iliasnet Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα Χρησιμοποιούσα TuneUp Utilities και προσπαθούσα να βρω κάποια λειτουργία, πρέπει να έκανα κάποια βλακεία και άλλαξα τα εικονίδια των χρηστών στην οθόνη έναρξης. Νομίζω πως ήταν αυτό το πρόγραμμα πού έκανε την αλλαγή, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Συγκεκριμένα αντί να δείχνει όλους του λογαριασμούς χρηστών έχει μόνο τον παρόντα λογαριασμό που χρησιμοποιώ και ένα άλλο εικονίδιο που γράφει άλλος χρήστης. Πώς γίνεται να τα επαναφέρω στη να αρχική κατάσταση δηλ. να εμφανίζονται όλοι οι λογαριασμοί χρηστών σε εικονίδια ; Επίσης αν ξέρεται κάποιο προγραμματάκι που κάνει αυτή την δουλειά και να μπορώ να αλλάζω και την εικόνα έναρξης των windows και του τερματισμού. Τα windows είναι τα 7 original Δεν ξέρω αν υπήρχε ήδη αυτή η ερώτηση αλλα κάνοντας αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Ξεχασα να αναφέρω οτι το TuneUp Utilities το έχω κάνει απεγκατάσταση μπας και διορθωθεί το πρόβλημα αλλα τίποτε δεν έγινε, δεν το έχω βάλει ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα