Hamurabi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια. θελω το πιο ευκολο/γελοιο/απλο προγραμμα γιασχεδιασμο κατοικιας. δεν εχω ιδεα απο τετοια προγραματα οποτε θελω οτι πιο ευκολο υπαρχει. θελω απλως να φτιαξω το σχεδιο του σπιτιου μου το εσωτερικο δηλαδη, με τα πιο βασικα,δηλαδη πορτες/παραθυρα και αντε καρεκλες/τραπεζια/κρεβατια τιποτα αλλο.
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια. θελω το πιο ευκολο/γελοιο/απλο προγραμμα γιασχεδιασμο κατοικιας. δεν εχω ιδεα απο τετοια προγραματα οποτε θελω οτι πιο ευκολο υπαρχει. θελω απλως να φτιαξω το σχεδιο του σπιτιου μου το εσωτερικο δηλαδη, με τα πιο βασικα,δηλαδη πορτες/παραθυρα και αντε καρεκλες/τραπεζια/κρεβατια τιποτα αλλο. Sweet home 3D Δωρεαν, πανευκολο, και real time 3D απεικονηση του τι φτιαχνεις.
jim_p Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Sketchup by google http://sketchup.google.com/ Επειδη ομως καθε νεα εκδοση του ειναι πιο βαρια και πιο απαιτητική απο την προηγουμενη, αν μπορεις βρες την 6.
pp6210 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Sweet home 3D Δωρεαν, πανευκολο, και real time 3D απεικονηση του τι φτιαχνεις. συμφωνώ απόλυτα, και εγώ άσχετος τελείως, το βρήκα πολύ εύκολο και νομίζω και πιό ελαφρύ από 2-3 που δοκίμασα....
blackdeagle Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Sweet home 3D Δωρεαν, πανευκολο, και real time 3D απεικονηση του τι φτιαχνεις. Πολύ απλό και ελαφρύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα