Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα προβλημα εδω και καιρο και δεν μπορω να βρω λυση εχω μια καμερα ip μαρκας tp-link και εχω και cyta με το ρουτερ το thomson tg782 την κλασικη παντοφλα που δινουν στον κοσμακη οτι πιο σαβουρικο το οποιο εκτος του οτι ειναι κλειδωμενο απο την cyta και η πορτα 80 την εχουν για διαχειρηση δεν δουλευει καθολου σωστα το dyndns που εχει το ρουτερ.firmware update εψαξα δεν βρικα κατι να εχει βγει και στην καμερα το ιδιο.εκανα κωδικο στο noip γιατι το dyndns πλεον εγινε syndromitiko και παλι τιποτα δεν παιζει ενω αλλαζει ip η καμερα δεν γινετε το resolve .θελω να βγαλω την καμερα στο νετ.προτεινει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

Off topic/Hijack

"γιατι το dyndns πλεον εγινε syndromitiko"

Εχμ, από πού προκύπτει αυτό;

Εμένα ο FREE λογαριασμός μου λειτουργεί - μέχρι αυτή τη στιγμή - μια χαρά και στο My Services γράφει "Paid Account: ΝΟ"

Δεν μπήκα στον κόπο να φτιάξω δεύτερο λογαριασμό για να δώ τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση.

Στο δικτυακό τους τόπο λένε ότι για διάφορους λόγους (δικαιολογίες είναι αλλά τέσπα) οι free users μπορούν να έχουν μόνο 1 free hostname αντί για 5 και ότι άν δεν το κάνεις update μια φορά το μήνα σου κλείνουν το account (με warning 5 ημέρες πριν).

Όσο για τους "παλιούς" χρήστες, λένε, οι οποίοι χρησιμοποιούν (για οποιοδήποτε λόγο) περισσότερα από 1 free hostnames, δεν αλλάζει τίποτα (το επιβεβαιώνω αυτό).

End of Off Topic/Hijack

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα προβλημα εδω και καιρο και δεν μπορω να βρω λυση εχω μια καμερα ip μαρκας tp-link και εχω και cyta με το ρουτερ το thomson tg782 την κλασικη παντοφλα που δινουν στον κοσμακη οτι πιο σαβουρικο το οποιο εκτος του οτι ειναι κλειδωμενο απο την cyta και η πορτα 80 την εχουν για διαχειρηση δεν δουλευει καθολου σωστα το dyndns που εχει το ρουτερ.firmware update εψαξα δεν βρικα κατι να εχει βγει και στην καμερα το ιδιο.εκανα κωδικο στο noip γιατι το dyndns πλεον εγινε syndromitiko και παλι τιποτα δεν παιζει ενω αλλαζει ip η καμερα δεν γινετε το resolve .θελω να βγαλω την καμερα στο νετ.προτεινει κανεις τιποτα?

α.το Thomson δεν ειναι σαβουρα.το εχουν κανει σαβουρα που εχουν κλεισει τα μισα.

β.εχω dyndns πανω στο thomson 784 που το εχω με generic firmware και παιζει μια χαρα.οσο το χρησιμοποιω.απο default το Ping ειναι κομμενο στο thomson οποτε ισως να μην περνεις Ping reply οταν κανεις Ping το dyndns σου.

δεν εχω δει να εχει γινει συνδρομητικο.εσυ αμα κανεις port forward την 80 θα χασουν την διαχειριση αυτη.για firmware το ξεχνας διοτι θα χασεις το voip.

για την καμερα μια ευκολη λυση ειναι static ip η μετα πας σε public ip's .ενα 4 αρι η 8αρι δικτυο αναλογως ποσα Pc καμερες εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...