δημοσ.

Εξαρτάται από το firmware που βρισκόταν αν μπορεί να διορθωθεί, ψάξε για gayfish και savemii. Το 1ο είναι ένα δισκάκι που διέρρευσε από τη Nintendo και επαναφέρει τα σφηνοτουβλάκια ενώ το 2ο είναι μια ειδικά τροποποιημένη κάρτα μνήμης για gamecube η οποία επαναφέρει το λειτουργικό σύστημα του Wii στην αρχική του κατάσταση.

Δημοσ.

με το gayfish δε νομιζω οτι θα καταφερω κατι γιατι ειναι full bricked το wii...οσο το εψαξα για το προγραμμα αυτο ελεγε οτι ειναι κυριως για μεταφορα των αρχειων που εχουν γινει save απο μια κονσολα σε αλλη και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα οχι για bricked...οσο για το savemii φαινεται να ειναι η μονη λυση κατα τη γνωμη μου (ελπιζω να δουλεψει) αλλα δε θα ρισκαρω να σκασω 25ευρο για να το αγορασω και τελικα να μη δουλεψει...βρηκα ενα καταστημα να το παω μηπως και γινει τιποτα οποτε....αναμονη...

ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Δημοσ.

Υπάρχει μια τροποποιημένη έκδοση του gayfish, έχουν περάσει χρόνια όμως και δεν θυμάμαι πολλά για το Wii, ψάξε στο gbatemp.net διάβασε τους καταπληκτικούς οδηγούς τους και κάνε και μια ερώτηση στο forum, θα σε βοηθήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...